Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1791/4814 anonim ***** válasza:

A..ugyanugy csinaltam mint a sima fehér lisztes tortilla receptet,csak kicsereltem a lisztet.Lassabban gyúrtam a têsztát,elég száraz szoval az állagát kell figyelni.

I

2023. márc. 25. 11:14
 1792/4814 anonim ***** válasza:

Bocsi a helyesirasi hibakert,uj a telom s rohanok megint.😘

I

2023. márc. 25. 11:15
 1793/4814 anonim ***** válasza:

Jaj, I! Túl sokat nézel ki belőlem!😂 Én a sima lisztest se tudom, mert azt csak úgy megvettem a boltban. (Nagyon ritkán.)

Ez a D vitamin érdekes. Én évek óta szedek, napi 4000NE. Mondjuk, mióta babaváró vitamint is, azóta csak 2 naponta, mert abban is van. Azt hittem, az legalább marha magas lesz. Ehhez képest 50-370 jó, nekem 170 lett. Ok., nem para, elég az, csak mégis az aljához van közelebb. Többre számítottam.

A.

2023. márc. 25. 12:05
 1794/4814 anonim ***** válasza:

Lanyok el vagyok keseredve. Kb masfel hete kezdtem el szedni a pajzsmirigy gyógyszert, meg a dietat erre megjött 12 nappal hamarabb.

En nem ertem ezt komolyan idaig szabalyos 28 napos ciklusaim voltak, pedig a vervetelböl latszott nem jók a hormonok.

Most meg hogy kezeljük ez van?

Cirma

2023. márc. 26. 08:44
 1795/4814 anonim ***** válasza:

A! Nem tudom van-e a közeledbe lidl, de kapható teljes kiőrlésű tortilla 😁😁

L

2023. márc. 26. 10:27
 1796/4814 anonim ***** válasza:

L! Á, köszi! Nincs, de majd keresek egyet.😁

A.

2023. márc. 26. 10:29
 1797/4814 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok,

Kicsit jobban vagyok, igyekszem áttenni a műtétet előbbre hogy ne kelljen újra csinálni mindent.

Hát eléggé kiborultam, nagyon ijesztő a műtét is, meg hát utána is ... conisatio lesz egyébként.

Tulajdonképpen nem is az érintett meg ennyire hogy tolódik a dolog (pedig már lassan 2 éve ezek szerint a levegőbe lövöldöztünk :D ) hanem inkább csak úgy éreztem a sors mindig arrébb taszít minket a lehetőségtől.. Először a meddőségiben , majd most kiderül hogy az is teljesen felesleges próbálkozás volt mert beültetés kell, majd egy orvos miatt akinek az lenne a dolga hogy a páciens érdekeit nézze... Szóval nyílván felmerült bennem a kérdés hogy lehet-e egyáltalán , persze tudom hogy ez így kívülről nevetségesnek hangozhat de nagyon idegőrlő hogy az eltelt időnk nagy százalékában esetlenül várjuk hogy teljen az idő.

Plusz ez a conisatio sem kecsegtet jóval, emelkedett koraszülési arány.. persze biztos fájni fog , attól is rettegek :D

NADE mindegy összekapartam magam, megfőztem mindent a hétre (biztos ismeritek Vrábel Krisztina könyveit, nekem furcsa hogy reggel mehet a tejtermék - meg egyébként úgy általában- de nagyon jó kis receptek vannak benne :) )

Én is a lidlben szoktam venni tk. tortilla, van az auchanban is de ott sokkal drágább!

Azért mérem továbbra is a kaját hogy ne egyek túl sokat.

Egyébként már 5 napja késik, persze natív az összes teszt , szerintem betett ez a pénteki nap nekem :D

Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de szerintetek az omega3 hízlalhat? Elkezdtek visszaszaladni a kilók, mondjuk a héten nem edzettem semmit mert nem volt időm de ma már megyek :3

2023. márc. 27. 09:08
 1798/4814 anonim ***** válasza:

Szerintem inkabb visszatartod a vizet- menzi elott ez normalis Kérdező...Nekem egy deka se fel se le.. 🤷jo az 50 kg bol nem is akarok.

Felhaborító es nagyon szomorú amit írsz ...s teljes mertekben egyet is ertek Veled.Nem.hiszem hogy a konizacio fajna,hiszen altatnak...utána sem szabadna.Baratnom volt ezen a műtéten karácsony előtt...Enyhe menzis görcsei voltak utana és ennyi...kis vérzés pár napig..s rendben volt.

Örulok,hogy összeszedted magad,más nincs is ..menni kell tovább.

Észrevettétek,hogy kb.3 hetes intervallumokban kapjuk a szar hireket? En kezdtem...aztan A ..s most Te...☹️

Legyünk erősek ...

I

2023. márc. 27. 13:01
 1799/4814 anonim ***** válasza:
100%

Köszi L,előbb is szolhattal volna,akkor nem szerencsétlenkedek a tortilla lappal🙆😂

I

2023. márc. 27. 13:01
 1800/4814 A kérdező kommentje:

I lehet hogy ez ilyen periodikus 😂 én még nem figyeltem meg de lehetséges 🫣🫣

Persze, erősnek kell lennünk de nagyon jó hogy ide leírhatom amit érzek , köszönöm hogy meghallgattok ❤️

Így azért sokkal jobb 😊

Igazából csak nagyon félek hogy fájni fog azt olvastam az első menstruáció utána nagyon rossz 🫣🫣

Hjaajj nem baj majd apranaxal fekszem és kelek 😂😂

I te hogy vagy? Veled most mi a terv?

2023. márc. 27. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!