Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező, majonézbe cukor van, light verzió rosszabb, mint a sima.
Ha majonéz, akkor csak ezt, ebbe nincs cukor. 😁😁
L
L nem látom.
Köszönöm szépen.
Én mindig azt gondolom hogy mindennek van miértje, értelme.
Sokat kell erre a babára várnunk mert ezt is meg kell tapasztalnunk és jobban fogjuk őt értékelni mint mások..
De mikor már tényleg azt hittem a beültetés egy karnyújtásnyira került akkor közölte a doktornő hogy még toljuk egy eredmény miatt amit ELŐRE megmondtam neki hogy szerintem milyen lesz mert évek óta nem változott, és hozzá tette hogy ha tudta volna akkor nem csináltatja meg velem ezt a sok beültetés előtti vizsgálatot… mert hogy azt megint újra kell majd csinálni… harmadjára… egy éven belül….
Majd pár hónap múlva persze .. mert addig műteni kell és vizsgálatok is kellenek..
Tehát mindennek van értelme csak éppen elakadtam mert ezt már nem tudom elrakni a tanulás egyetlen polcára sem… ez csak szimplán fájdalmas és úgy érzem ahogy közeledünk, a baba felé teszünk egy lépést utána mindig 10-et vissza…
A meddőségi központban nem az az elsődleges hogy neked legyen gyereked… az az elsődleges hogy mindent jogilag és szakmailag támadhatatlanul csináljanak.
Senkinek nem fontos ott hogy legyen gyerekem, senkinek nem számít egyes egyedül nekünk/nekem.
Ezt tartsátok szem előtt ha valaha szükségetek lesz egy ilyen intézményre.
Kérdező....én még ennyi fájdalmat és csalódottságot nem hallottam Töled....ugy sajnálom🖤
De miert a műtét?
Biztosan nem szeretnél más utat is megpróbàlni?
I
I nekem meg miota elkezdtem a heten a dietat nem vmi jó a kedvem energiam is kevesebb.
Mikortól lesznek a pozitív hatasok amiket írtok?🙂
Amugy szerintetek az mitöl lehet vkinek 160gramm dietat mondanak nekem meg 120-at?
Kedved kerdező mi törtent, hogy ilyen szomorú vagy?
Kérdező, kívánom nektek, hogy mint sokan másoknak is ebben a várakozassal teli hónapokban amíg vártok a stimura megérkezzen a várva várt babátok!❤️
Fel a fejjel, erősnek kell lenni!
L
Cirma,nekem ugy 1 másfél hét volt...hozzàtennem,hogy sokat segítenek a vitaminok is.
De tenyleg eleget kell enni...nem szabad koplalni,attol,hogy Ch kevés,minden mást be kell vinni...sok zöldseg,husi..Most sütottem teljes kiörlésu tortilla lapokat pl.Azokba aztán minden fér🤪..s azt hiszem azot egyszer volt migrenem csak.Előtte úgy heti 2 nap
I
Jaj, Kérdező! Rémes ezt olvasni! Én mindig ilyen negatív voltam. De te? Neked nem szabad! Te tartod itt a lelket mindenkiben!😁
Nagyon sajnálom 😥 Én már jobban drukkolok neked, mint magamnak, mert TE igazán megérdemled. Milyen műtétre van szükség? Arra tudlak biztatni, mert engem az pont nem hatott meg. Igaz, nekem az még az első próbálkozás után volt, amikor is kiderült, hogy anélkül esélyem sincs. Viszont semmi másról nem tudtam. Az egy tiszta helyzet volt. Nincs műtét, nincs baba, lesz műtét, lesz baba. Na, de ez??? Minden nagyon szép, minden rendben, csak éppen gyerek nincs. Na, ezzel nem tudok mit kezdeni.
I! Csak azért nem írtam, mert éhen haltam😂 Á, nem. Több -kevesebb sikerrel próbálok átállni erre az szénhidrát szegény életre. A tortilla jó ötlet. Hátha az nem lenne ehetetlen. Meg tudod adni a receptet? Meg nőiesedem. Borsmenta teát iszom, állítólag csökkenti a tesztoszteront. Nem tudom, igaz-e, de azt legalább nem utálom. Sose gondoltam, hogy egyszer az étkezéseim fénypontja a borsmenta tea lesz 😂
Na, meg az esélytelenek nyugalmával tettem egy utolsó kísérletet erre a gyerek gyártásra. Bár, megúszhatnám az átjárhatóságit!🙏
A.
Cirma igen...Szelént és még D vitamint.Van a Novafamban is,de nekem emelt dozis kell.A novafam tol az Inositot szedem ,a masik termekuk is be van kêszítve,azt akkor vettem,amikor nem.tudtam,hogy van külon Pco ra is.A menzim mar erős volt tőle- szoval vegre vastagodott a méh nyálkahártya. Ha megnézed a youtubon ,van rola 2 videó.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!