N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?
Na figyelj te 74%-os!
A kérdést olyanoktól kérdeztem akik hasonlóan vannak mint én! Sorba jöttek a degradáló és kioktató válaszok a simán szültektől! Annyira nehéz megeméaztened, hogy vannak nők akiknek szülés után is van élet? Szánalmasan kapartok az igazatok mellett! Engem nem érdekelnek a szövődmények, mert olyan ritka mint a fehér holló! Nehogymár egy babának szarabb legyen ha szépen kiemelik, mint ha úgy szenvedi ki magát! És itt most nem is magamat nézem. Pl. egy császáros baba se született még oxigénhiánnyal! Az is a sima szülés következménye! Meg még egy csomó minden! Barátod a google írd csak be, hogy sima szülés veszélyei! További jó veszekedést! Azoknak köszönöm akik normálisak voltak! 100 ezer Ft-ot fizetek a császárért szeptember közepén ;-)
Ha logikusan gondolkozunk a császár sokkal jobb a babának. Persze majd jönnek a fontos baktériumokkal, amiket csak hüvelyi szülésnél kap meg a baba, de ez lejárt lemez, és semmiféle kára nem származik belőle, ha nem kapja meg. Ha olyan fontos lenne, megkapná máshogy, mondjuk egy kis szurival. A mai orvostudomány erre simán képes lenne. Hüvelyi szülésnél a baba nagyon szenved, olyan erős nyomás éri a koponyáját, hogy az összenyomódik, megváltozik a formája. Jönnek majd a kutacs-dumával, de a kutacs egyáltalán nem védi meg attól a mérhetetlen fájdalomtól, amit ő érez. Főleg ha vákuummal kell rásegíteni... Milyen jó lehet neki, ugye? Hogy szegény kis koponyája ödémás lesz, biztos marha jó érzés lehet. Meg a fogó, ami miatt vagy fogyatékos lesz, vagy nem, vagy belehal, vagy nem...
Császárnál a leggyakoribb veszély, hogy belevágnak a baba bőrébe (egy jó orvos soha), ami begyógyul és az esetek 99%-ban meg sem látszik később. Vannak még kockázatai a babára nézve, de korántsem annyi, mint hüvelyi szülésnél. Azt mondják nem jó a babának, ha egyszer csak kikapják a jóból. Miért, az talán jobb neki, ha akár órákon át óriási fájdalma van, és utána kapják ki? Az jobb mi? Aki ezt elhiszi, az nagyon nagyon ostoba.
Ja meg az összes törött kulccsonttal születik! Sokan a záróból vagy onnan se tudják meg!
Nekem még nincs gyerekem, de ha lesz biztos nem az egész napomat a net előtt töltöm mint egyesek :-)
Van pénzem és a gyerekem mindig azt fogja belőle kapni ami neki a legjobb lesz! :-D Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!