Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/147 A kérdező kommentje:

Na figyelj te 74%-os!

A kérdést olyanoktól kérdeztem akik hasonlóan vannak mint én! Sorba jöttek a degradáló és kioktató válaszok a simán szültektől! Annyira nehéz megeméaztened, hogy vannak nők akiknek szülés után is van élet? Szánalmasan kapartok az igazatok mellett! Engem nem érdekelnek a szövődmények, mert olyan ritka mint a fehér holló! Nehogymár egy babának szarabb legyen ha szépen kiemelik, mint ha úgy szenvedi ki magát! És itt most nem is magamat nézem. Pl. egy császáros baba se született még oxigénhiánnyal! Az is a sima szülés következménye! Meg még egy csomó minden! Barátod a google írd csak be, hogy sima szülés veszélyei! További jó veszekedést! Azoknak köszönöm akik normálisak voltak! 100 ezer Ft-ot fizetek a császárért szeptember közepén ;-)

2013. aug. 28. 12:01
 52/147 anonim ***** válasza:
77%
Ok, Kérdező! Olyan sötét egyénekkel, mint te nem érdemes vitatkozni, ez most is kiderült. Jó vagdosást neked.
2013. aug. 28. 12:21
 53/147 anonim ***** válasza:
80%
Ha van pénzed akkor kérheted a császárt, ez a te dolgod. Lehet hogy simán felépülsz a műtétből és az is hogy megbánod amig nem voltál benne nem tudhatod. De azért a természetes szüléstől se kell kiakadnod hiszen annak is vannak előnyei és hátrányai is. Pont úgy mint a császárnak. Ám ha egy nő életében eljön a pillanat, hogy anyává válljon akkor nem az számít hogy hogyan szül és hogy mennyire fél a fájdalomtól, hanem az hogy a babája egézséges legyen.
2013. aug. 28. 12:25
 54/147 anonim ***** válasza:
82%
Biztos valami elkényesztetett pénzes nő vagy aki csak azért szül hogy majd hol erre hol arra bízza a gyerekét amíg elmegy a műkörmöshöz. Az anyaság a szülésnél kezdődik, abban a pillanatban dől el hogy mire lennénk képesek a gyermekünkért hogy mennyi fájdalmat viselnénk el érte. S írhatod hogy a természetes szülés undorító és borzalmas, meg hogy császárral könnyebb a babának is. Pedig téged csak az érdekel hogy neked jobb legyen és könnyebb. Hogy ne kelljen szenvedned. Pedig amíg nem volt tapasztalatod egyikkel sem addig nem is tudhatsz semmit róla. Csak remélni tudom hogy nem bánod meg a döntésedet.
2013. aug. 28. 12:36
 55/147 anonim ***** válasza:
96%
Egy barátnőm pont így volt, aztán végül simán kellett megszülnie a kislányát, mert a doki nem császározta meg (pedig előre megbeszélték). Utólag már azt mondja nem gáz egyáltalán szülni!
2013. aug. 28. 12:47
 56/147 anonim ***** válasza:
36%

Ha logikusan gondolkozunk a császár sokkal jobb a babának. Persze majd jönnek a fontos baktériumokkal, amiket csak hüvelyi szülésnél kap meg a baba, de ez lejárt lemez, és semmiféle kára nem származik belőle, ha nem kapja meg. Ha olyan fontos lenne, megkapná máshogy, mondjuk egy kis szurival. A mai orvostudomány erre simán képes lenne. Hüvelyi szülésnél a baba nagyon szenved, olyan erős nyomás éri a koponyáját, hogy az összenyomódik, megváltozik a formája. Jönnek majd a kutacs-dumával, de a kutacs egyáltalán nem védi meg attól a mérhetetlen fájdalomtól, amit ő érez. Főleg ha vákuummal kell rásegíteni... Milyen jó lehet neki, ugye? Hogy szegény kis koponyája ödémás lesz, biztos marha jó érzés lehet. Meg a fogó, ami miatt vagy fogyatékos lesz, vagy nem, vagy belehal, vagy nem...

Császárnál a leggyakoribb veszély, hogy belevágnak a baba bőrébe (egy jó orvos soha), ami begyógyul és az esetek 99%-ban meg sem látszik később. Vannak még kockázatai a babára nézve, de korántsem annyi, mint hüvelyi szülésnél. Azt mondják nem jó a babának, ha egyszer csak kikapják a jóból. Miért, az talán jobb neki, ha akár órákon át óriási fájdalma van, és utána kapják ki? Az jobb mi? Aki ezt elhiszi, az nagyon nagyon ostoba.

2013. aug. 28. 12:48
 57/147 anonim ***** válasza:
29%
Olyan mintha nektek satuba fognák a fejeteket és össze akarnák roppantani. Kíváncsi vagyok hányan választanák ezt, ha be lennének zárva valahova, és vagy úgy engednek ki, hogy kicsit megnyomorítják a fejeteket, vagy hirtelen kilöknek...
2013. aug. 28. 12:50
 58/147 A kérdező kommentje:

Ja meg az összes törött kulccsonttal születik! Sokan a záróból vagy onnan se tudják meg!

Nekem még nincs gyerekem, de ha lesz biztos nem az egész napomat a net előtt töltöm mint egyesek :-)

Van pénzem és a gyerekem mindig azt fogja belőle kapni ami neki a legjobb lesz! :-D Ennyi.

2013. aug. 28. 12:55
 59/147 anonim ***** válasza:
85%
Egy baj van, hogy a Kérdezőt egyáltalán nem a baba érdekli, hanem a saját nunija és apuka nemi vágya. Hiába próbálja már szépíteni a dolgot a "babának jobb a császár" dumával, egyszerűen csak gyáva szülni.
2013. aug. 28. 12:56
 60/147 anonim ***** válasza:
19%
Akkor nem értem. Ha szerinted a császár sokkal rosszabb, miért tartod gyávának? Hiszen ő bele mer vágni egy komoly hasi műtétbe, amíg sokan csak egyszerűen kinyomják magukból. :)
2013. aug. 28. 12:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!