Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
 91/147 anonim ***** válasza:
80%

Te jó ég, mi megy itt...

"Ja meg az összes törött kulccsonttal születik!"- hát kedves kérdező, az én lányom természetes úton jött a világra, de nem volt eltörve a kulcscsontja (helyesen így írják :D), sőt egyik simán szült ismerősöm babájának sem volt ilyen problémája. Ja és írtad hogy természetes úton született babák oxigénhiánnyal születnek. Most erre meg azt mondom, hogy a szobatársam babája császárral született és oxigénhiányos volt! Na? Mit szólsz?

Nem vagyok császárellenes, sőt mivel szemüveges vagyok, szó volt róla, hogy esetleg császárral kell majd szülnöm. És egyébként igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy elég bunkó, pökhendi stílusban írogatsz itt...

Egyébként szülj ahogy szeretnél, ahogy neked jobb! Sok boldogságot a picurhoz! :)

2013. aug. 28. 13:50
 92/147 anonim ***** válasza:
75%

Mint írtam, a 24-es az első hozzászólásom, a tegnapi nem én vagyok. Veled ellentétben nekem nem szokásom hazudni. A fiam a mindennapos délutáni alvását tölti, ha tényleg lesz gyereked megtudod, hogy ilyen is van. Vagy nem :-). A házasságom teljesen rendben, nekem normális férjem van szerencsére.

Egyéb vagdalkozás? Én 4-ig érek rá, úgyhogy hajrá!

2013. aug. 28. 13:50
 93/147 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem törlik már ezt a kérdést??
2013. aug. 28. 13:52
 94/147 anonim ***** válasza:
71%
nem igaz, hogy még mindig felveszitek vele a kesztyűt. Még az elején válaszoltam neki, de akkor már hurrogott javában. Most, vagy 3 óra után visszakukkantok ide, és látom, még mindig kínlódtok vele, ráadásul már nem is vagytok témánál. Hagyjátok már a fenébe!Te is Kérdező, hagyd őket, most mindenki jól berág...
2013. aug. 28. 13:54
 95/147 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellene törölni ezt a kérdést? Ha zavar nem kell itt olvasgat és hozzászólni!
2013. aug. 28. 13:55
 96/147 anonim ***** válasza:
82%

Mit lázítod itt a jónépet kérdező?

Egyébként szerintem sem vár babát a kérdező, és csak egy unatkozó tinilány ül a gép előtt! :)

2013. aug. 28. 13:55
 97/147 anonim ***** válasza:
29%
Mert ez egy provokatív kérdés
2013. aug. 28. 13:56
 98/147 gyilokcica ***** válasza:
32%

Azt kéne észrevennetek, hogy egy kicsit mindegyikőtöknek igaza van, felesleges vitázni.

Az ember nem tudhatja előre, hogy bárhogyan is szül, az jó lesz-e, vagy sem. De érthető, ha valakit megnyugtat a tudat, hogy ez az ő döntése.

Igaza van annak, aki szerint sokan a saját kényelmüket helyezik előre. De a másik oldalnak is igaza van, hiszen nem mindenki szeret szenvedni.

Igaza van annak, aki szerint a férfiaknak sem mindegy, hogy a felesége kinyomott-e egy babát ott, vagy sem, de annak is igaza van, aki szerint az a pasi hülye, akit ez zavar.

Igaza van annak, aki szerint nem esztétikus egy nagy vágás a hason, de annak is, aki szerint csúnya egy összevarrt punci.

Igaza van annak is, aki elküldené a férjét hasfelmetszésre, csak működjön a farka, hiszen a szexuális élet megromlása, megszűnése mindig váláshoz vezet. De igaza van annak is, aki szerint egy férfinek semmi joga beleszólni, hogy a felesége milyen úton hozza világra a gyermekét, és egy szava sem lehet ha a hüvely rossz irányba változik.

De leginkább annak van igaza, aki azt mondta, hogy teljesen mindegy, hogy milyen úton szülsz, ha egyszer kövér leszel, csíkos, löttyedt és undorító.

Soha nem lesz egyetértés, mert mindenkinek más a jó. És amíg az ember dönthet arról jó pénzért (külföldön már ingyen), hogy hogyan szül, addig a másik oldal meg is pukkadhat, semmi nem fog változni.

A szülés csak addig az életed középpontja, amíg át nem éled. Remélhetőleg utána már mindenkinek a gyermeke a fontosabb.

2013. aug. 28. 13:57
 99/147 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem, ez egy teljesen normális kérdés volt.
 100/147 anonim ***** válasza:
52%

Én nem írtam,h csíkos leszel,legalább olvasni tanulj meg!De

lehetsz még,de te már előre tudod,h nem leszel na ezért vagy te jósnő,de látom az értelmi szinted nincs a magaslatokban!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!