Ismer valaki olyan JÓ orvost (lehetőleg Pesten, Szegeden vagy Kecskeméten), aki 2 császár után megengedi hogy simán próbáljak szülni, ha elég vastag a hegem?
Köszi szépen!
Majd szülés után megírod, mi volt? Ha megkérlek, nem kérdeznél rá egyszer a 2 császár utáni sima szülés lehetőségére?
Az a baj h.én is megpróbáltam 1 császár után a simát, de nem jött össze - a hegem nagyon jól bírta volna, nem ez volt az oka. A dokim viszont azt mondja, következőt nem enged(het) simán. :( Ezt viszont én nem tudom elfogadni!!
Szia!
Én 3 éve szültem császárral,illetve 5 hónapja simán.
Az én orvosom,Dr Pop Andrea volt a Szent István kórházban.Magánrendelése a G1 intézetben van.Fiatalabb(kb.35 év körüli),kedves orvos,ami a legfontosabb,hogy maximálisan a természetes szülés híve.Szerintem kérdezd meg tőle,ő biztos,hogy támogatni fog."Hátránya" annyi,hogy sokan járnak hozzá,legtöbbször 3-4 hétre előre lehet időpontot kapni..
Mikorra várod a picit?:)Amúgy gratulálok!
Szia!
Nekem is 2 császárom volt, és én is simát szeretnék ha lenne harmadik. szóval írd be a keresőbe, h két császár után sima szülés és ki fog adni cikkeket. az egyikben írják dr. Ujvári Attilát , ha jól olvastam a Szent Istvánba. szóval kutakodj, kérdezd meg a védőnőd is. az én védőnőm még 2 éve említette h a barátnője Szegeden szült így, azt sajnos nem tudom kinél.
Sziasztok!
Harmadik válaszoló vagyok:)
Az Istvánban valóban nemcsak Pop Andrea dr.nő természetes párti,hanem Ujvári Attila doktor is(egyszer voltam nála vizsgálaton,mikor a Doktornőm pár napra elutazott) ő is rendes,normális doki.A mostani(dec-jan) Kismama magazinban pont van egy cikk egy ilyen szüléséről.
Köszönöm szépen a(z eddigi) válaszokat!
Nem vagyok most terhes, 2,5 hónapos a pici fiam, de mivel szeretnénk még lehetőleg 2 gyerkőcöt, időben utánanézek a lehetőségeimnek. Természetesen akkor is vállaljuk, ha csak császárral lehet, de NAGYON-NAGYON szeretném a sima szülést, iszonyat rosszul érintett (testileg-lelkileg egyaránt) a 2.császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!