Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ismer valaki olyan JÓ orvost...

Ismer valaki olyan JÓ orvost (lehetőleg Pesten, Szegeden vagy Kecskeméten), aki 2 császár után megengedi hogy simán próbáljak szülni, ha elég vastag a hegem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Pesten Bánhidy Ferenc szerintem tuti megengedi.Most fogok nála szülni.Előzőleg császárom volt (2 éve), de most nagyon ragaszkodik hozzá, hogy sima szülésem legyen.Folyton példákat hoz fel nekem, hogy gyönyörűen lehet simán is császár után.A sógornőmnél is próbálkozott, de ott nem bírta a heg.
2012. jan. 4. 22:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Majd szülés után megírod, mi volt? Ha megkérlek, nem kérdeznél rá egyszer a 2 császár utáni sima szülés lehetőségére?

Az a baj h.én is megpróbáltam 1 császár után a simát, de nem jött össze - a hegem nagyon jól bírta volna, nem ez volt az oka. A dokim viszont azt mondja, következőt nem enged(het) simán. :( Ezt viszont én nem tudom elfogadni!!

2012. jan. 4. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 éve szültem császárral,illetve 5 hónapja simán.

Az én orvosom,Dr Pop Andrea volt a Szent István kórházban.Magánrendelése a G1 intézetben van.Fiatalabb(kb.35 év körüli),kedves orvos,ami a legfontosabb,hogy maximálisan a természetes szülés híve.Szerintem kérdezd meg tőle,ő biztos,hogy támogatni fog."Hátránya" annyi,hogy sokan járnak hozzá,legtöbbször 3-4 hétre előre lehet időpontot kapni..

Mikorra várod a picit?:)Amúgy gratulálok!

2012. jan. 5. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 2 császárom volt, és én is simát szeretnék ha lenne harmadik. szóval írd be a keresőbe, h két császár után sima szülés és ki fog adni cikkeket. az egyikben írják dr. Ujvári Attilát , ha jól olvastam a Szent Istvánba. szóval kutakodj, kérdezd meg a védőnőd is. az én védőnőm még 2 éve említette h a barátnője Szegeden szült így, azt sajnos nem tudom kinél.

2012. jan. 5. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
13:57-es vagyok , megírnád h hány hetes vagy meg h sikerült e orvost találni?
2012. jan. 5. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Harmadik válaszoló vagyok:)

Az Istvánban valóban nemcsak Pop Andrea dr.nő természetes párti,hanem Ujvári Attila doktor is(egyszer voltam nála vizsgálaton,mikor a Doktornőm pár napra elutazott) ő is rendes,normális doki.A mostani(dec-jan) Kismama magazinban pont van egy cikk egy ilyen szüléséről.

2012. jan. 5. 14:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a(z eddigi) válaszokat!

Nem vagyok most terhes, 2,5 hónapos a pici fiam, de mivel szeretnénk még lehetőleg 2 gyerkőcöt, időben utánanézek a lehetőségeimnek. Természetesen akkor is vállaljuk, ha csak császárral lehet, de NAGYON-NAGYON szeretném a sima szülést, iszonyat rosszul érintett (testileg-lelkileg egyaránt) a 2.császár.

2012. jan. 5. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Csak most olvastam, hogy írtad kérdezzem meg a dokim.Pont ma voltam nála.4 hét múlva megyek újra (ha nem előbb szülni).Akkor majd rákérdezek.
2012. jan. 5. 22:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm előre is!! :)
2012. jan. 6. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm is szült Kecskeméten harmadikat úgy, hogy az előző kettő szülése császár volt. És egyiküknek sem engedték a sima szülést, automatikusan császározták őket. De ettől még lehet olyan orvos, aki bevállalja. Próba szerencse.
2012. jan. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!