N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?
Ha igaz, ha nem akkor is gratulálok!
Bár tény és való, hogy császár után engem mintha agyonvertek volna, magamról nem tudtam, nemhogy még a gyerekemet is megfogjam, na de ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
Nem mondom, hogy úgy pattanok ki az ágyból, meg húzódik és fáj is (elviselhetően) de köszönöm jól vagyunk és nem bántam meg a döntésemet!
A telefonomat azért meg tudom fogni ne aggódj kedves utolsó előtti! Deréktól lefele voltam érzéstelenítve!
Más meg a szülőágyról küld sms-t meg telefonál, van aki meg se bírná fogni és? Műtét után 3,5 órával jelentkeztem be. Nem tudom mi ebben olyan különleges? Nem a műtőasztalról írtam!
3 öltésem és 3 kapcsom van...szerencsére nem haltam bele :-)
Utolsó!
Köszönöm! Tegnap nem én fogtam a babát! A nővér hozta és tartotta cicire. Kb. 5 percre hozta át. Még ma is segítenek, de már magamtól is fogtam.
Az itt válaszolók 90%-a nem értett egyet a döntéseddel,hogy császárt kérj.Szerintem nem is érdekel senkit hogy most mi van veled.Bizonygatod itt hogy milyen jól döntöttél.
De kinek?Nekünk vagy magadnak?
Én borzasztóan sajnállak. Na nem a császár miatt, ez nem érdekel.
Milyen sivár, unalmas életed lehet, hogy szülés után 3,5 órával a Gyakorira írsz. Senki sem látogat? Nincs senki, akit felhívhatnál, és megbeszélhetnéd vele, hogy milyen jól döntöttél? Hogy milyen jó most neked?
Sokat járok erre az oldalra, de nem helyezem előtérbe az itt levőket a barátaim családom helyett.
Szürke kis egér az, aki a közösségi oldalakon éli az életét, akinek még ilyen csodás pillanatban is az forog a fejében: "ezt megírom a gyakorin"!
A maradék 10 %-nak :-) meg az utókornak :-D
De akkor miért olvassátok el a helyzetjelentésemet? Amúgy meg válszoltam az utolsó kettőnek. Nem lehet? Az én babám épp alszik. Biztos a tiétek is ugye? Vagy nektek nem kéne foglalkozni velük? Egy nagyobb baba már jobban igényli! Nem tudtátok? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!