N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?
Verlazito a kerdezo stilusa. Ha nem azt akarta volna elerni amit vegul elert, hogy it hoborogjon a sok termeszetes uton szult anyuka akkor nem igy kezdte volna a mondandojat :
" Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni."
Hiszen honnan is tudja o, hogy mennyire kaszabolt es kitagult a huvely szules utan, ha meg soha sem probalta?
A problema nem ott kezdodik, hogy o fel a termeszetes szulestol, hanem ott, hogy meg o degradalja le azokat a noket akik huvelyi uton szulnek. Mar elnezest de ne felejtsuk mar el, hogy meg mindig a huvelyi uton torteno szules a termeszetes!!!!
Teljsen egyertelmu, hogy csak vitat akart szitani, ha normalis hangnemben tette volna fel a kerdeset es nem az lett volna az elso erve, hogy a termeszetes uton szult nok mennyire tagak lesznek stb... hanem pl az, hogy a gyermeket felti ettol vagy attol a kockazattol ami esetleg fellephet huvelyi szulesnel... a kerdezo nem ezt tette... sajnos! Es o ezt mar elore tudta... sot ezert is rakta fel a kerdest le merem fogadni.
Reszemrol (mar ha tenyleg terhes a kerdezo) csak sajnalni tudom a gyermeket, hogy ilyen rossz termeszetu anyukaja kell, hogy legyen majd. Remeljuk nem az o stilusat orokli majd szegeny gyerek.
Kedves Kerdezo... szegyeld magad!!!!
Kérdező, ha nem a hasat bikini vonalnál vágják, akkor hol szedik ki a gyereket?
Csaszisok, hol vágnak? Gondolom itt nem csak 15éve csasziszok vannak.
Már egy ideje csak az anyukák veszekednek! Biztos erre nevelik a gyerekeket is! Szomorú!
Direkt legalább 4-szer írtam, hogy simán szülő véleménye nem érdekel! De sokan nem tudnak olvasni és csak darálják az igazukat.
Én maradtam továbbra is császár párti! :-D Sajnos nem sikerült meggyőzni senkinek a sima szülés előnyeiről.
Sok választ töröltek is, mert bár nagyfokú intelligenciáról számoltak be egyesek magukról, de mégsem tudták kicsikarni magukból.
Minden jót mindenkinek!
Én is! :-)
105 válszból maradt 89 jelenleg. Akkor gondolhatod milyenek ezek! El nem hiszem, hogy anyukák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!