Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/147 anonim ***** válasza:
18%
Ha azon múlik, hogy feláll-e még valaha a farka, akkor igen, elküldeném. :)
2013. aug. 28. 13:35
 82/147 A kérdező kommentje:

15 éve tényleg a hasat vágták, de most már nem! Vagy ezt ti nem tudjátok? :-)

Már reggel, sőt tegnap este óta itt irkálsz! Szegény gyereked kínjába elaludt a férjed meg már biztos rég elhagyott :-)

2013. aug. 28. 13:38
 83/147 anonim ***** válasza:
83%
Én már csak azt a szegény gyereket sajnálom,h ilyen anyja lesz mint te!
2013. aug. 28. 13:40
 84/147 anonim ***** válasza:
62%

Franc se tudja melyik a jobb.Testvérem kétszer szült hüvelyi úton.Az egyiknél semmi gond nem volt,2 óra megfigyelés után jött-ment a kórház folyosóján,gátmetszést se alkalmaztak nála.Másodiknál végigrepedt a hüvelye belülről+gátmetszés,pedig nem volt nagy a baba.Szülés után elaltatták és közel két órás varrogatás következett.

Császáros közeli ismerősőknél is nagy a szórás.Volt akit nem viselt meg,lazán vitte a háztartást amikor hazaengedték,volt aki végigszenvedte a gyermekágyas időszakot.

Ha téged ennyire taszít a természetes szülés akkor szinte biztos a császár.Nem fogják megkockáztatni,hogy emiatt megakadjon/leálljon a szülés,mert életveszélybe sodorhatod magadat és a babát is.

85/147 A kérdező kommentje:
1 darab csík sincs a hasamon :-) és nem is lesz :-)
 86/147 anonim ***** válasza:
85%
Na már jósnő is lett a kérdező:-)))
2013. aug. 28. 13:41
 87/147 anonim ***** válasza:
85%

"Annyira irigyek vagytok, hogy az már fáj! "

Én nem vagyok irigy arra, hogy felvágják a hasad! Jézusom... :/

Én is megtehettem volna, hogy kifizetek 800 000 Ft-ot császárra, de nem akartam, hogy összevagdossanak.

És semmi bajom ott lent, nem repedtem.

Én inkább sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen anyja lesz.

2013. aug. 28. 13:43
 88/147 A kérdező kommentje:
Nem te vagy a jósnő mert te már előre látod, hogy csíkos vagyok :-)
 89/147 anonim ***** válasza:
85%

Figyeljetek, szerintem nem is terhes, bármiben le merem fogadni ,hogy egy unatkozó , pattanásos kis bányarém, aki ebéd után azzal tölti az idejét, hogy ilyen kérdéseket indít. :D

Mindegy, figyi kérdező, ne lépj le, Én nagyon jól mulatok, délután 5-ig ráérek :D

90/147 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, iszonyatosan fáj a császár utáni pár hétben a has, ráadásul a hege is örökre megmarad! nekem szép lett, de van aki nem ilyen szerencsés.
2013. aug. 28. 13:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!