Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/147 anonim ***** válasza:
78%

Na,aki azt írja itt,hogy jobb a császár,mint a sima,az tuti nem élte még át a hasi metszés fájdalmát,vagy nem látott még olyat!

Én, mint ápoló mondom neked,hogy ha egy csöppnyi eszed is van,akkor NEM kérsz császárt!

2013. aug. 27. 22:36
 2/147 anonim ***** válasza:
78%

Én simán szültem 4 hónapja, és nincs "kaszabolt és kitágult hüvelyem.

Tudod a hasad az kaszabolva lesz rendesen, de a hüvelyen minimális metszést ejtenek, ha szükséges, de nem feltétlenül. És mivel izom, ezért megvan az a csodálatos tulajdonsága, hogy kitágul, utána "visszaszűkül"!!!

2013. aug. 27. 22:39
 3/147 gyilokcica ***** válasza:
25%
Én is így voltam. Inkább a hasamat vágják. :) Vágták is, minden rendben volt, egyáltalán nem fájt, se közben, sem utána. Napok alatt felépültem teljesen. Életem legjobb döntése volt. Szóval ha van kb 600-800 ezred, akkor elmész egy magánklinikára, és azt választod. De ha nincs, akkor sajnos nem tehetsz semmit. Max elmész pszichiáterhez, eljátszod a pánikbeteget, és máris egy indok a császárra, bár még akkor sem biztos a dolog. Jó nagy beszólásokat fogsz itt kapni, az tuti, de én maximálisan megértelek. :)
2013. aug. 27. 22:39
 4/147 anonim ***** válasza:
84%

Simán szültem, de egyáltalán nem tágult ki a hüvelyem.

Amúgy a császár komoly hasi műtétnek számít.

Én szülés után pár órával magam mentem zuhanyozni, másnap vígan mászkáltam, ültem, ringattam a lányom, míg a császárosok még 2-3 nap után is csak segítséggel tudták megfogni a babájuk, úgy csoszogtak, mint aki (bocsánat) beszart annyira fájt a sebük.

Van, aki évekkel a császár után is érzi a műtéti heget ha front jön, a nem túl esztétikus vágás hegéről nem is beszélve.

Az, hogy császár után pikk-pakk felépültek értsd úgy, hogy hetek alatt.

Míg sima szülésnél jó eséllyel már másnap könnyedén mozogsz.

Tudom, hogy nem az én válaszom vártad, elnézést érte.

2013. aug. 27. 22:40
 5/147 anonim ***** válasza:
83%

Nem akarlak piszkálni és sokan éreznek úgy mint te. Ha nagyon félsz a természetes módtól, valószínűleg meg is csinálják a császárt, mert nem akarják hogy szívrohamot kapj. Egyébként amennyire tudom a hüvelyt nem kaszabolják, maximum gátmetszést csinálnak, de ez is nagy valószínűséggel megelőzhető ha felveszel egy jó dúlát. A hüvely pedig nem fog agyonra tágulni..ez ugyanolyan mintha azt mondanád, hogy nem akarsz nagy szerszámmal megáldott pasit mert kitágulsz tőle. A hüvely a szülés után idővel visszaáll az eredeti "fazonra", főleg ha intim tornázol. Neked egy bajod van: nem vagy tisztában a kétféle metódus hatásaival, kockázataival. Mellesleg: a pisilőkédbe feldugnak egy csövet császárnál, ezt is mesélték? Nem kellemes. Tovább kell a kórházban maradnod, ez sem túl jó. És egy szép "esztétikus" heg lesz a hasadon.

És hangsúlyozom: nem bántásképpen írtam, csak hogy megértsd, a császár sem olyan kellemes.

2013. aug. 27. 22:42
 6/147 anonim ***** válasza:
97%
Hát Én császárral szültem,de az a pik-pak gyógyulás beletelt vagy 4-hétbe mire rendesen tudtam mozogni,persze ismerek olyat is aki a rendes szülés után is szenvedett bár neki 5-kg volt a babája.Ha tehettem volna inkább simán szültem volna,mert valóban időjárást még indig érzem,és nem kellemes!!
2013. aug. 27. 22:48
 7/147 anonim ***** válasza:
66%
Szültem így is, meg úgy is, de a császár milliószor jobb volt. Sajna én hüvelyinél szakadtam, vágtak is emiatt sok-sok problémám van a mai napig. Ha a másodikat is császárral kértem volna, most semmi problémám nem lenne. :-( Amikor császároztak semmi bajom nem volt, picit húzódott egy hétig, de ennyi. Ja és nálunk érdekes módon a hüvelyi úton szült anyukák jajgattak egész nap, és jegelést kértek fél óránként, terpeszben bírtak csak menni, és annyi erejük nem volt, hogy a véres hálóinget lecseréljék. Sajna én is ebbe a helyzetbe kerültem, amikor rábeszéltek a "természetes" szülésre. Marha természetes mondhatom... Oxy, kézzel tágítás, hasba könyöklés, vágás, varrás... Gyűlöltem.
2013. aug. 27. 22:57
 8/147 A kérdező kommentje:
Kedves simán szülők! Nem tudtok meghatni! :) És nem is érdekeltek! A nézetem továbbra se változott! Inkább 50 császár mint 1 sima!
2013. aug. 27. 23:03
 9/147 anonim ***** válasza:
73%
Majd ha próbáltad mindkettőt, akkor nyilatkozzál. Nekem mindkét módja megvolt a szülésnek és mindkettőből gyorsan felépültem, de akkor is a sima szülésre teszem a voksom. Engem sem tud meghatni, aki a császár mellett kampányol, mert átéltem, tudom milyen érzés. Ja, és az első szülés előtt rettegtem a szülés gondolatától is az általad felsorolt okok miatt, melyek közül egyik sem következett be. Viszont császár után a hasam korántsem a régi, de a hüvelyem igen.
2013. aug. 27. 23:07
 10/147 anonim ***** válasza:
65%

Fogsz még te sírni a császárod miatt!! :D

Hihihiii

2013. aug. 27. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!