N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?
Na,aki azt írja itt,hogy jobb a császár,mint a sima,az tuti nem élte még át a hasi metszés fájdalmát,vagy nem látott még olyat!
Én, mint ápoló mondom neked,hogy ha egy csöppnyi eszed is van,akkor NEM kérsz császárt!
Én simán szültem 4 hónapja, és nincs "kaszabolt és kitágult hüvelyem.
Tudod a hasad az kaszabolva lesz rendesen, de a hüvelyen minimális metszést ejtenek, ha szükséges, de nem feltétlenül. És mivel izom, ezért megvan az a csodálatos tulajdonsága, hogy kitágul, utána "visszaszűkül"!!!
Simán szültem, de egyáltalán nem tágult ki a hüvelyem.
Amúgy a császár komoly hasi műtétnek számít.
Én szülés után pár órával magam mentem zuhanyozni, másnap vígan mászkáltam, ültem, ringattam a lányom, míg a császárosok még 2-3 nap után is csak segítséggel tudták megfogni a babájuk, úgy csoszogtak, mint aki (bocsánat) beszart annyira fájt a sebük.
Van, aki évekkel a császár után is érzi a műtéti heget ha front jön, a nem túl esztétikus vágás hegéről nem is beszélve.
Az, hogy császár után pikk-pakk felépültek értsd úgy, hogy hetek alatt.
Míg sima szülésnél jó eséllyel már másnap könnyedén mozogsz.
Tudom, hogy nem az én válaszom vártad, elnézést érte.
Nem akarlak piszkálni és sokan éreznek úgy mint te. Ha nagyon félsz a természetes módtól, valószínűleg meg is csinálják a császárt, mert nem akarják hogy szívrohamot kapj. Egyébként amennyire tudom a hüvelyt nem kaszabolják, maximum gátmetszést csinálnak, de ez is nagy valószínűséggel megelőzhető ha felveszel egy jó dúlát. A hüvely pedig nem fog agyonra tágulni..ez ugyanolyan mintha azt mondanád, hogy nem akarsz nagy szerszámmal megáldott pasit mert kitágulsz tőle. A hüvely a szülés után idővel visszaáll az eredeti "fazonra", főleg ha intim tornázol. Neked egy bajod van: nem vagy tisztában a kétféle metódus hatásaival, kockázataival. Mellesleg: a pisilőkédbe feldugnak egy csövet császárnál, ezt is mesélték? Nem kellemes. Tovább kell a kórházban maradnod, ez sem túl jó. És egy szép "esztétikus" heg lesz a hasadon.
És hangsúlyozom: nem bántásképpen írtam, csak hogy megértsd, a császár sem olyan kellemes.
Fogsz még te sírni a császárod miatt!! :D
Hihihiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!