Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 A kérdező kommentje:
Annyira irigyek vagytok, hogy az már fáj! ;-) Ne akarjatok meggyőzni mert NEM TUDTOK! Akkor is császárt kérek! :-) Aki pedig nem tudott normális stílusban írni, azt bejelentettem! Remélem le tiltják az oldalról! Az egyik válaszát már törölték! Talán a többit is fogják :-)
2013. aug. 28. 09:17
 32/147 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Te pedig szándékosan provokálsz. Tuti, hogy tisztában vagy vele, hogy az effajta megnyilvánulás balhét szít, te pedig kötöd az ebet a karóhoz, hogy de azért is, és úgyse tudtok meggyőzni. Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor ne légy felháborodva, ha 1-2 beszólást kapsz. Legyen neked jó, ne legyen bajod se neked, se a babának, azt kívánom!

2013. aug. 28. 09:24
 33/147 anonim ***** válasza:
90%
Kérj, te dolgod. Azt azért tudd, hogy így vagy úgy, de a gyerekért meg kell szenvedni, anélkül nem megy, bármennyire is szeretnéd. Magyarázd már el légy kedves, hogy mégis miért kellene rád irigynek lennie bárkinek? Akárhogy gondolkodom nem találok rá okot. Egyébként nem tudom miért háborogsz itt álszent módon, hiszen legelőször te neveztél másokat "buta libának". Mégis mit vártál, nem kapod vissza?
2013. aug. 28. 09:28
 34/147 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó! Most kérem harmadszor, hogy olyanok írjanak akik úgy éreznek mint én! Látod szerencsére van olyan is! A jókívánságot köszönöm!
2013. aug. 28. 09:30
 35/147 A kérdező kommentje:

Azért mert megtehetem, hogy úgy szülök ahogy akarok :-)

Nézd már vissza a hsz-okat! Nem neveztem senkit buta libának! Épp töröltettem azt a hsz-t aki engem annak nevezett azért nem látod. De kétszer se mondom nen-e te voltál!

2013. aug. 28. 09:34
 36/147 anonim ***** válasza:
69%

"Ja! Váltig álítják, hogy annyira szűkek, de az összes férj panaszkodik a hátuk mögött :-) Most akkor ki a buta liba? ;-)" Ez szerinted micsoda? Te írtad.

Amúgy igen, én neveztelek buta libának (úgy látom még nem törölték, de ha megteszik sem izgat különösebben)és az is vagy. Nagyon el vagy tájolva, semmi nincs, ami miatt rád irigykedni kellene egy normális embernek. Persze, ha neked ettől jobb, élj abban a hitben, hogy mindenki irigy rád.

2013. aug. 28. 09:40
 37/147 anonim ***** válasza:
80%
Ja, de, a helyesírásod és a fogalmazási képességed elképesztő. Irigykedem :-)
2013. aug. 28. 09:41
 38/147 anonim ***** válasza:
72%
Kinek a pap, kinek a papné...Nekem meg a császár van a levegőben es attól tartok. Bár a legfontosabb, hogy a baba a lehető legbiztonsagosabban jöjjön a világra. Megjegyzem ha semmilyen egészségi ok nem indokolja a legbiztonsagosabban huvelyi uton vLo szules.
2013. aug. 28. 09:42
 39/147 A kérdező kommentje:
De igen! Te neveztél először annak azért kérdeztem vissza! Azt már törölték amiben azt taglalod, hogy visszérhólyagos vagy! :-D
2013. aug. 28. 09:47
 40/147 anonim ***** válasza:
70%
Az nem én voltam, az én első hozzászólásom a 24-es volt. Nekem semmi bajom a szüléstől, pedig nagy babám lett.
2013. aug. 28. 09:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!