Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/147 anonim ***** válasza:
83%
Istenem lassan ott fogunk tartani, hogy beranyat berel majd mindenki csak, hogy tokeletes maradjon a testecskeje.... pff
2013. aug. 28. 06:54
 22/147 anonim ***** válasza:
76%
Te jó ég, ezek a "nők" fogják nevelni a gyerekeket? Az emberiség tényleg megérett a pusztulásra.
2013. aug. 28. 07:13
 23/147 katalin79 ***** válasza:
80%
istenem :-( undorodsz a szüléstöl,te jó ég, tudod mit vannak sokan akik még a fájdalmat is elviselnék,csak egyszer átéljék a szülést, sok anyuka nem dönthet hogy akar szülni,hisz esélyt se kapnak az élettöl hogy babájuk leyen, akkor szoptatni se akarsz mert az is undoritó,és félsz hogy meg ereszkeik a melled? amugy ha hirtelen beindul magátol a szülés akkor vissza tolod? .-)
2013. aug. 28. 07:16
 24/147 anonim ***** válasza:
87%
A buta liba az te vagy Kérdező. Nekem tök mindegy ki hogyan szül, teljesen jónak tartom a császárt is ha szükséges, de egyszerűen ledöbbenek, hogy ilyen elvakult, butuska nők fognak gyereket nevelni. Felháborító a stílusod, a pökhendi megnyilvánulásaid, az ostobaságod. Kinek képzeled te magad?
2013. aug. 28. 07:34
 25/147 anonim ***** válasza:
80%

5 hete szültem és nincs összekaszabolva ott lent semmi sőt a vágás helyén már csak egy apró heg van..de ha annyira a tested érdekel neked inkább ne kelljen gyerek..

A természetes szülés jobb.

Jajj lehet lepontozni :D

2013. aug. 28. 07:49
 26/147 anonim ***** válasza:
75%

Ha van elég pénzed, kérhetsz császárt.

Vagdossanak fel, legyen egy szép nagy sebed, hogy a pasid undorral nézzen rád, te meg hetekig sz*rni se bírj a fájdalomtól.

Korlátolt liba, inkább ne szülj!

2013. aug. 28. 07:50
 27/147 anonim ***** válasza:
79%
Kedves kérdezö, senki nem akar téged meghatni, csak jusson eszedbe hogy mi "megmondtuk"! ha majd kitolnak a mütöböl és magadhoz térsz, ha majd elösször felállítanak és járkánod kell, ha majd odaadják a gyerekedet és alig bírod el ugy fáj a hasad, ha majd tépik ki a varratokat, ha hazaengednek és pl. a 2.kon laksz és nincs lift..és ha még 2-3 hét után is fájdalmasan tudsz csak kakálni.... sorolhatnám! Inkább a simán szülés, még egyiket se tapasztaltad de mi már igen!
2013. aug. 28. 08:45
 28/147 anonim ***** válasza:
14%

ÁÁÁÁ ne törődj ezzel a sok negatív puncival (lehet pontozni :) )! Én is kértem a császárt, és milyen jól döntöttem. 20.30kor jött világra a lányom, másnap fél hatkor felkeltem mosdani, ugyancsak cica mosdás, de délután már zuhanyoztam, és onnantól kezdve, mintha mi sem történt volna. Elláttam a babámat, mászkáltam a látogatókhoz. Míg a hős természetesen szülők jajjgattak, én törökülésben szoptattam a gyerekem. Ja, és láss csodát a tejem is beindult 2.nap, de lehet csak én vagypk ilyen csúcs woman. Egyik kommentelőre is reagálok "Mellesleg: a pisilőkédbe feldugnak egy csövet császárnál, ezt is mesélték? Nem kellemes. Tovább kell a kórházban maradnod, ez sem túl jó. És egy szép "esztétikus" heg lesz a hasadon. " A katéter nekem maga a megváltás volt, mivel 4kiló feletti magzat volt, vagy csak a helyezkedése végett a pisi csak nehézkesen ment, és teli volt már a hólyagom nagyon. Valóban nem kellemes, de nem is kellemetlen, inkább olyan semmilyen. POnt annyi ideig kellett bent maradnunk, mint a simán szülőknek. Az esztétikus heg meg nem a hasadon lesz, hanem annyira lent, h. a bugyi eltakarja, de azért kérdem én az ő széttrancsírozott p.-je bizonyára szebb látvány. :)

Na, száz szónak is egy a vége, tégy legjobb belátásod szerint.

2013. aug. 28. 08:59
 29/147 anonim ***** válasza:
75%
Én ugyanúgy vagyok, mint te, kedves kérdező...csak éppen a császárral..El nem tudom képzelni, hogy belenyomjanak egy hatalmas tűt a gerincembe, és kívülről kelljen figyeljem, hogyan emelik ki belőlem a gyermekem az én közreműködésem nélkül. Vagy ami még rosszabb, hogy elaltassanak, és lemaradjak még az első felsírásáról is. Soha, semmiért el nem cserélném azt a katarzist, amit akkor éreztem, amikor az első gyermekemet a hasamra tették, még úgy 'szutykosan', ahogy odabent létezett 9 hónapon keresztül:). Ebből levághattad, hogy én már szültem simán, és nem tagadom, én szerencsés vagyok, gyors és könnyű szülésem volt, a párom is velünk volt végig. Soha nem fordult el tőlem, még a 6 hét gyermekágyat sem vártuk ki, 1 hónap után vígan hancúroztunk. Én is féltem, mi lesz, ha olyan leszek, mint egy barlang, de nem, sőt azt hiszem, némileg még szűkebbre is sikerült összevarrni. Az a lényeg, hogy én a császártól irtózom, szóval megértelek, hogy te pedig a másik módjáról a világra jövetelnek..
2013. aug. 28. 09:00
 30/147 anonim ***** válasza:
76%
Tudod mit?! Ha csak a lyukadat félted, akkor nosza, legyen neked császárod...
2013. aug. 28. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!