Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 A kérdező kommentje:
Ja és a jó anyaság sem ott kezdődik ki hogyan szül! Hiszen akkor nem volna ennyi wc-be pottyantott gyerek! És egy szülésznő ismerősöm is cs-t kért! Talán nem véletlen.
2013. aug. 28. 10:14
 42/147 Kata-89 ***** válasza:
73%
Tudod mit mondok? Ilyen 'nő' NE SZÜLJÖN GYEREKET!!!!!!! SZÁNALOM....
2013. aug. 28. 10:22
 43/147 anonim ***** válasza:
74%

Figyu csajok, hagyjátok, hogy összevagdossák ott lent vagy a hasát. Előbb elmegy a kedve a terhességtől, mondjuk amikor akárhogy akar nem hízni nem repedni, de xrrá reped a hasa a segge a combja a melle, mellé mondjuk SOS császár amit mondjuk szegycsonttól a nunijáig vágnak:P(tudom, hogy akkorát nem vágnak), és akkor megnézzük mit sipákol majd:)

Azért kívánom, hogy ne járjon így, és közben majd a fejelágya is benő, avagy nem, és a stílusát tudjuk be a mindjártkezdődikasuliésnemtudokmitkezdeniaddigsemagammal..

2013. aug. 28. 10:25
 44/147 gyilokcica ***** válasza:
63%

Én már csak azért is császárt kértem, mert túl sok ismerősömnek halt meg, vagy lett fogyatékos a babája a fogó miatt (bár elterjesztették, hogy már nem használják, ez nem igaz), és ismerek olyan kislányt, akinek meglátszik a fején, hogy vákuummal szedték ki. Persze ez legyen a legkevesebb, HA egészséges. Na meg a férfiak... :) Bár azt mondják, hogy nem néznek máshogy a nőre ha hüvelyi úton szült, ez nem igaz. Főleg ha ott lenn még problémái is lettek emiatt, csúnya lett, kitágult, stb... Persze soha nem fogja bevallani az asszonynak az igazi érzéseit, mert megbántaná vele. Meg hát nem is ez a fontos egy normális kapcsolatban, ha a nő próbál ellene tenni.

De ettől függetlenül sokszor az a legkevesebb, hogy mi történt a hüvellyel. Bármi történik vele, azt úgy ahogy, de helyre lehet hozni, és ha egy olyan pasinak szülsz, aki normális, csak emiatt nem fog elhagyni. A probléma a többi változással van, ami teljesen független attól, hogy milyen úton szültél, hiszen a terhességtől van. Terhességi csíkok, lógó, összement mellek, löttyedt segg, kinyúlt bőr, és a túlsúly. Elég gyakori, hogy a nő ezek mellett még el is hagyja magát, és ez jelenti a problémát. Ezek mellett olyan mindegy, hogy neked a hasadon, vagy a gátadon van egy heg.

Ez a vita örökké fog tartani, hogy melyik a jobb. Ez azért van, mert nem is lehet eldönteni, hiszen valakinek a hüvelyi szülés a jobb, valakinek a császár (most tök mindegy, hogy milyen okokból). Csak hát ezt előre nem tudhatod.

Mivel én a császárt választottam, vállaltam azt is, hogy ha rosszul sikerül, miattam van. És soha nem haragudtam volna senkire, még magamra sem, ha megbántam volna, mert legalább az én döntésem volt! De ha rám erőltették volna a hüvelyi szülést, és az sikerült volna borzasztóan, azt soha nem bocsátottam volna meg.

2013. aug. 28. 10:31
 45/147 anonim ***** válasza:
31%

Én megértelek,én is ugyanigy érzek.

Ugyanigy éreztem szülés előtt is.

Hasi műtétem volt régebben,tudtam mivel jár.Első nap kegyetlen,utána egy hétig húzódik,sebkenőcs csodákra képes,és kész.Alul olyan mint volt,nincs hónapokig szenvedés,nincs fájdalom,nincs bánatos férj,aki vissza akar kapni a régi testemmel.

Sok barátnőm van,aki szétszakadt,sok férfi barát van,aki a feleségben harangozásról panaszkodik,én ezt elkerültem.

Egy vágás már volt rajtam,olymindegy volt hogy szülés után egy vagy kettő lesz.

150ezrembe került hogy a magándoki progis császárt csináljon,megérte.

2013. aug. 28. 10:41
 46/147 anonim ***** válasza:
81%
Neked milyen egy bunkó stílusod van kedves kérdező,ezen is csiszolhatnál majd mielőtt anyuka leszel.Te pedig olyanról beszélsz amit még csak át sem éltél!Egész egyszerűen beszari vagy ,ennyi az egész,ne szépítsük!!
2013. aug. 28. 10:43
 47/147 gyilokcica ***** válasza:
30%

Én is bunkó lennék a Kérdező helyében, miután direkt kikötötte a kérdésben, hogy nem kíváncsi a hüvelyi úton szült nők véleményére, és azok hozzászólását várja, akik a császár mellett voksolnak.

De ez a tipikus női megnyilvánulás, gyorsan mindenbe belepofázunk, ha akarják, ha nem. :)

2013. aug. 28. 10:50
 48/147 anonim ***** válasza:
71%

Szakember vagyok es leirom amirol nem beszlnek az orvosok.

Bizony bizony minden evben belehal egy ket anyuka a csaszar komplikaciojaba.

Es bizony minden evben elvesztenek egy ket babat az elozoz csaszar hege miatt ami szetszakad.

Es minden honapban egy ket baba az intenziven kot ki a progi csaszar miatt.

Ezen kivul mar parszor talalkoztam mar olyan anyukaval aki a mehet es holyagjat hagyta ott a placenta inreta miatt a 2. csaszar utan.

A csaszar utani hegesedestol pedig meddoseg alakulhat ki.

A mi csapatunk az ilyen ,,anyukajelolteket, akinek a kishorcsoge szepsege fontosabb mint a gyereke egeszsege kotelezoen psyhologushoz kuldjuk kinlodjon o veluk.

A fiatalsag es a hiusag es onzoseg butasag sok esetben kez a kezben jarnak.

Kedves kerdezo ajanlom keress fel egy psyhologus szakembert es beszlj vele mibol arad a felelmed az undorod.

Ha tudsz olvasni akkor ajanlom ezt az oldalt figyelmedbe.

[link]

Az a sejtesem hogy nagyon fiatal vagy es meg a kozeleben sem jarsz az anyasagnak.

2013. aug. 28. 10:55
 49/147 gyilokcica ***** válasza:
23%
Akkor drága szakember barátunk leírhatná a hüvelyi szülés kockázatait is, abból is van bőven.
2013. aug. 28. 10:56
 50/147 anonim ***** válasza:
79%
Ha a Kérdező nem nyilatkozna úgy, ahogy tette a természetes úton szült nőkről, talán nem nevezné bunkónak mindenki. Ő dolga, hogyan akar szülni, én tényleg nem ítélek el senkit azért, mert császárt akar, de azért már igen, hogy ilyen degradálóan beszél azokról, akik vállaltál a szülést. Azt pedig, hogy valaki ilyen görcsösen a férje vágyainak akar megfelelni, azt egyenesen szánalmasnak tartom.
2013. aug. 28. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!