N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?
Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!2013. aug. 27. 22:32
141/147 anonim válasza:
Engem érdekelt, hogy mi van vele. Én is tudtam volna facebookozni már az őrzőben is, csak nem volt wifi. :) A babát ugye nem adhatják oda arra a pár órára, aludni nem igazán tud az ember az izgatottságtól, mit csináljon? Nézze a falat? Ugyan már... Süt az irigység belőletek basszus. :D
142/147 anonim válasza:
Műtétes őrző? Ott nem tegnap estig voltál véletlenül? Vagy akkor hogy is van ez? Kérdésedre válaszolva: A nagyobb babák ilyenkor töltik a délutáni alvásukat. Ha tényleg van gyereked és szerencséd lesz, majd rájössz. Én például továbbra sem vagyok irigy, szerintem a többiek sem, a butaságra kevesen azok. Mindegy, a babádnak (ha van) természetesen jó egészséget kívánok.
143/147 A kérdező kommentje:
Tegnap estig voltam a megőrzőbe, miért? Hol olvastad, hogy ott vagyok még? Arra válszoltam amelyik azt írta, hogy már műtét után nekem a látogatókkal meg a rokonsággal kellett volna foglalkoznom!
Ha van gyereketek, akkor azzal is tisztában kéne lenni, hogy egy 1,5 napos baba a nap 90%-át átalussza. Baj ha ráérek? Majd nemsokára nem fogok...
2013. szept. 17. 13:39
144/147 A kérdező kommentje:
Az "itt" szót már az újszülött osztályra értettem.
2013. szept. 17. 13:42
145/147 anonim válasza:
áá...ez fájt :D kajak végig röhögtem az egészet :DDDDDDDDDDDDDD azért grat a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!