Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 anonim ***** válasza:
83%
Ne legyél már annyira beképzelt a pénzedre,nekem is van pénzem (lehet,h több mint neked)Na és??Ezt is leírod vagy 3 szor!Ja és képzeld van élet a hüvelyi szülés után is...kétszer szültem,csak tudom!Ezekkel a mondatokkal te degradálod le azt aki hüvelyi úton szült!Jó felvágást neked!!
2013. aug. 28. 13:06
 62/147 anonim ***** válasza:
18%
Hát azért jó pár hüvelyi úton szült nő írt ide irigységből. Tudat alatt ők is szívesebben szültek volna fájdalmak nélkül, gátmetszés nélkül, csak talán nem volt rá pénzük. Ugyanilyen kommenteket kap, aki magánkórházról kér ki véleményt. Irigység, hormonok... a legrosszabb párosítás. :) Azt hiszik ők attól nők, hogy kinyomták a gyereküket. A saját szemükben talán igen, de a férfiakéban... hát hagyjuk. :) Jó pár házasság romlott már meg az elcseszett hüvelyi szülések miatt.
2013. aug. 28. 13:10
 63/147 anonim ***** válasza:
87%

Na figyi Cica, ha MEGTEHETED HOGY ÚGY SZÜLJ ahogy akarsz, akkor vágtass el a profi nőgyógyászodhoz, é ŐT kérdezd a császár kontra hüvelyi szülésről. Nyögd be neki, hogy perkálsz 5-6-800e-ret de vegye ki belőled a gyereket. Oszt ennyi. Nem kell provokálni másokat. Nem is értem miért itt kérsz véleményeket vadidegenektől/ anonim módra. Mindegy, engem nem is érdekel. Remélem ennék azért normálisabb anyja leszel annak a kölyöknek.

EGY CSÁSZÁROS ANYUKA!!!!

2013. aug. 28. 13:10
 64/147 anonim ***** válasza:
36%

Mert ő azt hiszi, hogy a császár könnyebb (természetesen maga a műtét nem is hasonlítható össze egy szüléssel, ami utána jön, az már más kérdés). Nem akar órákon át vajúdni, inkább kiszedeti magából a gyereket. Azt hiszi sitty-sutty felépül, míg a természetesen szülők szerinte nem (majd elválik, bejön-e a számítása).

Mi az, hogy egyszerűen kinyomják magukból? Tudod te, mennyire nehéz a kitolás? Nyilván nem.

2013. aug. 28. 13:12
 65/147 anonim ***** válasza:
55%
Nem érezted az iróniát? Te mondtad, hogy jobb a hüvelyi szülés, gondolom akkor nem lehetett olyan szörnyű. :)
2013. aug. 28. 13:16
 66/147 anonim ***** válasza:
85%

A kérdező kommentje:

Ja meg az összes törött kulccsonttal születik! Sokan a záróból vagy onnan se tudják meg!

Nekem még nincs gyerekem, de ha lesz biztos nem az egész napomat a net előtt töltöm mint egyesek :-)

Van pénzem és a gyerekem mindig azt fogja belőle kapni ami neki a legjobb lesz! :-D Ennyi.

Ezután a komment után kívánom hogy legyen nehéz dolgod a gyerekeddel, és még 1 évesen se legyen időd a gép elé ülni, TE SZUPER ANYUKA! (pár hónap múlva meg indítod az új kérdést, hogy "ki hogyan oldja meg a takarítást , főzést a gyerek mellett")

Fingod nincs az életről, azt gondolod ha milliókat költesz a gyerekedre attól neki jó lesz. Később az ilyenekből mint Te, lesz az olyan Anya aki lekoptatja a gyerekét pénzzel csak h ne legyen útban!

2013. aug. 28. 13:16
 67/147 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 62-es. Nekem például lett volna keret lefizetni az orvost, hogy császározzon meg, de én szerettem volna magam megszülni a gyerekemet, nem pedig kikapatni magamból. Természetesen orvosilag indokolt esetben egy szavam nem lett volna a császár ellen. De csak azért, hogy nehogy már a hüvelyem kicsit is megváltozzon ez eszembe sem jutott. Szerintem itt senki nem irigy a Kérdezőre, mert nincs mire.
2013. aug. 28. 13:20
 68/147 A kérdező kommentje:
63-as! Én nem császár-kontra sima szülèst kérdeztem! Nem tudsz olvasni? :-) ha egyel több iq-d lenne... :-D
2013. aug. 28. 13:21
 69/147 anonim ***** válasza:
27%
Kedves 67, akkor bizony nem neked szólt a mondandóm. Hanem pl azokra akik a katéterrel riogatták. Agyamentek...
2013. aug. 28. 13:22
 70/147 anonim ***** válasza:
31%
Kedves 65-ös. Nehéz szülésem volt, de 100x inkább újra csinálnám, minthogy annyit ne tegyek meg a gyerekemért, hogy megpróbáljam megszülni. Az iróniát értettem, köszi, de ebben az esetben nem igazán van helye. 64-es
2013. aug. 28. 13:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!