Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » N. Agyon nem szeretnék simán...

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Figyelt kérdés
Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!
2013. aug. 27. 22:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/147 A kérdező kommentje:
67-est mélyen érintette a kérdésem, nem tud tovább lapozni, egész nap osztja az észt :-D lassan a pénzeddel keress fel egy pszichológust mert ebbe bele fogsz zavarodni :-D Kérlek nyugodj meg! Menj foglalkozz már picit szegény gyerekekkel is akiket simán szültél te szuperanyu! :-)
2013. aug. 28. 13:25
 72/147 anonim ***** válasza:
74%
De miért riogattak volna? Császárnál tényleg raknak be katétert. Vagy ezt nem tudtad? Nem ők az agyamentek..
2013. aug. 28. 13:26
 73/147 anonim ***** válasza:
30%
Az, hogy a gyereknek melyik a jobb relatív. Szerintem, mint leírtam, a császár jobb neki, így én meg a császárt tettem meg a baba érdekében, pedig felkészültem, hogy nem lesz kellemes. Bár kellemesen csalódtam. :) A te szempontodból te csináltad jól, az én szempontomból én. Nem biztos, hogy a te igazad az én igazam is, ezért nem kéne leszólni a kérdezőt.
2013. aug. 28. 13:27
 74/147 anonim ***** válasza:
32%
Igen raknak be katétert, meg sokszor hasi draint is. De ezzel riogatni? Amikor általában már az érzéstelenítés után helyezik be, de ha nem akkor sem fájdalmas? Csak a riogató már nem tudott mit írni, gyorsan előjött a rémisztő katéter dumával. :D
2013. aug. 28. 13:28
 75/147 anonim ***** válasza:
22%
Azt meg egyesek még mindig nem bírják felfogni, hogy nem a gát kinézete miatt megy tönkre a szexuális élet... :)
2013. aug. 28. 13:30
 76/147 anonim ***** válasza:
84%
Csak 1 fiam van, aki most alszik, úgyhogy ráérek a hülyeségeddel foglalkozni. Nem vagyok ideges egyáltalán, sőt, tulajdonképpen már szórakoztat, mennyire buta és beképzelt vagy. Az ilyenek szoktak nagyon nagyot koppanni.
2013. aug. 28. 13:31
 77/147 anonim ***** válasza:
63%
77-es! OTT A PONT NÁLAD! :D
2013. aug. 28. 13:32
 78/147 anonim ***** válasza:
83%

"aki szereti a férjét, császárral szül"

Ez ugye nem komoly?... A hüvelyi a természetes, az egy dolog. De bakker ha a pasi szereti a nőt, szeretne kölköt és szereti ha megszületett, akkor ...? Elfogadja a csajt, nem? Császárral is lehet tök csúnya valaki: kötényhas, terhesség alatt kirepedezett has, derék, comb, mell. Császáros is nézhet ki nagyon csúnyán.

Az meg hüvelyinél elég ritka, hogy valaki annyira durván szétszakadjon. Pici gátmetszés az általános, ami 95%-ban szinte nyom nélkül gyógyul. Tágabb lesz? Az is visszaáll, ha nem , akkor tornázni kell, de ez sem az általános, hogy valaki annyira kitáguljon.

A pasi érdeke az, hogy a nő felvágassa a hasát (hogy az heges legyen), de a picit esetleg tágabb p.uncijától meg rosszul van?

Ez minősíti a pasit is.

Jaaa és ha a pasik szülnének és a nők fújjognának rájuk, máris más lenne a helyzet.

Kben ti elküldenétek egy nagy hasi műtétre a pasitokat?

2013. aug. 28. 13:32
 79/147 anonim ***** válasza:
85%

"Ja! Váltig álítják, hogy annyira szűkek, de az összes férj panaszkodik a hátuk mögött :-) Most akkor ki a buta liba? ;-)"

És ha a te pasid fog majd panaszkodni a hátad mögött, h milyen undorító a kötényhasad, meg a csíkjaid?

2013. aug. 28. 13:34
 80/147 anonim ***** válasza:
83%
Már amennyiben van bárkije is! Lassan kételkedem benne,hogy képes Férfi élni emellett az ostoba nőszemély mellett :)
2013. aug. 28. 13:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!