Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?
Én pénztáros vagyok egy drogériában. Természetesen vannak nekünk is üditőink, csokik műzlik stb. Lehet hogy gyerek megeszi de a szülő felrkja a pénztárnál a pultra ok. De gondold el hogy azt nekem be kell húznom. Gyerektől nyálas ragad stb és lehet a szülő mega vonalkódot széttépte. Akkor mehetek másikért mert nem tudom elolvasni a szészakított számokat. Jah igen és kezet hol mosok. Leheth ogy a pnztől amúgy is koszos és igen nagoyn koszos de legalább nem ragad a műzlitől meg a csokitól és gyerek nyálátál. Jah nektek nem gond kedves szülök de mint szólnátok hozzá ha a visszajárót kicsit megnyálaznám és a kezedbe leszámolnám.
Szóba kerűlt ittt hogy ha a felnőtt ember szomjas bemegy iszik kifizet. Nehogy már ne bírjon ki mé + 10 percet ha épp mág sorba is kell állni.
Másik amin még sértődés van hogy a kedves anyukák úgy ahogy van ami kell nekik berámolják a babakocsi aljába. Én ilyenkor mindig benézek és 10ből 8 ember szóvá teszi hogy ő márpedig nem lop. (volt már aki a gyerek köré építette be a fél dekorkozmetikai pult tartalmát). 3 fél kocsink van 1 nagy 1 kicsi a gyereknek és a kosár. Tessék használni.
11:33 Tökéletesen leírtad.
Nálam olyan is volt sokszor hogy az anyuka fogta az üres csokis papírt,és ő!!! húzta le egy szempillantás alatt a vonalkódot,sőt az üres kis üdítős dobozt is,amiből folyt a benne maradt lé rá a szkennelőre,és amikor szóltam,fölháborodás,vásárlók könyvébe beírás,vezető kihívatása,központba való "feljelentés" volt a válasz!Sajnos nagyon sokan nézik le az eladó-pénztárosokat,ahogy beszélnek velünk az emberek,aki nincs benne el sem hiszi..
Sajnos nem minden esetben veszi észre az operátor sem a dézsmálást. Ha sokan vannak, akkor főleg. Van, hogy egyszerre csak egy operátor van. Nem is csoda, ha szegények a nap végére szellemileg teljesen kifáradnak. Kemény meló egy egész napon keresztül a kamerákat lesni. Nálunk nem úgy kell elképzelni, hogy van 50 monitor és úgy nézi, hanem van 2, amiknél lehet váltogatni a képeket és ezekkel követnek. Nagyon profik, de ők is csak emberek. A tolvajok nagy része meg hihetetlenül kitanult!
Egyébként én nem kaszásként dolgozom, hanem más munkaterületen, de ültem már be a kasszába és én is azt tapasztaltam, hogy hihetetlenül buták tudnak lenni a kasszással! 2-3 órákat csellengésznek a boltban, de mire a kasszához érnek, iszonyat mód sietnek. :S Olyankor elég tahók tudnak lenni.
Sajnos a mai világban a tolerancia és egyebek kihalófélben vannak!
Én is adok túrórudit a fiamnak, de vagy többet veszek és szólok, hogy plusz egy volt, vagy a multisat, amiből ha ki is veszek egyet, akkor is a nagy kódot húzzák le, nem darabonként.
az operátor feleség
utolsónak: ó, mindjárt neked esnek ám, hogy ha mindenki így gondolkodna, hogy á, az az egy kifli akkor üresek lennének a boltok. Amúgy én is áruházban evős vagyok, sőt én vagyok aki felnőttként is néha megiszik egy üdítőt ha szomjas, MAJD KIFIZETI a pénztárnál. Tudjátok, akivel itt példálóztok .DDDd
No, szóval éltem pár évig külföldön és a kifliknél cifrábbakat láttam. Reggelente az összes drogéria nőkkel volt megtömve, akik az ott kitett kozmetikumokkal kisminkelték magukat melóbamenet , beparfümözték magukat, csacsogtak egy keveset, majd ballagtak tovább a melóhelyre. Nekem is volt kolléganőm aki - neves ügyvédi irodában dolgoztunk - reggel mondta, hogy várjak, mert ide beugrik. Lekapta a polcról a teszter parfümöt, itt egy kis pirosító (teszter szintén) és mehettünk tovább.
Ausztriában úgyszintén mosollyal vették és nem akadtak ki ha egy üres Almdudleres flakon is került a szalagra.
Arra mindig figyelek ha pl. multipackot, vagy csomagolt árut bontunk, hogy ne a vonalkódnál nyissuk ki.
A tesztert direkt azért rakják ki, hogy kipróbáld. A kiflit nem azért rakják ki, hogy felzabáld a pénztárig.
Ha menstruálsz és átáztál, kicseréled a boltban a betéted a polcról?
Nem igaz, hogy nem lehet zabálás nélkül kibírni egy bevásárlást, ne mondjátok már. Szánalmas!
Persze, a pénztárosok mind kedvesen mosolyognak, aztán magukban meg azt gondolják, ez is mekkora bunkó, hogy csak az üres csomagolást hozza a kasszához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!