Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevásárlás közben szoktatok...

Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?

Figyelt kérdés
Nagyáruházakban, amikor ül a bevásárlókocsiban a gyerek. Kort is szeretnék kérni! Köszönöm.
2010. aug. 15. 01:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 anonim ***** válasza:
76%

Én pénztáros vagyok egy drogériában. Természetesen vannak nekünk is üditőink, csokik műzlik stb. Lehet hogy gyerek megeszi de a szülő felrkja a pénztárnál a pultra ok. De gondold el hogy azt nekem be kell húznom. Gyerektől nyálas ragad stb és lehet a szülő mega vonalkódot széttépte. Akkor mehetek másikért mert nem tudom elolvasni a szészakított számokat. Jah igen és kezet hol mosok. Leheth ogy a pnztől amúgy is koszos és igen nagoyn koszos de legalább nem ragad a műzlitől meg a csokitól és gyerek nyálátál. Jah nektek nem gond kedves szülök de mint szólnátok hozzá ha a visszajárót kicsit megnyálaznám és a kezedbe leszámolnám.

Szóba kerűlt ittt hogy ha a felnőtt ember szomjas bemegy iszik kifizet. Nehogy már ne bírjon ki mé + 10 percet ha épp mág sorba is kell állni.

Másik amin még sértődés van hogy a kedves anyukák úgy ahogy van ami kell nekik berámolják a babakocsi aljába. Én ilyenkor mindig benézek és 10ből 8 ember szóvá teszi hogy ő márpedig nem lop. (volt már aki a gyerek köré építette be a fél dekorkozmetikai pult tartalmát). 3 fél kocsink van 1 nagy 1 kicsi a gyereknek és a kosár. Tessék használni.

2010. aug. 19. 11:33
 72/138 anonim ***** válasza:
68%

11:33 Tökéletesen leírtad.

Nálam olyan is volt sokszor hogy az anyuka fogta az üres csokis papírt,és ő!!! húzta le egy szempillantás alatt a vonalkódot,sőt az üres kis üdítős dobozt is,amiből folyt a benne maradt lé rá a szkennelőre,és amikor szóltam,fölháborodás,vásárlók könyvébe beírás,vezető kihívatása,központba való "feljelentés" volt a válasz!Sajnos nagyon sokan nézik le az eladó-pénztárosokat,ahogy beszélnek velünk az emberek,aki nincs benne el sem hiszi..

2010. aug. 19. 11:52
 73/138 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos nem minden esetben veszi észre az operátor sem a dézsmálást. Ha sokan vannak, akkor főleg. Van, hogy egyszerre csak egy operátor van. Nem is csoda, ha szegények a nap végére szellemileg teljesen kifáradnak. Kemény meló egy egész napon keresztül a kamerákat lesni. Nálunk nem úgy kell elképzelni, hogy van 50 monitor és úgy nézi, hanem van 2, amiknél lehet váltogatni a képeket és ezekkel követnek. Nagyon profik, de ők is csak emberek. A tolvajok nagy része meg hihetetlenül kitanult!

Egyébként én nem kaszásként dolgozom, hanem más munkaterületen, de ültem már be a kasszába és én is azt tapasztaltam, hogy hihetetlenül buták tudnak lenni a kasszással! 2-3 órákat csellengésznek a boltban, de mire a kasszához érnek, iszonyat mód sietnek. :S Olyankor elég tahók tudnak lenni.

Sajnos a mai világban a tolerancia és egyebek kihalófélben vannak!

Én is adok túrórudit a fiamnak, de vagy többet veszek és szólok, hogy plusz egy volt, vagy a multisat, amiből ha ki is veszek egyet, akkor is a nagy kódot húzzák le, nem darabonként.

az operátor feleség

2010. aug. 19. 12:28
 74/138 anonim ***** válasza:
59%
Látjátok még milyen messze vagyunk nyugattól. Ott senkit nem zavar ha ha dézsmálsz. Ott az áruház a te kívánságaidat lesi. És ha te úg gondolod, hogy odaadsz egy kiflit akkor senki nem fog neked szólni mivel a vevőért vannak és nekik az a céljuk, hogy te jól érezd magad bevásárlás közben mert akkor mindíg visszatérő vásárló leszel.gy kiflit akkor is benyel az áruház ha látják, hogy megetted és nem fizetted ki. Mert a multik nem egy kiflibe mennek tönkre. Remélem ezzel azért egyetértünk.
2010. aug. 19. 13:31
 75/138 anonim ***** válasza:
82%

utolsónak: ó, mindjárt neked esnek ám, hogy ha mindenki így gondolkodna, hogy á, az az egy kifli akkor üresek lennének a boltok. Amúgy én is áruházban evős vagyok, sőt én vagyok aki felnőttként is néha megiszik egy üdítőt ha szomjas, MAJD KIFIZETI a pénztárnál. Tudjátok, akivel itt példálóztok .DDDd

No, szóval éltem pár évig külföldön és a kifliknél cifrábbakat láttam. Reggelente az összes drogéria nőkkel volt megtömve, akik az ott kitett kozmetikumokkal kisminkelték magukat melóbamenet , beparfümözték magukat, csacsogtak egy keveset, majd ballagtak tovább a melóhelyre. Nekem is volt kolléganőm aki - neves ügyvédi irodában dolgoztunk - reggel mondta, hogy várjak, mert ide beugrik. Lekapta a polcról a teszter parfümöt, itt egy kis pirosító (teszter szintén) és mehettünk tovább.

Ausztriában úgyszintén mosollyal vették és nem akadtak ki ha egy üres Almdudleres flakon is került a szalagra.

Arra mindig figyelek ha pl. multipackot, vagy csomagolt árut bontunk, hogy ne a vonalkódnál nyissuk ki.

2010. aug. 19. 13:55
 76/138 anonim ***** válasza:
60%

A tesztert direkt azért rakják ki, hogy kipróbáld. A kiflit nem azért rakják ki, hogy felzabáld a pénztárig.

Ha menstruálsz és átáztál, kicseréled a boltban a betéted a polcról?

Nem igaz, hogy nem lehet zabálás nélkül kibírni egy bevásárlást, ne mondjátok már. Szánalmas!

Persze, a pénztárosok mind kedvesen mosolyognak, aztán magukban meg azt gondolják, ez is mekkora bunkó, hogy csak az üres csomagolást hozza a kasszához!

2010. aug. 19. 14:11
 77/138 anonim ***** válasza:
76%
Van már itt mindenféle magyarázat a boltban evésre, le is írtak előttem mindent, de akkor sem tartom normális szokásnak. Egy gyereknek magától soha nem jutna eszébe, hogy a boltban egyen! Felháborító, ha némelyek szerint ez helyes, mert úgyis kifizetjük. Főleg, hogy valaki felnőttként sem tud uralkodni magán... Én is voltam háromszor várandós, nagy kánikulákban, soha nem kellett boltban ennem-innom. Rendszeresen járunk a gyerekekkel nagybevásárlásra, 2,7 és 10 évesek, soha nem ettek, ittak a boltban még egy harapásnyi csokit sem.
2010. aug. 19. 14:14
 78/138 anonim ***** válasza:
65%
persze az a bolt érdeke hogy ott zabálj aztán távozz? attól aztán nő a forgalmuk, mert ha egy kifli engedve lesz akkor már kettő kell ugye magyar mentalitás és végül már a kilo kenyeret viszik felvágottal.
2010. aug. 19. 14:28
 79/138 anonim ***** válasza:
76%
Egy őr mesélte,hogy egy nő megevett egy csokit,ők hátravitték,még mielőtt a pénztárnál járt volna,a nő tagadta,elvitték a rendőrök,mert nem akarta magát azonosítani sem.Hiába mondták, hogy a kamera felvette,tagadta.
2010. aug. 19. 14:52
 80/138 anonim ***** válasza:
74%
Ja persze, nem lopás, mert "majd kifizetem". Épp csak lopási kísérlet.
2010. aug. 19. 15:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!