Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevásárlás közben szoktatok...

Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?

Figyelt kérdés
Nagyáruházakban, amikor ül a bevásárlókocsiban a gyerek. Kort is szeretnék kérni! Köszönöm.
2010. aug. 15. 01:16
 111/138 anonim ***** válasza:
38%
témába vág? olvasd el a kérdést, és rájössz, h nem, egyáltalán nem vág témába.
2010. aug. 19. 23:23
 112/138 anonim ***** válasza:
43%

már hogyne vágna témába?

benn tömték a fejüket a nagyáruházban, nem tudsz olvasni?

2010. aug. 19. 23:29
 113/138 anonim ***** válasza:
20%
Na, ez már tényleg kritikán aluli. De lehet, hogy rekordot dönt a válaszok száma, ha így megy tovább...
2010. aug. 19. 23:33
 114/138 anonim ***** válasza:
62%
igen, felnőtt emberek fegyverrel. nem 1 1,5-3 éves baba, aki ül a kocsiban, értsd már meg te nagyon buta!!!! ÁÁÁÁÁÁ!!!
2010. aug. 19. 23:34
 115/138 anonim ***** válasza:
44%
nagyon buta vagy te, meg a felmenőd. etesd a gyerekedet, aztán ő is felnő és előveszi a stukkert, mert tőled azt tanulta, hogy tömheti a fejét büntetlenül a nagyáruházban. hej, milyen jó világ lesz...
2010. aug. 20. 00:25
 116/138 anonim ***** válasza:
37%

Itt a baj, hogy lassan annak kell szégyellnie magát, aki nem eszik és nem eteti a gyerekét a Tesco-ban...

Szép világ:(

2010. aug. 20. 00:27
 117/138 anonim ***** válasza:
37%

a mai reggelemet is viccessé tetted a szánalmas hozzászólásoddal:)))

én ezennel befejeztem, további jó forrtyogást és méltatlankodást:))))

nem fogok odáig alacsonyodni, h én is a te jó anyádat szidjam, mert EMBERNEK tartom magam, ami ma már annyit jelent, h lelketlen, köcsög és bunkó, de próbálok hinni abban, h lehet(ne) máshogy is...

tudod mi a lényege ennek az egész kifli evésnek? h tudatosítsd a gyermekben, h mi ennek a menete. h ki kell fizetni. el kell neki magyarázni, nem megoldani annyival, h nem kapsz, mert nem és kész. nyugodtan megeheti, hha tudja, h mit kell utána tennie. és hangsúlyozom, h kifliről van szó és nem felnőtt emberről, mert nem az volt a kérdés.

tehát én sem a felmenőidet, sem a gyermekedet (ha van) nem fogom szidni -veled ellentétben- ,mert annál többre tartom magam. remélem most azért sikerült némi elgondolkodtatót írnom, hha esetleg van mivel gondolkodnod, bár eddig messze nem ezt vettem észre.

2010. aug. 20. 08:48
 118/138 anonim ***** válasza:
71%

"tudod mi a lényege ennek az egész kifli evésnek? h tudatosítsd a gyermekben, h mi ennek a menete. h ki kell fizetni. el kell neki magyarázni, nem megoldani annyival, h nem kapsz, mert nem és kész."

Gondolod, nem magyarázom el neki?

Csak én éppen nem azt magyarázom, hogy kisfiam, nyugodtan megeheted, majd kifizetjük a pénztárnál.

Hanem azt, hogy előbb megmutatjuk apénztáros néninek, mert ez most még nem a miénk. Ami nem a miénk azt nem eszzük meg, nem vesszük fel, nem használjuk. Ha odaadtuk a pénzt, megeheted.

Mellesleg 2 gyerekem van, és még a magyarázatig sem kellett eljutni egyiknél sem, mert egyszerűen fel sem merült bennük, hogy amit leveszünk a polcról, már ehetjük is. Lehet, hihetetlen, de tényleg nem!

Talán azért, mert tőlünk, szüleiktől sem láttak ilyet soha.

És csak halkan csendben jegyzem meg, hogy szerintem legalább három 82%-os írogat itt hasonló véleményen, azaz nem az összes 82% én vagyok, így nem kell egyes szám második személyben beszélned.

2010. aug. 20. 08:56
 119/138 anonim ***** válasza:
71%
Ja, bocsánat, most már nem is 82%-os vagyok, csak 80! :-DD
2010. aug. 20. 08:57
 120/138 anonim ***** válasza:
69%
egyetlen mondatom sem neked szólt, hanem az 53%-os (asszem) emberkének.
2010. aug. 20. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!