Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?
már hogyne vágna témába?
benn tömték a fejüket a nagyáruházban, nem tudsz olvasni?
Itt a baj, hogy lassan annak kell szégyellnie magát, aki nem eszik és nem eteti a gyerekét a Tesco-ban...
Szép világ:(
a mai reggelemet is viccessé tetted a szánalmas hozzászólásoddal:)))
én ezennel befejeztem, további jó forrtyogást és méltatlankodást:))))
nem fogok odáig alacsonyodni, h én is a te jó anyádat szidjam, mert EMBERNEK tartom magam, ami ma már annyit jelent, h lelketlen, köcsög és bunkó, de próbálok hinni abban, h lehet(ne) máshogy is...
tudod mi a lényege ennek az egész kifli evésnek? h tudatosítsd a gyermekben, h mi ennek a menete. h ki kell fizetni. el kell neki magyarázni, nem megoldani annyival, h nem kapsz, mert nem és kész. nyugodtan megeheti, hha tudja, h mit kell utána tennie. és hangsúlyozom, h kifliről van szó és nem felnőtt emberről, mert nem az volt a kérdés.
tehát én sem a felmenőidet, sem a gyermekedet (ha van) nem fogom szidni -veled ellentétben- ,mert annál többre tartom magam. remélem most azért sikerült némi elgondolkodtatót írnom, hha esetleg van mivel gondolkodnod, bár eddig messze nem ezt vettem észre.
"tudod mi a lényege ennek az egész kifli evésnek? h tudatosítsd a gyermekben, h mi ennek a menete. h ki kell fizetni. el kell neki magyarázni, nem megoldani annyival, h nem kapsz, mert nem és kész."
Gondolod, nem magyarázom el neki?
Csak én éppen nem azt magyarázom, hogy kisfiam, nyugodtan megeheted, majd kifizetjük a pénztárnál.
Hanem azt, hogy előbb megmutatjuk apénztáros néninek, mert ez most még nem a miénk. Ami nem a miénk azt nem eszzük meg, nem vesszük fel, nem használjuk. Ha odaadtuk a pénzt, megeheted.
Mellesleg 2 gyerekem van, és még a magyarázatig sem kellett eljutni egyiknél sem, mert egyszerűen fel sem merült bennük, hogy amit leveszünk a polcról, már ehetjük is. Lehet, hihetetlen, de tényleg nem!
Talán azért, mert tőlünk, szüleiktől sem láttak ilyet soha.
És csak halkan csendben jegyzem meg, hogy szerintem legalább három 82%-os írogat itt hasonló véleményen, azaz nem az összes 82% én vagyok, így nem kell egyes szám második személyben beszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!