Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevásárlás közben szoktatok...

Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?

Figyelt kérdés
Nagyáruházakban, amikor ül a bevásárlókocsiban a gyerek. Kort is szeretnék kérni! Köszönöm.
2010. aug. 15. 01:16
 121/138 anonim ***** válasza:
31%

8:48-as. Szerintem nyugodtan lehiggadhatsz. Nem lettél több ettől a kommenttől, függetlenül attól, hogy valaki visszaszólt-e neked és azt bunkón csinálta-e.

Én is úgy gondolom, csak ennyire direkten nem fogalmaztam volna, ahogy előttem tette a 00:25-ös a második mondatában. És az előttem szólóval is teljesen egyet értek.

2010. aug. 20. 09:04
 122/138 anonim ***** válasza:
31%
Ja bocs, a most már 80%-ossal :)
2010. aug. 20. 09:05
 123/138 anonim ***** válasza:
65%
azt gondoljátok, hha nekem estek sokan, akkor megváltozik a véleményem? nem, nem fog. a sok lúd disznót győz elv rám nem igazán igaz. a véleményem mellett kiállok, és amellett is, h nem nevelek rossz embert, amiért KIFLIT ehet vásárlás közben. és h több lennék 1 kommenttől? már miért lennék? leírtam a véleményemet, ennyi történt.
2010. aug. 20. 09:13
 124/138 anonim ***** válasza:
55%

jó reggelt :) na nem csak nekem első dolgom mások hülyeségével kezdeni a napot.

no kedves 8:48-as "anya", talán a te gyereked nem fog felnőni? mert ha örök gyerek marad másfél évesen a kocsijában, akkor tologasd és etetgesd. mások el sem jutnak addig, hogy egyáltalán mutatgassanak, vagy elmagyarázanak vmit a gyereknek, mert természetes, hogy ami nem az övék, azt nem eszik meg. nem az én szellemi szintemmel van baj, hanem a tieddel, de csak vihogjál. félek az lesz, amit leírtam előbb.

2010. aug. 20. 09:14
 125/138 anonim ***** válasza:
40%

ETESD

aztán vidd neki a bablevest, mert rendőrt kell rá hívni felnőtt korában, a te nevelési elveid miatt. semmi gond. csak reméljük nem sérül meg senki úgy, ahogy tegnap sikerült.

2010. aug. 20. 09:15
 126/138 anonim ***** válasza:
65%
és hát ennek a két faszinak az anyja sem akarhatott annak idején rosszat, és tessék.
2010. aug. 20. 09:16
 127/138 anonim ***** válasza:
35%

még egy

nekem tök mindegy eteted-e vagy sem, nem én égek vele

viszont attól a gondolattól ver a víz, hogy majd a te gyereked elborult agyától esetleg megsérül az én gyerekem.

ez a bajom, ezen gondolkozz el.

2010. aug. 20. 09:20
 128/138 anonim ***** válasza:
72%

na pontosan ez a gond. a sztereotípiák, h azonnal mindenkiben a rosszat látjátok és keresitek. semmi más. mint mondtam én is kaptam anno kiflit, emlékszem is rá, mégsem lopok soha sehonnan, mert nem arra neveltek. (sőőőt, 6 évet húztam le egy egyházi gimiben, és mielőtt jönne a kérdés, nem, nem buktam meg, 6 osztályosba jártam). csak ész kellene ahhoz, h rájöjjetek, h nem minden fekete és fehér. a kifli evés a felnőttkori bűnözés között valymi kevés az ok okozati összefüggés. és vihogni sem szoktam, csak nevetni, de azt nagyon:))))

tehát mostmár tényleg kiszállok ebből az agyament lavinából, csak a kisördög mindig rányom helyettem erre a fránya kérdésre:))

2010. aug. 20. 09:23
 129/138 anonim ***** válasza:
79%

és még vmi. azt most birítékolhatod, h nem az én gyerekem lesz később vadállat...

szép napot mindenkinek!

2010. aug. 20. 09:26
 130/138 anonim ***** válasza:
79%

meglátjuk.

de remélem inkább nem, nem vagyok rá kiváncsi.

2010. aug. 20. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!