Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?
ez itt már kérem kabarééééé :DDDD
a hűdeerkölcsös szuperanyuk és a megengedő anyukák csataszíntere :DDDD
Szerintem az, ha valaki nem tudja addig türtőztetni magát, míg ki nem fizeti az ételt, amit vett, és már a boltban elkezdi magába tölteni, az ZABÁLÁS, igen!
Az ember nem csupán ösztönlény, képes (lenne) a kivárásra. Például ebben is különbözünk az állatoktól. Nem ott és akkor végezzük el a szükségleteinket, ahol és amikor ránkjön.
Kulturált ember képes kivárni addig, míg eljön a kasszától.
Aki erre nem képes, arra igenis találó szó a "zabál".
A gyerekeinket pedig mi neveljük, mi mutatunk nekik példát. Ők pedig tanulékonyak, a jó példát is hamar elsajátítják, és a rosszat is. Tőlünk függ, milyenné neveljük őket.
Az én gyerekeim egyszer sem kértek kiflit a boltban. Ha pedig nyűgösek voltak, nem ennivalóval tömtem be a szájukat. Van még ezen kívül pár megoldás.
Ja, és egyébként elég megengedő szülő vagyok, de boltban fizetés előtt nem "zabálunk"!
1: 1 darab csokiért nem visznek el a rendőrök, hacsak nem 20.000,-ft értékű amúgy kiröhögnek.
2. Aki azt irta hogy zabálás az ha egy baba megeszik egy rudit bevásárlás közben, annak a saját gyereke is zabálni szokott??
Ember nem arról van szó hogy jól megtömöm a gyereket mialatt végigmegyek a bolton és nem fizetem ki, természetesen nem tömöm meg, és ki is fizetem.
Sok a csőlátású.És amúgy meg válogassátok már meg a szavaitokat gyerekekről beszélünk.
Azért mert elmeséltem egy történetet,miért kell lepontozni?Mi nem tetszett?
Nem a csokiért vitték el a rendőrök,olvasd el mégegyszer,ha nem érted.
20:35. tök klassz, h nem vagyok egyedül a látásmódommal:)
köszi, ment a zöld kéz:)))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!