Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevásárlás közben szoktatok...

Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?

Figyelt kérdés
Nagyáruházakban, amikor ül a bevásárlókocsiban a gyerek. Kort is szeretnék kérni! Köszönöm.
2010. aug. 15. 01:16
 91/138 anonim ***** válasza:
71%
Jaja, ott van a pult, ahol rögtön lehet enni inni. Nyilván azért van ott, hogy ne az árút zabáljátok.
2010. aug. 19. 18:43
 92/138 anonim ***** válasza:
77%
18:29-es. Még a macska is tanítja a kismacskát, ha lesz rá alkalmad, nézd meg, ahogy egérfogásra tanítja. Az ősember sem úgy volt a gyerekével, hogy hagyta a vakvilágba, az meg majd leutánozza. Megmutatja, ismétli, megvárja, míg megcsinálja. Ugyanígy vagyunk a gyerekeinkkel. NEM kicsi felnőtt. Mi formáljuk őket, igen, minket utánoznak, de nincs kialakult értékrendjük, felelősségtudatuk, élettapasztalatuk. Ezért sem lehet kicsi felnőtt. Én erről beszéltem. Egyébként mint írtam, igazad van, kivéve ezt a pici felnőttes dolgot. Ha lesz gyermeked, a saját bőrödön fogod tapasztalni. Viszont az értékrendeddel biztos, hogy értékes nagy felnőttet nevelsz majd belőle.:)
2010. aug. 19. 19:20
 93/138 anonim ***** válasza:
62%
a zabál szót nem egyszer olvastam a válaszok között. azért elgondolkodtató... én primitív vagyok, mert a gyermekem ehet kiflit miközben vásárolunk, de a szuperintelligens, hihetetlen magas erkölcsi normákkal rendelkező anyukák száján kijöhet, h a gyermekem kiflit zabál. tényleg érdekes dolog ez...
2010. aug. 19. 19:36
 94/138 anonim ***** válasza:
29%

ez itt már kérem kabarééééé :DDDD

a hűdeerkölcsös szuperanyuk és a megengedő anyukák csataszíntere :DDDD

2010. aug. 19. 19:40
 95/138 anonim ***** válasza:
37%
19:40-es, szerintem tévedsz, de örülünk, hogy vidámmá tettük a napod.:)
2010. aug. 19. 19:56
 96/138 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem az, ha valaki nem tudja addig türtőztetni magát, míg ki nem fizeti az ételt, amit vett, és már a boltban elkezdi magába tölteni, az ZABÁLÁS, igen!

Az ember nem csupán ösztönlény, képes (lenne) a kivárásra. Például ebben is különbözünk az állatoktól. Nem ott és akkor végezzük el a szükségleteinket, ahol és amikor ránkjön.

Kulturált ember képes kivárni addig, míg eljön a kasszától.

Aki erre nem képes, arra igenis találó szó a "zabál".

A gyerekeinket pedig mi neveljük, mi mutatunk nekik példát. Ők pedig tanulékonyak, a jó példát is hamar elsajátítják, és a rosszat is. Tőlünk függ, milyenné neveljük őket.

Az én gyerekeim egyszer sem kértek kiflit a boltban. Ha pedig nyűgösek voltak, nem ennivalóval tömtem be a szájukat. Van még ezen kívül pár megoldás.

Ja, és egyébként elég megengedő szülő vagyok, de boltban fizetés előtt nem "zabálunk"!

2010. aug. 19. 20:22
 97/138 anonim ***** válasza:
36%

1: 1 darab csokiért nem visznek el a rendőrök, hacsak nem 20.000,-ft értékű amúgy kiröhögnek.

2. Aki azt irta hogy zabálás az ha egy baba megeszik egy rudit bevásárlás közben, annak a saját gyereke is zabálni szokott??

Ember nem arról van szó hogy jól megtömöm a gyereket mialatt végigmegyek a bolton és nem fizetem ki, természetesen nem tömöm meg, és ki is fizetem.

Sok a csőlátású.És amúgy meg válogassátok már meg a szavaitokat gyerekekről beszélünk.

2010. aug. 19. 20:35
 98/138 anonim ***** válasza:
81%

Azért mert elmeséltem egy történetet,miért kell lepontozni?Mi nem tetszett?

Nem a csokiért vitték el a rendőrök,olvasd el mégegyszer,ha nem érted.

2010. aug. 19. 21:08
 99/138 anonim ***** válasza:
76%
Két tábor: ki így látja, ki úgy. Úgysem tudjuk meggyőzni egymást. De azért a zabálás után anyázásba már ne menjünk át!
2010. aug. 19. 21:26
 100/138 anonim ***** válasza:
41%

20:35. tök klassz, h nem vagyok egyedül a látásmódommal:)

köszi, ment a zöld kéz:)))))))))))))

2010. aug. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!