Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermek-ek, férj, háztartás,...

Gyermek-ek, férj, háztartás, bevásárlás és ha már nem vagy otthon babázni, akkor még a munka mellett mit tudsz tenni?

Figyelt kérdés
Gyermek-ek, férj, háztartás, bevásárlás és ha már nem vagy otthon babázni, akkor még a munka mellett mit tudsz tenni? Mire van időd, erőd, lehetőséged, igényed, pénzed stb.....? Mi történik még veled? Mi fér bele? Mit engedhetsz (nemcsak pénz szempontból) meg magadnak?
2011. júl. 18. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek arra van ideje amire akarja.

Aki nagyon szeretne sportolni, az ha más nem este jár el, vagy valahogy bele teszi a programjával.

Mi sok programot a párommal és a gyerekkel együtt csinálunk, mivel nagyszülö és rokon 500km-es körzetben nincsen. Pl hétvégén kirándulni járunk, étterembe.

Pénz szempont nálunk nem nagy, mert örülten nem költekezünk, de ha szeretnék valamit azt megtudjuk engedni amgunknak.

Néha eljárok egy varro tanfolyamra ez pár havonta egy hétvégés.

2011. júl. 18. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is azt vallom, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja. A gyerek nem csak és kizárólag az enyém. Nem vagyok én attól egy cseppet sem rossz anya, hogy időnként magamra is szánok némi időt. Olyankor bevetem a párom, a nagyszülőket, keresztszülőket, barátnőket. Na nem arra kell gondolni, hogy valakire rátukmálom a gyereket én meg szórakozok világba. De ha valaki szereti, megbízok benne, akkor miért ne vigyázhatna rá, amíg én nyugodtan takarítok, főzök, vásárolok vagy némi időt magamra szánok.
2011. júl. 18. 08:06
 3/5 ava87 ***** válasza:

Olvasni MINDIG van időm, olyan nincs, hogy én ne olvasnék :) Mondjuk múltkor eléggé megszivattam magam, mert kivettem egy könyvet a könyvtárból, aztán szépen el is felejtettem visszavinni, és olyan büntetést fizethettem, amennyiből akár meg is vehettem volna a könyvet :S

Ezen kívül nyelvet tanulni általában van időm, csak néha lusta vagyok, és arra fogom, hogy nem is érek rá.

Plusz arra szoktam időt keríteni, hogy a baráti társaságommal időről időre találkozzak, ha máshogy nem, hát ők jönnek hozzánk este, csak akkor csöndesen kell lenni :)

2011. júl. 18. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Reggelente (heti 5x) futni járok munka és a család ébredése előtt (hajnalok hajnalán). Ezen kívül heti 2x tornázom, változó, hogy mit, aerobic, zumba, úszás, jóga...ezek közül, amelyikhez épp kedvem van. Ezeket ki tudom gazdálkodni a munkaidőmből.

Ezen kívül heti 1 este (mindig fixen a péntek) randizunk a férjemmel (addig anyósom vigyáz a gyerekekre), egy másik este pedig a barátnőimmel találkozom, de ez nem olyan hosszú program, egy mozi, vacsi, vagy megiszunk valamit.

Végülis amire akarok, arra tudok is időt szánni, ez akkor is így volt, mikor otthon voltam a gyerekekkel.

2011. júl. 18. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Én biztosan rosszul csinálom, de jóformán csak az álláskeresésre van időm, az is éjszaka :( Néha felnézek ide, de most is már hajnali 1 van...

Mondjuk nagy a ház, nagy a kert és nagyon aktív a gyerek, már egy éve nem alszik délután, este is 1/2 10 mire kidől. Uh lényegében egy vesszőfutás minden nap. Én nem tudom mi lesz, ha dolgozni is fogok...

Amíg kisebb volt a gyerek egyetemen tanultam+nyelvet is, de akkor még aludt délután és este is 8-kor kidőlt, uh viszonylag könnyű volt.

2011. júl. 19. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!