Hol vásároltok be amikor a nagy bevásárlás történik? Melyik a legolcsóbb bolt? És miket vesztek meg előre, mit érdemes? Egyedül maradtam a két kisfiammal és gyűjtöm az infókat, hogy jövök ki jobban.
Húst, zöldséget,gyümölcsöt a piacon veszek (én a nagycsarnokba járok) kb 30%-kal olcsóbb mint a hipermarketekben és biztos,hogy friss.
A tartós élelmiszereket hiper-, supermarketben veszem.
Nálunk a szokásos boltok az Auchan és a dm, a "napos" vásárláshoz Profi.
1 hónapban 1 nagybevásárlás, 1 héten 1-szer a kicsi. Ilyenkor csak tejet, friss felvágottat, kenyeret veszünk.
Hó elején megvesszük a pelenkát, popsitörlőt, tápszert, ha szükséges, akkor patikaszereket is (ha elfogyott a popsikrém, fürdető, esetleg lázcsillapító). Kifizetjük a számlákat, elintézzük a megtakarításos lekötést.
Igyekszem két napra főzni, kiadós, de egészséges ételeket. A babának én főzök, szoktam venni üvegest, de csak vésztartaléknak.
Ruhákat vaterázni szoktam, vagy most sok mindent a Tescoban szereztem meg, 400 Ft-ért vettem pólókat, pulcsikat, nem baj, ha nagyobb, majd belenő, de olcsóbb úgyse lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!