Kismamák! Baba mellett mennyire adtok magatokra? Külső megjelenés, öltözködés, smink, ilyesmi. Séta, bevásárlás alkalmával ugyanúgy kirittyentitek magatokat, mikor még nem voltatok babásak? Szerintetek ez fontos?
a hajamat baba óta nem tudom eltalálni de próbálkozom....
ölözködés: a legritkábban melegitő inkább farmer és csini felsők nem villantósak.
smink: szemceruza és szájfény.
bevásárlás: ha a férjemmel anyósommal megyünk akkor igen ha csak a sarki multiba akkor nem...
amikor még nem voltam babás még ennyire se most inkább.
fontos persze aki teheti legyen csini anyuka...
nem szoktam nagyon kiöltözni nincs sok ruhám de azok jól párosithatóak és mindegyiket imádom.
1,5 éves a lányom. Eddig elvoltam a szülés után vásárolt 3 nadrágommal, 1 cipőmmel, 3 rövidújjúmmal, 2 pulcsimmal! Még a fehèrnemű is 1,5 èves volt, mamás bugyik mellrartók:)
Hajam hosszú volt, amit mindig összefogva hordtam, de pont most újítottam meg magam a glamour napokon!
Levágattam a hajam divatosra, mint Tolvai Renátának van a Megasztárból, ezt már nem tudom összefogni, de 5 perc alatt beszárítom, csattokkal hajpánttal fel lehet dobni ès mindig más!
Teljesen felújítottam a ruhatáram, vettem 2 csizmàt, 3 farit, 3 vèkony garbót, 2 hosszított kötött garbót, 1 kardigánt, 2 ujjatlan hosszított
kötött pulcsit, 1 őszi kord dzekit, 10 új tangát, 4 új mellrartót, sexy csipkéseket!
Teljesen megújúltam, most szépnek divatosnak, érzem magam!
Reggelente szempilláimat kispiràlozom, ennyi a smink. Ha megyek valahovà, akkor alapozó pirosító, szemhèjpúder, spirál rúzs.
Most nagyon jól érzem magam, igaz nem volt olcsó, de ennyit megèrdemlek, csak a gyereknek mindent, magamra semmit nem költöttem eddig.
Párom is örűl hogy" új "asszonykája lett!
Règen nem volt így, dolgozni jártam, ügyfelek jöttek mentek, minden nap smink, mindig vettem ősszel 3 kabátot, 3 csizmát, rengeteg nadrágot, felsőt ingeket! Csak hát kihúztam őket, eladtam a teszveszen, és most az fedezte a kiadások felét.
Nagyjabol igen, noiesen, elegansan oltozkodom szinte mindig, bar teny, hogy nem annyira, mint gyerekek elott.
Az ok foleg az, hogy akkor olyan munkam volt, hogy minden nap tokeletes hajjal, sminkkel, elegans ruhaban kellett feszitenem az irodaban. Volt penzem is boven, hogy tartsam a szinvonalat, bar sokat dolgoztam, de havonta 1-2 ruhatarbovites, 1-2 fordasz, ugyanennyi manikur-mukorom, kozmetikus belefert es bele is kellett, hogy ferjen.
Persze hetvegen akkor sem voltam puccban, akkor johetett az egyebkent szeretett farmer es Tisza cipo, de a mindennapos hajbeloves mindig megvolt, mert annyira hozzaszoktam.
Most ket gyerekkel havonta jarok ugyan fodraszhoz, igy frissen festett, frissen vagott, mosom is rendszeresen, apolom, de szinte mindig fel van tuzve, csak ha a ferjemmel ruccanunk ki valahova, vagy ugyet intezek, akkor lovom be (marha a sracok engedik).
Finom smink akkor is van, ha a gyerekekkel mozdulok ki, tehat majd minden nap (szempillaspiral, szemoldokigazitas es egy kis arcpirosito, mert a sok ejszakazas miatt sappadt vagyok, alapozni sohasem szoktam). Erosebb smink ferjes kiruccanashoz.
Ruha: nem jarok kosztumben, mint anno, de foleg szovetnadragom van, farmer ritkan, vagy csak otthonra, melegito csak otthonra, hordok szoknyat, csizmat, magassarkut is, vasalt bluzt, de kotott pulcsit is. Szoval nagyon valtozekony. Van szovetkabat is, pufi dzseki is es nagy szoros orosz-nos is.
Ruha: otthonra és a gyerekes kiruccanásokhoz (séta), farmer és top, sportos cipővel (de nem sportcipővel). Egyébként ingeket hordok nadrággal vagy szoknyával.
Ha hivatalos kiruccanásunk van akkor nadrágkosztüm, szoknyás összeállítás vagy gálaruha, alkalomtól függően.
Smink: nyáron egyáltalán nem, csak este, amúgy nappalra natúr smink, estére kimenőre erősebb.
Sétához és vásárláshoz is felöltözöm normálisan, mert meg a stírölés a faluban, meg egyébként a városban is akárkivel összetalálkozhatok, hát nem akarom szégyellni magam (magam előtt) a topis kinézetem miatt.
Haj:
havonta vágattam, most növesztem más fazonra, de ezt is havonta kell igazítani. Aztán visszatértek a vörös hajszínhez, azt jobban szeretem, mint az eredetit, meg jobban is áll.
Egy időben a mélyponton voltam, akkor nem annyira izgatott a kinézetem, egész konkrétan letojtam. Aztán kijöttem a gödörből és megint foglalkozom magammal is. Még azt a 8 kg pluszt kellene ledobnom és jól lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!