Van itt olyan anyuka aki egyedül neveli a picit, ja és
segitsége se nagyon van, és autó se. Hogy oldjátok meg a
bevásárlás stb. nagyobb dolgokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:29
1/5 anonim válasza:
Barátnőm egyedül van a kisfiával. Nincs autója, de boldogul. Igaz, kisvárosban lakunk, így semmi sincs nagyon messze. Babakocsival megy vásárolni hétköznap, hétvégén meg néha elviszi egy-egy barátnő őket. A kisfia már 3 éves, de mindent meg tud oldani. Ha elintéznivalója van, viszi magával a gyerkőcöt is... Mondjuk, szerintem sok olyan anyuka is pont így csinálja, akinek van férje, társa...
2011. jún. 28. 21:43
2/5 anonim válasza:
nekünk sincs autónk és jön a második baba. Gyűlölöm! apósom hurcibál mindenhova. Az egész életem kérlelgetésből áll meg hálálkodásból. Bocs,elragadtak az indulatok. Nem vok. egyedül,itt a férjem,akit ha megkérek fele dolgot nem veszi meg,mert hogy minek az. Úgyhogy olyan 2-3 naponta vásárolok,karton pelenkát is veszek meg ami kell és cipelem a bkv-n. Remélem idén ennek vége szakad,mert én így sehova nem megyek karácsonyozni! El se férnénk egy autóban ha más a sofőr!!! Áhhh
2011. jún. 29. 01:47
3/5 anonim válasza:
Igaz nem vagyok egyedül álló, de én "ilyenkor" ide sorolom magam. Férjem elmegy itthonról dolgozni hajnal 4-kor, majd haza esik este 5-6 között:( A hétvége sem jobb, mert hétfőtől szombatig dolgozik.
Mindent egyedül oldok meg, már lassan 16 hónapja. Bevásárlás, hivatalos ügyek intézése stb;stb. Babakocsi, BKV. (ennyi a segítségem)
2011. jún. 29. 05:15
4/5 anonim válasza:
Én is mindehová egyedül megyek babakocsival 2 kicsivel (3 hós és 22 hós), autó nincs. Hát nem egyszerű , szakad rólam a víz , mire hazaérünk 2 nagy szatyorral .
Milyen nagyobb dolgokra gondolsz?
Ha tényleg nagy dolgot veszek ,pl.ágy akkor hazaszállíttatom , de ilyen nem gyakran szokott előfordulni. Volt , hogy naponta 3-szor voltam a boltba , mert nem tudtam hazahozni a dolgokat egyszerre pl. 100 db-os pelenka+4kg-os mosopor+kenyér , tej+többi. Ja és elég messze van a legközelebbi bolt.
2011. jún. 29. 06:37
5/5 anonim válasza:
hát nekem van férjem, de mintha nem lenne. minden nap ált, megyünk boltba, babakocsi aljába, hátizsákba pakolok, ha több mindent veszünk. szerencsére nagy pakolója van a babakocsinak. hivatalos helyre viszem magammal mióta megszületett. férjem egész nap dolgozik, rokon, barát aki segíthetne nincs, kisvárosban lakunk amúgy, nemrég költöztünk ide. ja autó van, de nekem nincs jogsim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!