Kisbabával bevásárlás, egyedül hogyan oldjátok meg?
3-4 hónapos, ülni nem tudó, szopizós babával, hogy mentek el mondjuk nagyobb bevásárlásra, pl. Tesco és társai?
Hogy viszitek? Babakocsiban? Hordozót ráteszitek a kocsira? Mert egyedül kettőt tolni nem igazán lehet....
Ráadásul ebben az őszi, náthás időszakban :( De ha menni kell, akkor muszáj
Hordozót ráteszem a kocsira.
Leginkább az Intersparaba járok, vagy családilag megyünk, de amúgy is sokat megyünk, már nyaralni is voltunk 2 hétre tengernél.
(6 hónapos a kicsi)
Mondjuk tegnap reggel 8-kor már az Auchanban voltunk-:)
Nagyot amúgy is vinni kell a suliba, az élet nem áll meg.
Sziasztok!
Nekem most múlt hat hetes a babám és mi eddig 2x voltunk nagyobb bevásárláson vele. Szerencsére a legjobb barátnőm nagyon kedves és mindig segít nekünk. Ő szokott elvinni minket kocsival. Bepakolom a gyereket a hátsó ülésre a hordozóba, a Tesco-ba ráteszem a kocsira és úgy megyünk. Szerencsére nagyon nyugis baba, elnézelődik vagy el szundít a kocsiban, neki mindegy csak valami rázza fenekét :) A szoptatásból sem csinálok nagy ügyet, le van fóliázva barátnőm kocsija, úgyhogy ott nyugodtan tudunk cicizni, nem zavar minket senki. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen kedves, segítőkész barátnőm van, nem is tudom mit kezdenék nélküle :)
Mi kocsival megyünk kettecskén, hordozóval. Ha szopizni kell, kimegyünk a kocsiba, és még fólia sincs rajta. Az emberek ha észreveszik,hogy szopizik, elmosolyodnak, vagy megjegyzik: milyen gyönyörű, nézd szopizik. Szerintem is.
A babakocsira amúgy lehet venni külön ilyen hálós tartót, amibe még lehet pakolni, ha az alja nem elég a rakodásra.
Köszi :)
Nekem az a nagy bajom, hogy a baba 7,5 kg+a hordozó, ami így már vagy 15 kg! Az hogy tegyem fel egy bevásárlókocsira? :D
Mi babaocsival jrtunk,+ hátizsák.
Kiskosárba be amit veszek,utána meg a b.kocsi aljába és hátizsákba.Szerintem egy 7.5 kg-os gyereket hordozóstol simán rátehetsz a bevásárlókocsira,én fiam is annyi és meg tudom emelni a hordozóval együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!