Hogy keltek útra olyan babával, aki utálja a babakocsit? Olyan útra gondolok, hogy posta, bank, bevásárlás. Kicsi séta.
Ha egyedül vagyok sosem veszem ki, mert nem bírnám el + tolni a kocsit. Ezért vagyok ház közelben, vagy iszonyatos tempóban rohanok hazafele. Az emberek lesújtó pillantása... A tanácsok, hogy biztos éhes. Mert egy gyerek csakis éhes lehet, más baja nem lehet. Nem bírom, hogy az utcán üvölt. De biztos csak ez lehet a megoldás, hogy megtanulja. Csak nem visz rá a lélek, hogy égjek mindenki előtt.
Hordozóm semmilyen nincs, se kendő, se kenguru. Lassan be kell öltözni, és nem szívesen kötném a nagy kabátra.
1.vagyok.
Teszveszen már 4800-5000Ft-ért találsz mei tai-okat és azokat 13-15kg-ig lehet használni (akkora kb.2 évesen lesz). Kötheted a hátadra is, úgy sokkal könnyebb cipelni mint előre kötve.
Igen, tud a mei tai-ban is aludni, de ahhoz nem árt az alvócsuklya, amit a fejére tudsz "húzni", ha elalszik, így nem lifeg a buksija jobbra-balra.
Kell kötni, de nagyon egyszerű, pillanatok alatt meg lehet tanulni.
Elől hordozás:
http://www.youtube.com/watch?v=wEXVXisW94E
Háton hordozás:
http://www.youtube.com/watch?v=zfck0-x7Z3E
Nem szabad kifelé hordozni, az nagyon egészségtelen (ahogy a legtöbb kenguru is)!
Nektek a háton hordozás lenne a legjobb, több okból is:
-háton hordozva tud nézelődni
-gondolom már 7 kiló felett van, és ekkora babát már kényelmetlen és egészségtelen elől hordozni.
De óvatosan a vaterás mei tai-okkal! A legjobb lenne, ha kipróbálnád, mielőtt megveszed, mert vannak olyanok, amik kényelmetlenek, mert pl. vékonyak a pántok. De pl. vannak Gremese mei tai-ok is, azok nagyon jók, nekünk is olyan van, és imádjuk:
Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!