Ha adóstárs vagyok a gyed-ből csp. -ból levonhat a bank?
Eddig postán kaptam,de költözünk másik városba,az új cím ideiglenes lesz,pár hónap múlva lesz állandó lakcímünk.Így egyszerűbb lenne számlára utaltatnom.
Egy félelmem,hogy egy jelzáloghitelnél adóstárs vagyok és már kaptam levelet a banktól,hogy fizessek mint adóstárs,mert el van maradva a hitellel az adós!
Ráadásul pont abban a bankban szeretnék számlát nyitni ahol a hitel van!Gyed,csp,majd a gyes.-ből vonhat le a bank?
Nem akarlak elszomorítani,de szerintem igen!
Nekem mondjuk a hitelemet a gyes-ből és a csp-ből vonja a bank.
Nem szabad ilyenekbe belemenni.Én is megégettem már magamat s most is csak nyögjük a tartozást 4 gyerek mellett,pedig már 2 éve ellopták az autónkat,amit hitelre vettünk újonnan.Havi 40 000.Már csak nyögjük szó szerint.
Ügyvéddel nem tudsz beszélni,hogy ilyenkor mi van?
Hát ez gyönyörű!
Még a gyed oké is lenne,mert az elvileg jövedelemnek minősül.De hogy a csp(ami szintén jövedelemnek számít)és a gyes(ami ugyebár segély!)hogy lehet 3.személy számára elérhető,az azért borzalom!Fogalmam sincs,hogy hova kérjem a postám!Ráadásul,ha nem veszem át a mostanit,még csak be sem tudok szaladni a postára,mert az ország másik végébe költözünk!
Komolyan mondom meg áll az ember esze,hogy mi folyik ebben az országban!
jajj akkor ez nagyon patthelyzet :(((
barátnőd nem tud segíteni vagy anyukád, hogy hozzájuk vigye a póstás?
Na jah...ismerős...az ex az adós :S
Hát csak barátnő címére fogom tudni kérni,majd vele megbeszélem.Köszi a segítséget!
Nagyon sajnállak!
Minden jót!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!