Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha adóstárs vagyok a gyed-ből...

Ha adóstárs vagyok a gyed-ből csp. -ból levonhat a bank?

Figyelt kérdés

Eddig postán kaptam,de költözünk másik városba,az új cím ideiglenes lesz,pár hónap múlva lesz állandó lakcímünk.Így egyszerűbb lenne számlára utaltatnom.

Egy félelmem,hogy egy jelzáloghitelnél adóstárs vagyok és már kaptam levelet a banktól,hogy fizessek mint adóstárs,mert el van maradva a hitellel az adós!

Ráadásul pont abban a bankban szeretnék számlát nyitni ahol a hitel van!Gyed,csp,majd a gyes.-ből vonhat le a bank?

2011. júl. 22. 14:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Nektek sem lehet könnyű 4gyerekkel nyögni a szó szerint "semmit",ahogy írtad.
2011. júl. 22. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát nem könnyű az biztos!

De már csak 2 csekk s vége.Aztán még össze kell szedjük magunkat anyagilag!

Békülni nem fogtok?Mennyi idős a pici?

2011. júl. 22. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia, NEM vonhatnak le sem a GYED-ből, sem a GYES-ből, sem a CSALÁDI-ból.

Előkerestem Neked, olvasd végig:

[link]

Konkrétan le van írva, hogy GYED-ből mit vonhatnak: gyermektartásdíjat és jogalap nélkül felvett egészségbiztosítási ellátást. Mást nem lehet.

2011. júl. 22. 15:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a linket,áttanulmányozom!

Békülni nem fogunk,az már eldőlt.21hónapos a kisfiam.

2011. júl. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!