Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevásárlás közben szoktatok...

Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?

Figyelt kérdés
Nagyáruházakban, amikor ül a bevásárlókocsiban a gyerek. Kort is szeretnék kérni! Köszönöm.
2010. aug. 15. 01:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 anonim ***** válasza:
67%

09:23-nak tök igaza van. Teljesen elborult az agyatok. Lassan már ott tartunk, hogy a 1.5 évesen TESCO-ban kiflit harapdálók robognak egyenesen a züllött felnőttkor felé.

Istenem, ennyi vaskalapos kockafejűt...

2010. aug. 20. 09:42
 132/138 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagytok normálisak. Komolyan. Semmi összefüggés nincs a gyilkosság és a kiflievés között. A belinkelt cikkben gondolom tagbaszakadt kancigányok lövöldöztek, akiket semmire nem neveltek, csak arra, hogy kell ölni és lopni. Itt pici gyermekekről van szó, akiket szerintem tisztességes szülők nevelnek. Évek óta olvasom az oldalt és eddig ezt szűrtem le. Ne keverjétek már a szezont a fazonnal!
2010. aug. 20. 09:47
 133/138 anonim ***** válasza:
73%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:55

A drogériákban a teszter NEM azért van hogy munka, randi, plázás elött kifesd magad. Az azért van kinnt hogy a színárnyalatot amit kiválasztasz elötte a kezedre húzz egy csíkot hogy lásd a bőrödön milyen.

Én amúgy amikor látom valaki épp húzza ki a szemöldökét,festi magát stb elöbb megvárom amíg 50%ban végez utána szólok neki hogy be lehet fejezni az nem azért van kinnt. És ilyenkor be is fejezik meg hát iszonyat hülyén is néznek ki :)

Amúgy nem tudom sok ember miért paraszt a pénztárossal. Elhiheted hogy mi nem 8 általánossal ülünk ott. Én érettségi+szakmával ülök ott. És ahhoz képest én még jól is keresek.

egy drogériai eladó.

2010. aug. 20. 14:47
 134/138 anonim ***** válasza:
65%

én ezért mondtam fel a benzinkúton, ahol dolgoztam, mert segghülye kasszásnak néztek, a felettesem egy idióta plázacica volt, én meg közben a második diplomámat csinálom :D

vicces szitu volt.

sosem nézem le a kasszásokat, és totál együttérzek velük a sok-sok idióta vevő miatt...

a laikus

2010. aug. 20. 14:49
 135/138 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nem akartam "háborút" kirobbantani, egyszerűen csak tényleg érdekelt, hogy ki ad és ki nem ad enni vásárláskor a gyerekének. Még egyszer köszönöm! Mindenki kap zöld kezecskét. :)
2010. aug. 20. 18:04
 136/138 anonim ***** válasza:
38%
Én is szoktam adni a kisfiamnak kifli felét. 3 éves lesz okt.-ben.
2010. aug. 20. 21:48
 137/138 anonim ***** válasza:
76%
Én is elitéltem addig,míg nem lett gyerekem, aki meglátta a kiflit, és sírt érte én törtem neki a végéből, a többit a zacskóba tettem.10 hónaposnak. Ösztönből jött nem is gondolkoztam. Azóta se fordult elő, már most 13 hónaposan megérti, hogy várjon egy kicsit....
2010. aug. 20. 22:18
 138/138 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nehogy adjatok most egy pár hónapig semmit se agyereknek a boltban.

[link]

2010. szept. 1. 18:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!