Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?
09:23-nak tök igaza van. Teljesen elborult az agyatok. Lassan már ott tartunk, hogy a 1.5 évesen TESCO-ban kiflit harapdálók robognak egyenesen a züllött felnőttkor felé.
Istenem, ennyi vaskalapos kockafejűt...
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:55
A drogériákban a teszter NEM azért van hogy munka, randi, plázás elött kifesd magad. Az azért van kinnt hogy a színárnyalatot amit kiválasztasz elötte a kezedre húzz egy csíkot hogy lásd a bőrödön milyen.
Én amúgy amikor látom valaki épp húzza ki a szemöldökét,festi magát stb elöbb megvárom amíg 50%ban végez utána szólok neki hogy be lehet fejezni az nem azért van kinnt. És ilyenkor be is fejezik meg hát iszonyat hülyén is néznek ki :)
Amúgy nem tudom sok ember miért paraszt a pénztárossal. Elhiheted hogy mi nem 8 általánossal ülünk ott. Én érettségi+szakmával ülök ott. És ahhoz képest én még jól is keresek.
egy drogériai eladó.
én ezért mondtam fel a benzinkúton, ahol dolgoztam, mert segghülye kasszásnak néztek, a felettesem egy idióta plázacica volt, én meg közben a második diplomámat csinálom :D
vicces szitu volt.
sosem nézem le a kasszásokat, és totál együttérzek velük a sok-sok idióta vevő miatt...
a laikus
Hát, nehogy adjatok most egy pár hónapig semmit se agyereknek a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!