Bevásárlás közben hisztizik, sír. Ki, hogyan vészeli át a bevásárlásokat?
Felülteted a bevásárlókocsiba? Nálunk is néha gond. A ti korotokban még adtunk neki egy kiflit, azt majszolgatta. Most, hogy már 2,5 éves, rosszabb a helyzet, mert nem akar már beülni a kocsiba, viszont ha nem ültetjük be, össze-vissza szaladgál, folyton őt figyelve meg nem tudok koncentrálni az árura.
Nálunk most az válik be, hogy kisautós bevásárlókocsiba ültetjük, abban jól érzi magát.
Pl. a Tescoban van ilyen.
A bevásárlókocsiban ülve sem marad el?
Nekem hál istennek nem volt ilyen gondom,pedig mivel napközben egyedül voltam a négy gyerekkel,velük jártam bevásárolni.A lányok ültek a kocsiban,a fiúk jöttek mellette.
Sorstársak vagyunk:)
Másfél éves lányommal lehetetlen a bevásárlás, nem marad meg a bevásárlókocsiban, az autós tescosban szó szerint ordít, mert gondolom nem lát minket rendesen, és abból is kiszáll.
Csak úgy van el, ha egy valaki sétál vele, amerre ő akar.Tehát egyedül nem is tudunk menni bevásárolni.
Na most nekem ebből elegem lett, besokaltam.Egyedül kell megoldanunk a bevásárlásokat általában, így fogtam, beletettem szépen a babakocsiba.Az első alkalmakkor sírt, majd megszokta.Adok a kezébe rágcsálnivalót.Annyiból rossz, ha nagyobb helyre megyünk, bevásárlókocsit nem tudunk vinni, akkor is csak kosarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!