Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?
utolsónak: azzal a jelentős különbséggel, hogy ők nem is óhajtották volna kifizetni.
Na, ez benne a különbség......
És ha a "magyar" sem óhajtotta volna kifizetni? Semmi különbség nincs. Leemeli a polcról, zabálni kezdi. Mindegy, milyen a bőrszín, ez cigánykodás. Mi a garancia, hogy a pénztárnál tényleg ki fogja fizetni?
Nehogy azt higgyétek már, hogy csak a cigányok lopnak!
Persze az ide beíró ingyen zabáló mind talpig becsületes.
Épp csak a kultúrával áll hadilábon! Szégyen!
Soha nem adok neki a boltban enni sem és inni sem. Mindig viszek innivalot, ha pedig nyügi akkor, ha egyedül vagyok akkor végigdumálom neki a vásárlást és sietek, hogy minél hamarabb kijussak vele, ha velem van a férjem akkor ő szorakoztatja és én gyorsan vásárolok. Nem gondolom, hogy normális dolog ez, de csinálja mindenki ugy ahogy akarja. Mindenki irja, hogy Ő bizony kifizeti utánna...hát bizom benne, hogy igy van és tényleg mindenki tisztességes :)
Személy szerint én azt nem birom, amikor a gyereket a koszos cipővel beleállitja valaki a kosárba.. én meg odateszem a kajámat. Nem gondol bele, hogy mibe léphetett bele az a gyerek mielőtt a kosárba került????? Van olyan része a kosárnak ahol lehet ülni, ha meg kinőtte akkor már biztosan tud járni!
Ja és nem vagyok katonás anyuka,de ezek engem zavarnak.
Én nem adok, soha eszembe sem jutott volna adni. Egyszer a nyekergő 22 évesemmel voltam valamelyik hipermarketben, ott nyugtatgattam a gyereket, hogy mindjárt kifizetjük és ehetsz. Rám szólt az egyik eladó, hogy adjak neki nyugodtan egy fél kiflit. Néztem rá bután, hogy "Lehet?" Azt mondja, hát gyerek, nem? Majd kifizetem a pénztárnál.
Csodálkoztam, mert mondom, inkább rohanva vásárolok be, de fizetés előtt eszembe sem jut, hogy adjak a gyereknek.
Persze a fenti incidens után már bátrabb voltam, és majdnem adtam is, de a férjem megjegyezte, hogy eddig sem volt divat, ezután se legyen. Igyekezzünk, addig kibírja.
És még egy, egyszer, mikor a fiam kicsi volt nagyon, meg voltam győződve arról, hogy lesz egy nyugis bevásárlásunk, evett ivott, tiszta pelus (babahordozó). Elkezdett üvölteni a boltban, így gyorsan leemeltem egy üveges bébiételt, és egy műanyag kanálkészletet, kifizettem és kiszaladtam megetetni. Addig a férjem pakolta a bevásárlókocsit. Én így csináltam és soha nem kellett kellemetlenül éreznem magam a bolti evés miatt. Mert azért valljuk be, ha a pártján is áll valaki a bolti evésnek, azért nem olyan élvezettel eszik, mint ha már kifizette.
Szia.Én is adok a kisfiam kezébe(2éves),egy félbe tépett sajtos stanglit,a másik fele a zacsiban marad:-),még szoktam is viccelni a pénztárossal,hogy lesz még egy fél kiflink is:)még senki nem szólt,csak mosolygott,amikor fizetünk.Nálunk így sokkal jobban elül a kocsiban,mire megeszi addigra végzünk és megyünk kifelé.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!