Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevásárlás közben szoktatok...

Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?

Figyelt kérdés
Nagyáruházakban, amikor ül a bevásárlókocsiban a gyerek. Kort is szeretnék kérni! Köszönöm.
2010. aug. 15. 01:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 anonim ***** válasza:
61%
Múltkor volt a hírekben, hogy egy kisebbségi csoport az egyik hipermarketben óhajtotta letudni a vacsoráját. Na ez benne a cigánykodás...
2010. aug. 19. 08:20
 52/138 anonim ***** válasza:
63%

utolsónak: azzal a jelentős különbséggel, hogy ők nem is óhajtották volna kifizetni.

Na, ez benne a különbség......

2010. aug. 19. 08:29
 53/138 anonim ***** válasza:
36%
Istenem, hoy itt mennyi kockafejű van... Öröm lehet nálatok gyerek lenni :)
2010. aug. 19. 08:33
 54/138 anonim ***** válasza:
80%

És ha a "magyar" sem óhajtotta volna kifizetni? Semmi különbség nincs. Leemeli a polcról, zabálni kezdi. Mindegy, milyen a bőrszín, ez cigánykodás. Mi a garancia, hogy a pénztárnál tényleg ki fogja fizetni?

Nehogy azt higgyétek már, hogy csak a cigányok lopnak!

Persze az ide beíró ingyen zabáló mind talpig becsületes.

Épp csak a kultúrával áll hadilábon! Szégyen!

2010. aug. 19. 08:40
 55/138 anonim ***** válasza:
78%

Soha nem adok neki a boltban enni sem és inni sem. Mindig viszek innivalot, ha pedig nyügi akkor, ha egyedül vagyok akkor végigdumálom neki a vásárlást és sietek, hogy minél hamarabb kijussak vele, ha velem van a férjem akkor ő szorakoztatja és én gyorsan vásárolok. Nem gondolom, hogy normális dolog ez, de csinálja mindenki ugy ahogy akarja. Mindenki irja, hogy Ő bizony kifizeti utánna...hát bizom benne, hogy igy van és tényleg mindenki tisztességes :)

Személy szerint én azt nem birom, amikor a gyereket a koszos cipővel beleállitja valaki a kosárba.. én meg odateszem a kajámat. Nem gondol bele, hogy mibe léphetett bele az a gyerek mielőtt a kosárba került????? Van olyan része a kosárnak ahol lehet ülni, ha meg kinőtte akkor már biztosan tud járni!

Ja és nem vagyok katonás anyuka,de ezek engem zavarnak.

2010. aug. 19. 09:00
 56/138 anonim ***** válasza:
73%

Én nem adok, soha eszembe sem jutott volna adni. Egyszer a nyekergő 22 évesemmel voltam valamelyik hipermarketben, ott nyugtatgattam a gyereket, hogy mindjárt kifizetjük és ehetsz. Rám szólt az egyik eladó, hogy adjak neki nyugodtan egy fél kiflit. Néztem rá bután, hogy "Lehet?" Azt mondja, hát gyerek, nem? Majd kifizetem a pénztárnál.

Csodálkoztam, mert mondom, inkább rohanva vásárolok be, de fizetés előtt eszembe sem jut, hogy adjak a gyereknek.

Persze a fenti incidens után már bátrabb voltam, és majdnem adtam is, de a férjem megjegyezte, hogy eddig sem volt divat, ezután se legyen. Igyekezzünk, addig kibírja.

És még egy, egyszer, mikor a fiam kicsi volt nagyon, meg voltam győződve arról, hogy lesz egy nyugis bevásárlásunk, evett ivott, tiszta pelus (babahordozó). Elkezdett üvölteni a boltban, így gyorsan leemeltem egy üveges bébiételt, és egy műanyag kanálkészletet, kifizettem és kiszaladtam megetetni. Addig a férjem pakolta a bevásárlókocsit. Én így csináltam és soha nem kellett kellemetlenül éreznem magam a bolti evés miatt. Mert azért valljuk be, ha a pártján is áll valaki a bolti evésnek, azért nem olyan élvezettel eszik, mint ha már kifizette.

2010. aug. 19. 09:10
 57/138 anonim ***** válasza:
35%
Ha két gyerekkel kell menned (egyik kicsi, másik pici), nem férnek el az egyetlen ülésben. Persze koszos cipővel ne álljon benne, de a kajának azért van csomagolása, hogy ne érintkezzen a kosszal egyébként sem.
2010. aug. 19. 09:12
 58/138 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kezecske! Eddig azt hittem, hogy én vagyok ufo, mert a többség ad, én meg nem, de most úgy látom, hogy a "nem-evés pártiak" kezdenek felzárkózni. Kérek szépen még válaszokat, mert nagyon érdekel a téma, a véleményetek! Köszönöm!
2010. aug. 19. 09:32
 59/138 anonim ***** válasza:
37%

Szia.Én is adok a kisfiam kezébe(2éves),egy félbe tépett sajtos stanglit,a másik fele a zacsiban marad:-),még szoktam is viccelni a pénztárossal,hogy lesz még egy fél kiflink is:)még senki nem szólt,csak mosolygott,amikor fizetünk.Nálunk így sokkal jobban elül a kocsiban,mire megeszi addigra végzünk és megyünk kifelé.

Üdv

2010. aug. 19. 09:39
 60/138 anonim ***** válasza:
55%
A gyereket nevelni kell nem kajával tömni, hogy addig is csendben legyen.Persze valószínűleg ezeknek a gyerekeknek már mindegy és üvöltve hisztiznének amig nem kapják meg a polcórl amit akarnak, mert ugye anyuci erre szoktatta rá.
2010. aug. 19. 09:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!