Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?
Én is adok a fiamnak, ha kér. És általában mindig kér. Nem látok ebben semmi rosszat. Több hipermarketbe is járunk, és még sehol nem néztek ez miatt ferde szemmel ránk. Nem csak kiflit, hanem volt, hogy megbontottam neki egy dobozos kekszet, a pénztárnál pedig előre szóltam, hogy felbontottuk.
Fiam 22 hónapos.
laikus vagyok, nincs gyermekem.
tudom, hülye kérdés, de a gyerekek nem bírnak ki egy max. egy órás vásárlást?
vagy tényleg miért van ennyi boltban nyammogó kisgyerek?:)
későbbiekben leszoktatható erről?
én nem emlékszem rá, hogy az én gyerekkoromban lett volna ilyen.
Kedves utolsó de igen kibirják a gyerekek hogy ne egyenek vásárlás közben,és hogy ez a mi gyerekkorunkban hogy volt arra már nem emlékszem(ennek már 28 éve)de nem is nagyon érdekel.És le sem kell szoktatni arról amire rá sem szokik.Mint irtam én adok pogit a lányomnak ha épp azt veszek,semmi kifogásolni valót nem látok benne.Látja hogy megállunk a pogispult mellett és berakom a kosárba és kér.Hát miért is ne adnék neki,inkább ott egyen mint az autóban hazafelé.Viszont ha nem adok neki, akkor sem borul ki tudomásul veszi és megyünk tovább.
De nagyon sok csőlátású ember van itt aki lepontozza a hozzám hasonlóan nem annyira katonás anyukát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!