Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bevásárlás közben szoktatok...

Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?

Figyelt kérdés
Nagyáruházakban, amikor ül a bevásárlókocsiban a gyerek. Kort is szeretnék kérni! Köszönöm.
2010. aug. 15. 01:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
37%
törölték is, nem?
2010. aug. 15. 23:13
 32/138 anonim ***** válasza:
39%
28 hónapos. eleinte kiflicsücsök, most túró rudi vagy actimel. sosem volt belőle gondunk a pénztárnál, nem is égtem soha emiatt. egyébként próbáltam, ha azt mondom, hogy kifizetjük és utána esszük meg, az sem jelent problémát neki se, nekem se :D. nem tartom ezt a kérdést olyan sarkalatosnak...
2010. aug. 15. 23:18
 33/138 anonim ***** válasza:
31%
22.45-ös vagyok. A 15.55-ös válasz volt az enyém. Akkor mikor néztem 0%-on állt.
2010. aug. 15. 23:34
 34/138 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, mindegyikre ment a zöld kezecske! A gyerekek korára lennék kíváncsi.

Várom még a hozzászólásokat!

2010. aug. 15. 23:39
 35/138 anonim ***** válasza:
60%

Amíg kisebbek voltak,adtam nekik enni. Nem túrórudit meg hasonlókat,hanem kiflit,pogácsát. Mondjuk vettem 5-6 kiflit,ebből mindíg kaptak,és szóltam a pénztárnál,hogy mennyi volt összesen.Soha nem volt gond. Annyira nem,hogy a csemege pultnál a pultosok sokszor a kezükbe adtak a kifli mellé egy-egy szelet felvágottat.

Ill. volt,hogy a felvágottból amit vettem,kértek. Ilyenkor árazás után ,csomagolás elött vettek ki a pultosok és azt megkapták a gyerekek.Nem mindíg tud az ember jóllakottan menni vásárolni.Suli,orvos után,például.

Most már nagyok(6,7,12)és megvárják,míg kifizetem,nem volt gond az átállásból.

2010. aug. 16. 06:55
 36/138 anonim ***** válasza:
42%
Mi amikor megyünk bevásárolni nagy áruházba, néha ott kerül sor a tízóraira, ezért elmajszol egy sajtos pogit vagy valami. Meg ezek a bevásárlások tovább tartanak, mintha elugrok vele ide a kisboltba. Szóval ott olyankor adunk neki. De általában többet veszünk abból a pékárúból, és a kasszánál kifizetjük, megmondjuk, hogy 3 volt belőle. Mi a férjemmel nem szoktunk ott majszolni, se innivalót ...stb. felbontani. 2 éves múlt a fiam, és eddig még nem volt problémánk belőle, hogy 1 pogácsával kevesebbel mentünk oda, de kifizettük a hiányzót is.
2010. aug. 17. 22:05
 37/138 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Bevallom, hogy én egyik gyereknek se szoktam adni. 1,5 és 4 évesek. Múltkor egyik barátnőmmel mentünk "talicskázni", még sose voltunk közösen és eléggé meglepődtem, amikor első útja a pékárukhoz vezetett, kivett egy kiflit, kettétörte és felét odaadta a kisfiának, a másik felét az enyémnek nyújtotta. Mondtam neki, hogy ezt mi nem szoktuk, legyen szíves ő se adjon neki. A vége az lett, hogy az ő fia végig evett, az enyém meg ordított, hogy akkor ő miért nem kaphat.

Pár héttel később mesélte, hogy az egyik áruházban egy "kifli-project" során odament hozzá egy biztonsági őr és kérte, hogy kövesse. Az irodában jegyzőkönyvet vettek fel arról, hogy adott a gyereknek kiflit, ami lopási kísérletnek minősül. Ő felháborodott, mire az őr azt mondta, hogy nekik is bekeményítettek, mert rengetegen csak esznek az áruházban-fizetés nélkül, meg az ÁNTSZ is piszkálódik.

Én erre csak azt mondom, hogy az őrnek is igaza van, hiszen a szabályok szerint járt el, persze a barátnőmnek is, hogy bizonyos népcsoporttal szemben szólni se mernek, egy kismamát meg megrángatnak... Mit gondoltok?

2010. aug. 17. 23:18
 38/138 anonim ***** válasza:
86%
Én azt gondolom, hogy vásárolni úgy kell indulni, hogy ne éhezzen meg a gyerek. Ha mégis megkíván valamit, akkor pedig el kell magyarázni Neki, hogy akkor kaphat, ha ki van fizetve, és vagy az autóban, vagy otthon eheti meg. Tényleg nem a barátnődre kellett volna rászállni, de azt kell mondjam, jogosan járt el a biztonsági őr. Itt mindenki azt írta, hogy miután elfogyott, ki is fizették az árut, remélem, tényleg így van. Én már nem egyszer láttam jólszituált (!) embereket, amint a gyerekük által megevett csoki papírját gyorsan besuvasztották valahová. Sajnos nincs rá garancia, hogy tényleg ki is fizetik az emberek azt, amit már elfogyasztottak. Nekem még csak 8 hónapos a kisfiam, de semmiképpen sem lesz áruházban evés, ebben már most biztos vagyok. És nem azért, mert "katonás anyuka" vagyok, hanem azért, mert egyrészt illetlenség áruházban enni, másrészt pedig véletlenül sem szeretnék olyan kellemetlen helyzetbe kerülni, mint a kérdező barátnője.
2010. aug. 18. 23:18
 39/138 anonim ***** válasza:
87%

3 évig voltam pénztáros egy nagy üzletben.

Hogy itt mindenki milyen nagyon becsületes!Hogy amikor odaérnek a pénztárhoz akkor szólnak hogy ennyi,meg ennyi volt ám a kifli,meg a pogácsa,stb..és kifizetik.Hát persze,tudnék mesélni!Azon hogy nem szóltak hogy a gyerek megevett egy kiflit,csokit,megivott egy kis dobozos üdítőt,már meg sem tudtam lepődni,de amikor a gyerek kezében volt a kibontott 2300 forintos kis játékocska,és amikor udvariasan megkérdeztem,hogy a játékkal mi van,akkor bizony igen sokan föl voltak háborodva,magyaráztak össze-vissza,hogy nem innen van,nem most vették,stb...Tudnék mesélni,volna mit...'Hál istennek már sikerült eljönnöm onnan.

2010. aug. 18. 23:19
 40/138 anonim ***** válasza:
79%
23:18,23:19,egyetértek!
2010. aug. 18. 23:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!