Bevásárlás közben szoktatok adni egy kiflit a gyereknek, hogy azt rágcsálja, amíg végeztek?
amúgy nem értem miért kellett engem is lepontozni, aki csak kérdezett tőletek, anyukáktól...
köszönöm...
Már volt egyszer egy ilyen kérdés, de leírom most is:
3 gyerekem van, SOHA nem ettek boltban! Kibírták mindig, hogy miután fizettünk, csak akkor a MIÉNK, nem étterem a bevásárlóközpont szerintem sem! Soha nem is jut eszükbe szerencsére. Inkább az autóban ehetnek, mintsem a boltban. De még jobb, ha otthon eszik meg, mindegyik gyerek kibírná, és erre a buta szokásra a szülők szoktatták a gyereket, nekik eszükbe sem jutna pogácsát eszegetni vásárlás közben. Nem éhesen kell menni vásárolni, el lehet terelni a figyelmüket mással is, mint eszegetéssel. Nekem nem lenne képem a pénztárhoz üres Túrós Rudis papírokat vinni...
Pont ugyan azt akartam írni,mint a 16.37-es.:)Sok mindent szoktak mondani a nevelési stílusomra,de a katonás még nem volt közte.:)))Sőt.:)))
Én inkább azon lepődtem meg,h volt aki írta,h ő maga is a férjével együtt szokott enni-inni fizetés előtt-én magam sem vagyok túl katonás,de azt hiszem,egy felnőttől pláne elvárható fél óra önuralom.:))
16:37-es vagyok
Az meg a másik, hogy írták itt többen, hogy nem szólt a pénztáros. Hát...szerintem a véleménye azért biztos meg volt!
Ruhásboltban sem az új ruhában sétálunk oda a pénztárhoz, és nem csak a címkét nyújtjuk oda blokkolásra.
Nem is értem, hogy merülhet fel valakiben, hogy használja (lásd eszi, issza) az árut, mielőtt kifizette volna.
Hipermarketben voltam pénztáros, az a tapasztalatom,hogy nagyon sokan adnak a gyerekeknek enni, amivel nem is lenne baj, csak nagyon sokszor elfelejtik amikor pakolnak fel a szalagra,hogy még a gyereknél is van, és úgy kell rákérdezni,hogy azt nem innen vették-e, és akkor kapnak észbe. De sokan megetetik bennt a gyerekeket, aztán valahol szépen lerakják az üres zacsit, dobozt.
Én személy szerint soha nem adtam addig semmit a gyereknek míg nincs kifizetve, úgy vagyok vele, addig nem az enyém. Meg mi van, ha valami oknál fogva nem tudom kifizetni? Volt már pl. hogy otthon maradt a pénztárca és csak a kasszánál vettem észre.Úgyhogy én nem szoktam, de mondom sokan igen.
Nem igazán értem... mi volt a válaszomban, ami miatt 0 %-os lett?
Na jó, tudtam ám, hogy ez is egy amolyan lepontozós kérdés, mikor válaszoltam tudtam, hogy engem is lepontoznak, teljesen függetlenül a válaszomtól. Mert ha azt írom, hogy adok, akkor azért, ha azt írom, hogy nem, akkor azért. Vagy a multipack-os túrórudi miatt???? Hmmmm....
Kcsit vicces a dolog! Mindegy is! Remélem a kérdező nem a sok unatkozó, utálatos lepontozókat figyeli, hanem a normális, értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!