Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a férjem nem...

Mit tegyek, ha a férjem nem akar bent lenni a szülésen?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 09:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/137 anonim ***** válasza:
28%
Es azt miert nem lehet felfogni, hogy valaki meg szeretne, hogy a tarsa bent legyen?Ennyit miert nem bir valaki bevallalni?Eleg undorito erv, foleg egy notol, h csak a nok kepesek gyereket kihordabu, megszulni, tehat igy jartak. Gusztustalan.
2020. okt. 3. 15:21
 72/137 anonim ***** válasza:
75%

Itt minden anyagi kérdésnél sorra jönnek a válaszok, hogy úgy vállaljon egy nő gyereket, hogy ha úgy alakul képes legyen maga eltartani a családot.Mert a pasi bármikor leléphet, mert sose tudni.

Na a szülés pont ugyan ilyen.Arra is készülni kell, hogy a férj nem megy be és ezt is meg lehet beszélni a férjjel még azelőtt hogy már pocakba lenne a baba és lehet aszerint dönteni.

Ismerek olyat aki 3 gyereknél volt bent mindről olyan örömódákat zenget hogy tényleg fantasztikus.

Meg olyat is aki kerek perec megmondta az asszonynak, hogy bent volt, de több babát ne akarjon, mert ő ezt még egyszer nem csinálja végig.

Ez ilyen.Értelmes pár meg tudja beszélni.Őszintén.Tudnak olyan kompromisszumos megoldást találni ,ami mindenkinek jó.

De ez a megzsarolom, elválok,talán még meg se szüli inkább a gyerekét, mert nehogy már a férje kint várja, ez nagyon gáz.:)

2020. okt. 3. 15:22
 73/137 anonim ***** válasza:
69%
Tudod mi a gusztustalan? Az, hogy rohanok válni, ha nem jössz be, meg az hogy érzelmi zsarolással akarok a másikra erőszakolni valamit, amit ő határozottan nem akar. Na ez a gusztustalan és nem az, hogy van, aki szívesebben várna a szülő szoba előtt, mert nem bírna bent lenni. Oké, van aki jobban örülne, ha bent lenne a férje, senki nem mondta hogy ez gond, de ha egyszer a férj nem szeretne bent lenni, akkor azt is fel kell fogni és elfogadni. Mennyivel jobb, hogy úgy lesz bent, hogy rosszul van az egésztől és agyilag ott sincs?? Neked ott kell lenned, mert te szülsz, a felnőtt férfinek meg saját döntése hogy bemegy-e vagy sem és normális ember nem erőszakoskodik. Ez nem arról szól, hogy "ennyit nem akar megtenni", mintha csak amiatt nem akarna bemenni, mert nincs kedve vagy mert megy egy jó film a Tv-ben...🤦🏻‍♀️ Az esetek többségében nem azért nem mennek be a férfiak, mert nincs kedvük vagy épp jobb elfoglaltságuk van, hanem mert nem bírnák gyomorral az egészet. Az én férjem megpróbált bejönni, a fejem mellett volt, nem a lábaimnál, mégis ki kellett menjen olyan rosszul lett. Ennek melyik részét nem lehet felfogni?
2020. okt. 3. 15:44
 74/137 anonim ***** válasza:
78%
Itt nem is arról van szó, hogy páran szeretnék ha bent lenne a férjük, de az mindennek a teteje ahogy vad idegen férfiakról nyilatkoztok ismeretlenül, mert azok meg nem mennek be. Hogy ki milyet szakít, meg a kérdező így járt....Mert te honnan tudod hogy járt? Nehogy már az legyen a fokmérője egy kapcsolatnak, hogy apás szülés van e vagy nem. Van aki bemegy de mellette otthon lószrt nem csinál, nem támogatja semmiben, meg van olyan aki mem megy be, de attól bármiben lehet rá számítani. Azért ennyire korlátoltak ne legyetek már könyörgöm. Ahhoz meg pláne nem tudom hogy veszitek a bátorságot, hogy ismeretlen férfiakat minősítgessetek. Annak a kapcsolata is marha jó lehet, ahol úgy kell vàlással kizsarolni a benrtlétet. Erre azért annyira nem lennék büszke.
2020. okt. 3. 15:45
 75/137 anonim ***** válasza:
83%

"Marad a 100 évvel ezelőtti stílus, túléli, megszüli, aztán főzhet-moshat királyi őfelségére tovább."

Megkérdezném ez hogy jön a szüléshez de kár belétek a szó. Ilyen rosszindulatú, követelőző, korlátolt embereket még nem láttam, komolyan. Szerintem hozd ki egyből azt az egészből, hogy meg is veri a nőt az ilyen, az a tuti🤦‍♀️🤦‍♀️

Ha a hülyeség fájna, de komolyan.

2020. okt. 3. 15:50
 76/137 anonim ***** válasza:
71%
Most próbáljuk elképzelni: 20 évvel később a gyerek felnőve tudni akarja az anyjától, hogy miért vált el az apjától a születése után, és miért nem tartja vele a kapcsolatot. És megtudja, hogy azért, mert nem volt bent a szülésnél. Röhejes, nem?
2020. okt. 3. 15:52
 77/137 anonim ***** válasza:
67%

Gusztustalan? Az a gusztustalan, hogy válással akarom kizsarolni az apás szülést na meg az, ahogyan egyesek itt beszélnek vadidegen férfiakról, csak mert tudnak egy darab infót, miszerint nem akarnak bent lenni a szülőszobán. Úgy csináltok, mintha csak és kizárólag az nevezhető férfinak, aki bemegy a szülésre, az a nagybetűs férfi, hisz ez a kapcsolatok fokmérője. Ne vicceljunk már.

Meg ilyeneket írnak, hogy ki milyet szakított meg mehet majd vissza mosni-főzni őfelségére. Normálisak vagytok ti? Milyen korlátolt, sötét ember mond ilyet ismeretlenül?? Mert, aki bent van a szülésnél abból egyenesen következik, hogy az tökéletes férj, mindig mindenben segít? Aki meg nem megy be, azt biztos otthon ki kell szolgálni? Miféle rosszindulatú ember mond ilyet??

2020. okt. 3. 15:54
 78/137 anonim ***** válasza:
78%
#76 Pontosan ugyanerre gondoltam. Gyerek megkérdezi, anyuka pedig nagy büszkén közli, hogy azért váltam el édes fiam/lányom, azért fosztottalak meg téged egy normális családtól, azért nem volt a mindennapjaid része az apád, mert nem bírtam belőle kierőszakolni, hogy bent legyen a szülésnél. Hát bennem egy életre megtört volna valami, ha anyám közli hogy ilyen szánalmasan nevetségesen indok miatt hagyta el apámat....
2020. okt. 3. 15:56
 79/137 anonim ***** válasza:
16%
Nem érzelmi zsarolás, nekem alap. Ha a férjem nem áll mellettem amikor fájdalmam van, akkor nem lesz a férjem. Igaz ez vakbélműtétre, rákra, combnyaktörésre, de szülésre is. Ott a helye mellettem. Vica versa. Ha szerinte ez nem alapvető, akkor nem vagyunk együtt. Rém egyszserű dolog ez, nem látom, hogy hol a problémája egyeseknek. Miért érzelmi zsarolás az, hogy a bajban támogatjuk egymást és ez alapelvárás a társak felé? Gusztustalan? Mi ebben az? Hogy a házasság nem csak romantikus szexet jelent meg meleg vacsit, hanem kézszorítást, hánytál tartást és sírva szülést is? Azt is. Meg még haldokolni is fogunk, akkor is lelép, mert túl nyomasztó?
2020. okt. 3. 16:29
 80/137 anonim ***** válasza:
17%
Nem, az a válasz, hogy "édes kislányom, azért nem vagyok apáddal, mert amikor féltem és szenvedtem, akkor ő foci meccset nézett otthon, mert neki ez túl sok és szrt bele", és igenis azt tanácsolom, hogy ha az ő társa is ennyire foglalkozik csak vele, akkor jobb, ha szembesül vele, hogy csak papíron az.
2020. okt. 3. 16:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!