Ha valaki túl akar lenni a szülésen a kiirt időpont előtt azt miért bántják?
Én pl szeretnék mar tullenni rajta mert mara bedagadt a lábam és nem birok menni. Ömlik a savam és hányok. 39 hetes vagyok egyébként.
A lányomat tulvittem majdnem 2 héttel és kakásan jött ki aminek az lett a végeredménye hogy antibiotikum kellett neki mert "a baba tudja mikor kell jönni " mondat nálunk ezt eredményezte es nem tudom megérteni miért bántják az ilyen kismamákat. Meg az olyanokat akik praktikákat kérdeznek meg nem félnek a szülésinditastol.
Mert mindenkit bantanak mindenert :-) en is nagyon tul akartam lenni.
Sok ismerosomnek volt mar vetelese, es az elmult par evben 6 ismerosomnek lett korababaja, az egyikuk sajnos el is vesztettek a babot... ok lehet, hogy azt mondanak, hogy ne hisztizz, bird ki, orulj neki stb. Meg lehet, hogy akik bantanak emiatt nekik is a kozvetlen kozelukben volt veteles vagy korababa. Persze errol nem tehetsz, de vmi biztos kivaltja bennuk ezt. Vagy meg nem voltak terhesek, foleg problemas terhesek, es nem tudjak milyen utolsoidos terhesnek lenni. Ne idegeskedj ezen :)
Köszi a választ. En sosem bántottam senkit emiatt vagy bármi miatt. Nem tartom jó dolognak. Engem meg itt a kisboltba is lenéznek azok akiknek már van gyerekük hogy miért szeretnék már túlleni. Itt is feszt a masikat szekirozzák.... láttam korababásokat sokat. en is elvetéltem már 2x sajnos sirtam is sokszor nem jön össze újra a baba mégis annyira sok már minden nap most meg a dagadt lábam is hozzá hogy minden idegszálammal kivagyok feszülve.
Már minden kesz a szoba, a taska minden. Nem szoktam pihenni pedig kene mert itthon csinálnom kell amit birok. A mosás nem varhat, főzni kell, boltba menni stb... csak igy ekkorán feldagadt lábbal meg a savammal, egybekötött hányással sok már. ☺
Mert mindenki annyira okos és "megértő".:)
3. hónaptól voltam veszélyeztetett terhes, mert annyira fájt a hasam, utolsó hétig minden nap hánytam. Én mindenkivel közöltem, hogy holtbiztos, hogy nem húzom ki a 40. hétig, mert se én, se a baba nem bírja már ezt. :D 38. héten meg is született a kislányom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!