Mit tegyek, ha a férjem nem akar bent lenni a szülésen?
Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 09:06
1/137 anonim válasza:
Vidd anyukád vagy egy barátnőt, esetleg dúlát.
2/137 anonim válasza:
Semmiképpen ne erőltesd. Nem minden férfi bírja az ilyent.
3/137 anonim válasza:
Nem minden "férfi" bírja az ilyet. Végülis háborúkat vívtak, házakat húztak fel, családokat tartottak el teljes mértékben régen, vadásztak, nyúztak, de hát hogy bírna már 10-12 órányi vajúdást és szülést végignézni, támogatni. Az nem mai "férfinak" való. A horror és thriller filmek mehetnek, a véres PC/PS játékok is, de hát a felesége feneke traumatizálja egy természetes folyamat során. Szegény "férfi" -val szemben nem lehet elvárás, mert akkor összeomlik. Támogasd a "férfit" és inkább vigyél magaddal olyat, aki nem ájul el attól, hogy szülsz. Lehet bármelyik "gyenge" barátnőd, vagy idős női rokon, aki erősebb, mint a "férfi", akinek gyereket szülsz.
4/137 anonim válasza:
Semmit. Nem lesz bent és kész. Van, ahol nem is engedik, régebben nálunk sem lehetett.
5/137 anonim válasza:
3: az fel sem merül benned, hogy valaki nehezen éli meg, ha a másik szenved miközben tehetetlenül nézi?
Nő vagyok, végignéztem több szülést, műtéteket, fájdalmas beavatkozásokat, sőt haldoklást és halált is, mégis nagyon rosszul élem meg, ha akit szeretek és ismerek, szenved és nem tudok neki segíteni. Nem mindenki alkalmas rá, ettől még lehet jó ember, jó apa. Az én édesapám típusosan ilyen, ellenben a mai napig nagyon szoros a kapcsolatunk és anyámmal is boldog házasságban él...
6/137 anonim válasza:
Fogadd el a döntését. (3-as nem vagy vicces, izléstelen és ostoba vagy, nem "a felesége feneke traumatizálja")
Azért nem bírja a férfi, mert tehetetlennek érzi magát, és az nagyon rossz érzés.
7/137 anonim válasza:
Hagyjad már utolsó...
Igaza van a 3 nak.
Én senkit sem vinnék inkább.
8/137 anonim válasza:
Semmit, de személy szerint iszonyatosan haragudnék rá amiért ennyire nem képes!
9/137 anonim válasza:
5: de igen. Csak fel kéne ismerni, hogy a szülés nem a férjről szól. Az, hogy megviseli, hogy a felesége szenved egy dolog. De lássuk már meg, hogy nem ő, hanem a felesége szenved! Milyen társ az, aki ilyenkor nincs a másik mellett, mert jaj, neki ez rosszul esik? Elárulom: gyáva.
10/137 anonim válasza:
Nem viccnek szántam. Halálosan komolyan gondoltam. Aki otthagyja a társát a szenvedésben, mert kényelmetlen neki mellette maradni, ahhoz én már nem mennék haza többé. Milyen ember tesz ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!