Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a férjem nem...

Mit tegyek, ha a férjem nem akar bent lenni a szülésen?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 09:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/137 anonim ***** válasza:
89%

Én értem, hogy egy férfinak sem könnyű nézni, hogy szenved a felesége, de milyen baromi borzasztó egy nőnek - pláne, ha először szül és semmi tapasztalata -, hogy ott kell lennie egyedül órákon, fél napon keresztül egy kórházi teremben, félig idegenek között szenvedve és nincs, aki egy kedves szót szólna hozzá. Ha baj van, komplikáció van, aggodalomra okot adó dolog van, egyedül kell még azzal is megbirkóznia két fájás között.

Nem mindenki van olyan kapcsolatban az anyjával, hogy azt akarja, bent legyen a szülésen. Én be nem hívnám az enyémet.

Az én férjem is tartott kicsit a dologtól, hogy nem fogja bírni a látványt, de megbeszéltük, hogy végig a fejemnél ül és nem kell odanéznie. Sőt, én nem is szeretném, hogy odanézzen, csak fogja a kezem közben.

2020. okt. 3. 09:36
 12/137 anonim ***** válasza:
54%
Mondhatnánk az esküvőn, hogy "Jóban, meg akkor ha a rosszhoz van kedvem, vagy épp úgy érzem, bírom, de ha nem, akkor vidd anyád ..."
2020. okt. 3. 09:41
 13/137 anonim ***** válasza:
52%
Ha én szülnék, nem lenne kérdés ott van e. Alapvető. Nem kell néznie, de mögöttem szenvedje végig. Pont.
2020. okt. 3. 09:42
 14/137 anonim ***** válasza:
87%
Mit mond, miért nem szeretne bent lenni?
2020. okt. 3. 09:45
 15/137 anonim ***** válasza:
83%

9: Ha teste-lelke nem kívánja az ottlétet, akkor mire megy volna vele? A nagy büdös semmire, csak megöli az egész helyzetet, mert lesír a szituációról. Láttam ilyet is, apuka a kitolásnál feladta és kiment, addig láthatóan rosszul érezte magát. Kényszerből ne legyen benn valaki, mert nem segítség... Mi ezt a férjemmel direkt megbeszéltük és ötször kérdeztem rá, hogy biztosan akarja-e, mert részemről nem fogom kötelezni semmire. Így jó volt, akarattal volt benn. Nem erőltettem volna ha nem akarja.

Megjegyzem a gyerekvállalás első éveiben kb ebben a kérdésben van az apának látszólagos döntési helyzete, minden más az anyáról szól. Ami pszichológiailag teljes fail és kinyírja potenciálisan a házasságokat, ha az apának nem egyezik 100%-ban az akarata az anyáéval...

2020. okt. 3. 09:46
 16/137 anonim ***** válasza:
75%
Miért mi tehetnél? Nem akar bent lenni, nem megy be. Én nem is nagyon akarnám szerintem, utálom ha fáj valami, a férjem meg ott totyog körülöttem, akinek nem fáj semmi, csak egy kósza szexet tett bele az egészbe, biztos el is küldeném a francba szegényt, a fájdalom nincs jó hatással az emberekre. Egyébként régen egyáltalán nem jött be apuka a szülésre és akkor is megszülettek a babák.
2020. okt. 3. 09:49
 17/137 anonim ***** válasza:
90%
En is szeretnem, de tudom hogy ha nem onkent van bent es vegigszenvedi/unja csak ront az egeszen. Az menjen be, aki teged tud erdemben tamogatni, mert nem akarasnak nyoges a vege es neked meg rosszabb elmeny lesz, sot megkockaztatom csalodas.
2020. okt. 3. 09:53
 18/137 anonim ***** válasza:
46%
Sok férfinek lelki traumát okoz, amikor a számára korábban testi gyönyört okozó női testrészt hatalmasra tágulva, véres húscafatként látja és ez hosszú idő után is (átmeneti) impotenciát okozhat.
2020. okt. 3. 09:55
 19/137 anonim ***** válasza:
42%

Most komolyan arról beszélünk, hogy ha be is megy, nem tud normálisan viselkedni és támogatni?

Milyen embereket választottatok ti társnak? :OOO

Döbbenet. Végigszenvedi vagy unja??? Ő?

El sem hiszem, hogy ti ezt tök komolyan gondoljátok!

2020. okt. 3. 09:55
 20/137 anonim ***** válasza:
82%
Attól még meg fog születni a gyerek .
2020. okt. 3. 09:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!