Ha a kismama biztosan tudja, hogy akar majd szülésznőt fogadni, érdemes már hamar, pl.12. hét után valamikor felkeresni? Miben tud segíteni a szülésen kívül?
Nem feltétlenül.
- tovább kell pénzelni magánrendelőbe járni viszont úgy csak Ő fog hozzád beléd nyúlni
-az is lehet hogy lelép és nem is jön be a szülésre és mégis ügyeletesnél szülsz a kifizetett súlyos tizezrek ellenére is.
az nst-t meg tudna nézni más is ...
esetleg fel lehet hivni ha baj van meg nem kell annyit várni a magánrendelésen bár volt aki ott is félórákat várt mig én az otiban reggel héttől de- 11-ig
a szülésen kivül járhatsz hozzá rákszürésre és egy igazi doki jóhire igy terjed szájról szájra.
2. vagyok nem tudom miért olvastam szülészt. dokit.
rejtély
igy a vonatkozó részek nem érv. bocsánat....
Szerintem felesleges!
Érdeklődni érdeklődhetsz kórházba, hogy ki az aki jó! De felesleges még felfogadni! Ugysem fogsz vele talizni addig mig nem kell menned ctg-re!
Szerintem a 30 héten bőven elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!