Mit tegyek, ha a férjem nem akar bent lenni a szülésen?

"Egyrészt, én eddig hozzá se szóltam ehhez.
Másrészt igen, az esküvő előtt csak 1. randi volt, a másodikon házasodtunk. Na további jó szórakozást nektek."
Nincs több kérdésem.... Konkrétan hozza mentel egy vadidegenhez.....

Aki olyan házisárkány zsarnok, hogy ráerőszakolja a férjére az apás szülést, az biztosan nárcisztikus egoista barom.
Őszintén remélem, hogy a ráerőltetett kakás, véres horror után nem fog neki rád felállni soha többet és el fog válni. De remélem, hogy viszi a gyereket is, mert egy ilyen önző nőszemély csak tönkretenné egy gyerek életét. Te tipikusan az a fajta vagy, aki még a 25 éved gyerekét sem fogja engedni randira, mert hát nehogy ott hagyjon téged egyedül...

Túl van tárgyalva ez a téma, veszekedésre és egymás bántására meg nincs szükség.
Összegezzük:
Sok érv van ellene, mellette. Hogy ki hogyan dönt? az két emberen múlik, a leendő apán és a leendő anyán.
Egyezzenek meg ebben a kérdésben.
A kérdező férje NEM AKAR bent lenni. Normális emberek megértik a másik ember - és még ráadásul szerelme- döntését, és nem erőszakoskodnak.
*
"A csecsemő
is szenvedi, ha szül a nő.
Páros kínt enyhíthet alázat."
(József Attila)

Egy szülö nö miért van egyedül? És a szülészorvos és a növerek disznek vannak ott??
A szülészorvos meg a nővérek nem egyenlő a férjjel. Velük nincs olyan viszonyba, mint egy férjjel. Ők nem tudják úgy támogatni érzelmileg.
"A csecsemő
is szenvedi, ha szül a nő.
Páros kínt enyhíthet alázat."
(József Attila)
József Attila férfi volt, halvány lila fingja nem volt a szülésről. Miért őt másoltad be?

a gyönyörű József Attila versrészletet a 134-nek írtam, valamint annak, aki érti, nyilván nem annak, akinek "halvány lila fingja" sincs a költészetről.
Jó éjszakát! (de köss bele ebbe is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!