Mit tegyek, ha a férjem nem akar bent lenni a szülésen?
Hányszor írja még le a szerencsétlen kérdező, hogy nem kell beállni a két lába közé és onnan nézni? Szövegértés?
Írjátok le még százan, hogy nektek hogyan jobb. Attól a kérdezőnek úgy még nem lesz jobb.
Mindegy, hol áll.
Ha a fejednél, ha a sarokban gubbaszt, mindegy.
Senkinek nem jó, ha a szülő nő és a személyzet nem a szülésre figyel, hanem arra, apu jól van-e. Én pl ezért nem akartam, hogy bejöjjön. Jár annyi, hogy ott, abban a helyzetben magamra figyeljek, és tudom, ha ott van, érte aggódtam volna, biztos bírja-e.
Ha nem akar bent lenni nem lesz bent. Ezt kell elfogadni.
Ha mindenkeppen társaság kell, akkor meg körbe kell kérdezni azokat az embereket, akik szóba jöhetnek, hogy ki szeretné. Unokatestvérem az anyjával szült, pedig ott apuka szeretett volna bent lenni, de Mucika inkább az anyját akarta. Érdekes, ott is a pasinak kellett megértőnek lennie....
Az teljesen mas, hogy a Covid miatt nem mehet be. Akkor ez van, el kell fogadni. Nem is ertem ezt hogy jutott eszedbe idekeverni.
Szamomra a bibi ott kezdodik, hogy apuka sajat onszantabol nem akar bemenni, holott anyukanak ez sokat jelent, szuksege lenne ra.
Ez szerintem egy meddo vita, hajtjatok az egyszeru erveiteket, hogy anyuka teste felkeszul a szulesre, ezert o kibirja, mig apa osszeesik a kezfogastol es a fejnel valo ucsorgestol?Hat ez a szanalmas,
hogy nekem vajudas, szules kozben, meg apuka lelkevel kell torodjek?Hat keves pillanat van az eletben, de ez pont az, amikor 100%ig az en erdekem, az en joletem az elobbrevalo, mivel eppen a KOZOS gyereket fogom vilagra hozni.Apuka meg szedje ossze magat, nem kell mindent rahagyni, nehogy seruljon a kicsi lelke.
Es az megint mas teszta, ha te mint no, ezt elfogadod, nincs ra szukseged. Nekem 3 csaszarom volt, apa ott volt vegig, azt mondta, h ez termeszetes. En ferfinak szultem nem lekvarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!