Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a férjem nem...

Mit tegyek, ha a férjem nem akar bent lenni a szülésen?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 09:06
 101/137 anonim ***** válasza:
32%

Hányszor írja még le a szerencsétlen kérdező, hogy nem kell beállni a két lába közé és onnan nézni? Szövegértés?

Írjátok le még százan, hogy nektek hogyan jobb. Attól a kérdezőnek úgy még nem lesz jobb.

2020. okt. 4. 07:35
 102/137 anonim ***** válasza:
76%

Mindegy, hol áll.

Ha a fejednél, ha a sarokban gubbaszt, mindegy.

Senkinek nem jó, ha a szülő nő és a személyzet nem a szülésre figyel, hanem arra, apu jól van-e. Én pl ezért nem akartam, hogy bejöjjön. Jár annyi, hogy ott, abban a helyzetben magamra figyeljek, és tudom, ha ott van, érte aggódtam volna, biztos bírja-e.

2020. okt. 4. 07:39
 103/137 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem akar bent lenni nem lesz bent. Ezt kell elfogadni.

Ha mindenkeppen társaság kell, akkor meg körbe kell kérdezni azokat az embereket, akik szóba jöhetnek, hogy ki szeretné. Unokatestvérem az anyjával szült, pedig ott apuka szeretett volna bent lenni, de Mucika inkább az anyját akarta. Érdekes, ott is a pasinak kellett megértőnek lennie....

2020. okt. 4. 07:55
 104/137 anonim ***** válasza:
23%
De az se jó, ha beviszi az anyját, mert az nem olyan, mintha a párja lenne bent.
2020. okt. 4. 08:47
 105/137 anonim ***** válasza:
24%

Az teljesen mas, hogy a Covid miatt nem mehet be. Akkor ez van, el kell fogadni. Nem is ertem ezt hogy jutott eszedbe idekeverni.

Szamomra a bibi ott kezdodik, hogy apuka sajat onszantabol nem akar bemenni, holott anyukanak ez sokat jelent, szuksege lenne ra.

Ez szerintem egy meddo vita, hajtjatok az egyszeru erveiteket, hogy anyuka teste felkeszul a szulesre, ezert o kibirja, mig apa osszeesik a kezfogastol es a fejnel valo ucsorgestol?Hat ez a szanalmas,

hogy nekem vajudas, szules kozben, meg apuka lelkevel kell torodjek?Hat keves pillanat van az eletben, de ez pont az, amikor 100%ig az en erdekem, az en joletem az elobbrevalo, mivel eppen a KOZOS gyereket fogom vilagra hozni.Apuka meg szedje ossze magat, nem kell mindent rahagyni, nehogy seruljon a kicsi lelke.

Es az megint mas teszta, ha te mint no, ezt elfogadod, nincs ra szukseged. Nekem 3 csaszarom volt, apa ott volt vegig, azt mondta, h ez termeszetes. En ferfinak szultem nem lekvarnak.

2020. okt. 4. 08:52
 106/137 anonim ***** válasza:
77%
De le lett pontozva a 92-esem. Holott merem állítani, hogy a férfiak mintegy 60%-a így van a dologgal.
2020. okt. 4. 08:53
 107/137 anonim ***** válasza:
73%
105: Ne haradudj, de ilyen alapon, ha egy férfi úgy dönt, hogy körülmetélteti magát (én megtettem), vagy elkötteti a petevezetékét, akkor a feleségnek bent illik lennie?
2020. okt. 4. 08:54
 108/137 anonim ***** válasza:
19%
107, te nem tanultal bioszt?szerinted korulmetelesnel vagy elkottetesnel szuleteik a kozos gyerek? Megint nem is ertem, egyaltalan megis hogy jutott eszedbe ez a bugyuta parhuzam?
2020. okt. 4. 08:59
 109/137 anonim ***** válasza:
20%
Tovabba 107es, ahogy ez a 100 hozzaszolasbol latszik, akadnak nok szep szammal, akinek nem fontos a "ferfi" jelenlete. Tehat biztos te is talalsz olyat, aki ezt elfogadja, szoval ne aggodj rajta. Csak kozold meg ezt gyerekcsinalas elott.
2020. okt. 4. 09:02
 110/137 anonim ***** válasza:
92%
108: Ezek a dolgok alapjában véve nem kínok, hanem a férfi javát szolgálják (higiénikusabb nemiszerv, nem születhet több gyerek tervezetlenül). Akkor a feleségnek is bent illene lennie, és végignézni, nem?
2020. okt. 4. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!