Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a férjem nem...

Mit tegyek, ha a férjem nem akar bent lenni a szülésen?

Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 09:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
37%

"Épeszű ember nem akarja egyetlen szerettét sem szenvedni látni, márpedig a szülés az nem egy mosolygós kis előadás."

Épeszű ember nem hagyja magára a szerettét, ha szenved. Ez ennyi. Alapvető emberi jogom nekem is elválni olyan embertől, aki cserbenhagy. A férjemnek ezt szerencsére nem kellett magyarázni, meg is döbbentem volna, ha számára ez nem teljesen egyértelmű.

2020. okt. 3. 12:27
 52/137 anonim ***** válasza:
63%

52

Indításnak nem árt tisztázni, kinek mik az elképzelései.Aztán akkor már el se kell válni, mert nincs házasság:D

Ha pasiként nekem valaki azt mondaná elválok, ha nem jössz be szülni, megmutatnám melyik ügyvédhez menjen.Undorító,piti zsarolás! HA szeretünk valakit nem zsaroljuk.Elfogadjuk a ,,gyengeségeivel" együtt is.JA hogy ez csak addig működik míg az adott fél azt csinálja amit a másik ,,parancsol".Azért a kapcsolatért nem kár, váljon csak az asszony:)

2020. okt. 3. 12:31
 53/137 anonim ***** válasza:
59%
Nagy lehet a szerelem ha csak azért elhagynád, mert nem menne be. Vicc, hogy az ilyen nők várják el, hogy körbe ajnározza a férjük, mikor ők annyit nem tudnak felfogni, hogy az a szerencsétlen nem bírná és kész.
2020. okt. 3. 12:33
 54/137 anonim ***** válasza:
59%

"Épeszű ember nem hagyja magára a szerettét, ha szenved. Ez ennyi. Alapvető emberi jogom nekem is elválni olyan embertől, aki cserbenhagy. "

Huh, ez igen alacsony értelmi színvonalra vall.... Válásra gondolni mert nem akar jelen lenni a szülésnél.... 🤣🤣🤣

A szülés választott szenvedés, nem cserbenhagyás, ha nem akar jelen lenni. Ha lezuhansz a lépcsőről és eltöröd a lábad, ő meg ott hagy, hohy majd jönnek a mentők, na az cserbenhagyás és ott lehet váláson gondolkodni.

2020. okt. 3. 12:36
 55/137 anonim ***** válasza:
56%

51

Emberi jogod az is, hogy nem szülsz, ha nem birod elfogadni, hogy a terhesség szülés macerát senki nem tudja levenni úgyse a válladról, ha a férjed egyenesen a lábad közé bújik akkor sem.

Én még nem tudom bent lesz e, de eszemben nem lenne ilyen mocskosul zsarolni szerencsétlent.

2020. okt. 3. 12:39
 56/137 anonim ***** válasza:
76%

Úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy legyen jelen felnőtt kísérő, mert tényleg adódhat bármi.

Megy itt a vita, de a kérdező mégiscsak segítséget kér, hogy mit csináljon, hát nem sokat kapott. Én ezt tenném: körbekérdeznék olyan nőrokonokat (anya, tesó elsősorban) vagy barátnőket, de tényleg mindenkit, akikben bízok, hogy bejönnének-e velem, tudják-e et vállalni, akár éjszakai riasztással stb. Ha találok valakit, akkor jó, és vele megyek. Ha nem, akkor elmondom a férjemnek, hogy megpróbáltam másik felnőtt kísérőt szerezni, de nem vállalja senki, úgyhogy legyen szíves mégiscsak bejönni, mert szükségem van kísérőre. Ha erre nemet mond, ott már gond van.

2020. okt. 3. 13:01
 57/137 anonim ***** válasza:
77%
A barátnőmnek 4 gyereke van, az első 3-nál szóba sem került, hogy az apuka bent legyen, idegenkedett a helyzettől, megbeszélték, nem volt probléma (vajúdásnál benn volt). A 4-nél benn maradt, nem tudom, hogy mi változott, de mindig együtt döntötték ezt el, minden sérelem nélkül. Ha nem akar ott lenni fogadd el, nem tesz jót a kapcsolatotoknak, ha kényszerből megteszi!
2020. okt. 3. 13:03
 58/137 anonim válasza:
77%
Én a saját párkapcsolatomban nem várnám el ezt, legalábbis nem tekinteném alapvetö dolognak. És ezt ugy irom, hogy feminista vagyok.
2020. okt. 3. 13:03
 59/137 anonim ***** válasza:
85%

Én ezért vittem első szülésemre anyukámat is. De végül apa is bent volt.

Most harmadik baba jön, de apa más, neki első. Vajúdásnál velem lesz, aktív résznél kimegy. Én nem erőltetem, a végén úgysem rá koncentrálok már...

2020. okt. 3. 13:19
 60/137 anonim ***** válasza:
31%

Felesleges amúgy ezen vitázni, a kérdező így járt.

Vannak férjek, akik erőt tudnak venni magukon, hogy a feleségüknek ne kelljen egyedül feküdni órákon keresztül a szülőszobában szenvedve meg vannak, akik túl kényelmesek ehhez, ez az igazság.

Aki utóbbit választotta, az vigye be az anyjá/anyósát vagy fogadja el, hogy egyedül fog szülni.

2020. okt. 3. 13:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!