Van olyan köztetek, aki a nehéz szülése miatt nem akar több gyereket szülni?
Én a szülés után kb 3 hónapig mondtam, gondoltam, hogy na ez ennyi volt. Roncs lettem és soha többet. (nem a szülés volt nehéz, hanem a következmények, hólyagsérv, végbélsérv stb.)
Nekem ennyi időbe került csak elfelejteni, de miután elfelejtettem a 6 havi rákszűrés után nekiálltunk a tesónak is.
A párom sosem erőltette, hogy de 3 gyereket tervezünk, pedig sokat hajtottam, hogy én ezt soha többet.
Tudom, ez nem évek, de nekem csak ennyi kellett hozzá, hogy a szülés utáni ijedtséget elfelejtsem, meg a szervezetem is visszaálljon annyira, hogy ne legyek mgrémülve tőle, hogy 30 évesen kissé lerongyolódtam.
Mire jön a szülés megint, egész helyrerázódott minden amúgy.
Nekünk 2 van, párom még szeretne. Ha egy kész babát adnának, akkor én is.
De nem akarok többet terhes lenni és szülni.
Én azt mondtam neki és úgy beszéltük meg, hogy majd 3 év múlva. Aztán majd 2018-ban kitalálok valamit. Van rá 3 évem. Nem akartam örökké ezzel a témával foglalkozni, hogy deeee, kell a gyerek, stb stb stb. Ők könnyen beszélnek. Én végigszenvedtem a 2. terhességet, meg a szüléseket is. Nem szeretnék többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!