Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azért akar gyereket tőlem,...

Azért akar gyereket tőlem, mert szeret?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolat, nem élünk együtt.

Babát szeretne tőlem.

Szeret vajon?

2015. ápr. 24. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ennyiből, ismeretlenül nem lehet eldönteni. Pláne, ha te, aki a kapcsolatban van se tudja.

Lehet szeretet, lehet cél arra, hogy függő helyzetbe kerülj tőle.

De olyan kapcsolatba gyereket vállalni, ahol nem éltetek együtt előtte, elég nagy felelőtlenség.

2015. ápr. 24. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem éltek együtt?

Tudod, lakva ismerszik az ember. Sok kapcsolatnál csak akkor derül ki, hogy nem megy.

2015. ápr. 24. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Láttam egy eladó piros színű Mazdát 3 millióért. Megéri megvenni?"

Na, a te kérdésedre is pont ugyanilyen pontos választ lehet adni.

2015. ápr. 24. 10:21
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem, ha nem szeretne, nem szeretne utódot nemzeni sem. Remélem segítettem. Sokat.
2015. ápr. 24. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem szeret, valószínű utál, azért akarja, hogy egy gyerek örökre összekössön titeket!
2015. ápr. 24. 10:30
 6/12 anonim ***** válasza:
van férfi aki szimplán függőség kialakítása miatt akar gyereket...(ők általában amolyan féltékeny típusok, a nőt semmibe nézik, önzők, de nem akar egyedül lenni, a nők szinte mindig későn jönnek rá / ismerik ki, mert adig nem mutatja a foga fehérjét, nem is egy esetet ismerek)
2015. ápr. 24. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok, hány év az a több év, miért nem éltek együtt, te mit szeretnél, miért nem tudod hogy szeret-e? És ha ezekre a kérdésekre a választ tudnánk, még akkor sem tudnánk neked ezt megmondani.

Gyereket akar és együttélni nem? Vagy szóba került már az együttélés gondolata? Jó esetben komolyabbra akarja fordítani veled a kapcsolatot, hosszú távra tervez, közös jövőt tervez, családot szeretne, megérett az apaságra, és igen szeret téged ezért szeretne tőled gyereket. Persze lehet hátsó szándék, hogy ezzel akar magához kötni, de ez azt feltételezi, hogy te kifelé kandikálsz ebből a kapcsolatból, és ezért ezzel akar magához láncolni, nehogy másfelé menj.

Most a fő kérdés, megvan köztetek a bizalom vagy nincs?

2015. ápr. 24. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Tobb eves kapcsolatom volt, fiatalok voltunk, nem eltunk egyutt. Ket honap egyutteles utan szakitottunk, es nem szeretetben, bekeben valtunk el. Oriasi felelotlenseg lenne gyereket vallalni igy, hogy nem eltek egyutt. Fogalmatok sincs milyen 0-24ben egyutt lenni a masikkal. Egyebkent tobbeves kapcsolat utan csak nekem fura, hogy azon gondolkodsz,szeret-e. Mert en pl biztosan tudtam, hogy szeret es en is szerettem. De nagyob nagyon mas talalkozgatni, randizgatni, meg egyutt elni. Majdnem 4 eve kapcsolatrol van szo. A szakitas utan lett egy masik kapcsolatom, az elso pertol egyutt eltunk. Kb 3 honap utan tartott ott ez az uj kapcsolat, mint a regi majdnem 4 ev utan. Ennyire nagyon mas az, ha egyutt eltek. Legalabbis nekem/nekunk. Fel evvel a megismerkedes utan vallaltuk a babat.

Egyebkent iszonyuan hianyos a kerdes, semmi sem derul ki belole

2015. ápr. 24. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem ez a fokmérője.

Lehet,hoyg csak gyereket akar.

Lehet, hogy csak függőségben akar tartani.

Lehet, hogy szeret.

De oda inkább ne szülj, ahol azt sem tudod, szeret-e egyáltalán a másik fél.

2015. ápr. 24. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
A probléma ott kezdődik, h ilyen kérdés merül fel benned.
2015. ápr. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!