Van itt olyan nő, aki már szeretne gyereket a párjától, de ő nem akar?
Sajnos nálunk nem ilyen egyszerű a dolog.
Én már nagyon szeretnék,de a párom meg nem.
Nalunk is ugyanez volt a helyzet; a parom nem akart sokaig, ugyanis neki egy egyejszakas kalandbol van egy 13 eves fia. A gyerek anyjaval megprobaltak kozosen nevelni, de nem jott ossze. A parom ugy inditott, amikor megismerkedtunk, h neki szornyu tapasztalatai vannak a gyerekvallalassal kapcsolatban, m a gyerekenek az anyjaval semmiben nem tudtak megegyezni, semmit nem tudnak meg most sem bekeben megbeszelni...
En megmondtam neki, h ez nem az en problemam es en szeretnek gyereket, ugyh ha o tovabbra sem, akkor nincs ertelme a mi kapcsolatunknak. 3 ev egyuttlet utan bevallaltuk a babat es ikrek lettek belole! Az elejen lattam rajta, h nagyon fel ettol az egesztol, de mostanra mar elmult. Teljesen odaig van a ket babaert, imadja oket :)
Mi 5 éve vagyunk együtt és 2013-ban közölte
velem,hogy szeretne egy babát.De ez hírtelen
megváltozott benne és mondta,hogy nem
kell.Én nem erőltedtem....
Most újra felhoztam,de nem változott benne
semmi.Közöltem is vele,hogy ennek így ninc
értelme és fejezzük be ezt a kapcsolatot,de erről
hallani sem akar.
másodunokatesóm bnőjével(nem vette el) kb 10-15 évig voltak együtt gyerek nélkül mert nem akart mert apja alkoholista volt, vagy mi. szakítottak ennyi év után, felszedte unokateóm valami bankár,határozott beszédű, nagypofájú nő, első volt, hogy felcsináltatta magát, érdekes unokatesóm boldog, büszke apa lett...
nálunk meg az a helyzet, hogy én párom csinálna nekem vagy 5 gyereket is, csak felelősséget meg nem vállal(nem ad pénzt, nem segít, ígéreteit nem tartja be, stb, de szeretne még gyereket, gyerekeket...)
Egyszerűen nem akar!
És mikor megkérdezem,hogy mégis miért?
Azt mondja,hogy nem szereti őket.
A pénz nem is lenne gond,mert akár 5 is
betudnánk vállalni és egyszerűen nem.
3-as valaszolo vagyok. En ugy gondolom, h nagy onzoseg egy ferfi reszerol a notol elvenni azt a lehetoseget, h eletet adhasson es anya lehessen. Ha ezt egy ferfi nem akarja bevallalni, akkor ne huzza annak a nonek az idejet, aki szeretne gyereket. En megmondtam a paromnak, h barmennyire is szeretem ot, nem fogom megtagadni magamtol a lehetoseget, h gyerekem lehessen, csak azert, m o nem volt kepes ovszert huzni 21 evesen es felelotlenul gyereket csinalt egy olyan nonek, akit most szegyell. Ez nem az en problemam, tehat ha o velem szeretne maradni, akkor fogadja el az en felteteleimet is. Ha nem, akkor jarjunk kulon utakon es ennyi.
A ferfiakkal sokszor hatarozottnak es elszantnak kell lenni, m kulonben azt veszed eszre, h teljesen elszall folotted az elet es a legszebb dolgot mulszatottad el az onzo parod miatt, aki valojaban maga sem tudja, h ez milyen erzes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!