Manapság mindenki gyártja a gyereket? Hova lett az élvezük egymást és majd jön ha jönni akar?
Ha valaki gyerekt akar rögtön t6dnia kell, hogy mikor van peteèrèse, mèri a hõjèt, ugrok mikor a legoptimàlisabb stb...de ez màr olyan mintha gyartanàk nem? Hol az intimitàs? Egyre többen, vagyis lènyegèben mindenki aki úgy gondolja jöhet a baba így csinàlja körülöttem, itt is szinte csak ilyeneket olvasok...ha meg nem tudja ezeket a rèszleteket màr le van szólva. Mièrt nem elèg első körben csak elhagyni a vèdekezèst, ès csinàlni mikor jól esik...
Ti mind figyeltetek minden jeletekre? Nem veszett el az intimitàs?
Semmire sem figyeltünk csak élveztük egymást és úgy voltunk vele,ha jönni akar,jöjjön.Így is lett! :)
8 napja késett,amikor is úgy gondoltam,hogy veszek már egy tesztet,mert mindig halál pontos ciklusom volt.Pozitív lett.
Ma már 2 éves nagylány. :D
Ez téged miért zavar? Te ne "gyárts" gyereket, csak élvezd az együttlétet.
Nekünk szerencsénk volt, mert mindenféle "segítség" nélkül, a 2.hónapban terhes lettem. De teljesen megértem, ha sokan, több hónapnyi próbálkozás után, tudatosan próbálkoznak tovább.
Szerintem akik ilyenekről írnak, azok már túl vannak a spontán intimitáson, jöjjön aminek jönnie kell, de nem jön az a baba, ezért odafigyelnek a peteérésre, hőre, mindenre, hogy összejöjjön a hőn áhított gyermek.
Tudod nálunk az első hál'Istennek spontán jött, fiatal házasok révén lesz majd baba, lett is hamar. A második becsúszott már szoptatás alatt.
Aztán szerettünk volna 3-at, előbb-utóbb össze is jött.
Sajnos a 8. héten elvetéltem. Ezután sokáig nem estem teherbe. Nagyon rágörcsöltem a témára, bizony én is néztem a peteérést, karikázgattam be a naptárba, mikor kell együtt lennünk, hogy minden alkalmat kihasználjunk. Rossz érzés volt ez, és minden hónapban a csalódás, mikor megjött a menszeszem. Persze, hogy nem tesz jót az intimitásnak, mi másfél évig küzdöttünk így, majd mikor feladtam, akkor jött a baba...
Több ismerősöm is így kezdett neki, abbahagytàk a vèdekezèst ès màr a nõi fèl szàmolt is, figyelt mindent ...meg jelöltèk mikor kell együtt lenni, csörgö a telefon peteèrèskor...ez így olyan strapas....ahogy làtom màr itt mevinoghat egy kapcaolat, ha pedig összejön ès megszületik akkor sem a legkönnyebb meginog a kapcsolat ami lehet màr nem àll stabil làbakon....fèrfikènt akik nem így èlik meg nagyon nehèz lehet ez...
Nem igazàn zavar, csak nem èrtem...mièrt rögtön így nekiugrni a dolgoknak, szerintem ez senkinek sem jö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!