Manapság mindenki gyártja a gyereket? Hova lett az élvezük egymást és majd jön ha jönni akar?
Ha valaki gyerekt akar rögtön t6dnia kell, hogy mikor van peteèrèse, mèri a hõjèt, ugrok mikor a legoptimàlisabb stb...de ez màr olyan mintha gyartanàk nem? Hol az intimitàs? Egyre többen, vagyis lènyegèben mindenki aki úgy gondolja jöhet a baba így csinàlja körülöttem, itt is szinte csak ilyeneket olvasok...ha meg nem tudja ezeket a rèszleteket màr le van szólva. Mièrt nem elèg első körben csak elhagyni a vèdekezèst, ès csinàlni mikor jól esik...
Ti mind figyeltetek minden jeletekre? Nem veszett el az intimitàs?
Mi összeházasodtunk, szabad utat adtunk a babának, nyaralgattunk, wellnesseztünk, szóval ahogy írod, élveztük az életet. CSak hát a baba az nem akart élni a lehetőséggel, köszönte szépen. A 4. sikertelen hónap után kezdett gyanús lenni, h valami nem oké, ekkor kezdtem el olvasgatni a témában. A 8 hónap után már orvosnál voltam és milyne jól tettem, alig telt el két év, már lombikozunk, remélem, sikerül. A férjemmel van a gond, tőle soha nem lehet természetes úton gyerekem. Most gondolj bele, mi lenne, ha még mindig csak "élveznénk az életet"...várnék a semmire, az évek és az élet meg szépen elszalad mellettem.
Szóval lányok, sztem nyugodtan hőmérőzgessen, ovutesztelgessen mindenki, aki úgy érzi, valami gyanús, éveket spórolhat vele, évek kínlódását, hiábavaló várakozását. Ja és az meg, ha rágörcsölés árt, sztem hülyeség, akkor egy lombikból se születne baba, márpedig egy lombiknál aligha kell nagyobb görcsölés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!