Párom még egy gyereket akar, kislányunk öt hónapos. Nem korai ez még?
AZ ilyent ti nem közösen beszélitek meg?????
Jézusom!!!!
"Mi vagyok én?"
Aminek engeded magadat látni.
Düh és indulat nélkül közöld a pároddal, hogy 1-2 év múlva jöhet a következő baba. Vagy megszüli helyetted ? :))
"Èn két évet terveztem a gyerekek között. Meg azért jó lenne, ha eldöntené mit akar. Mi vagyok én?"
Miért, az nem számít, hogy te mit akarsz? Ha ennyire nem tudtok semmit megbeszélni, pláne egy ilyen fontos dolgot, akkor mégis minek vagytok együtt???...
Egy gyereket akkor kell vállalni, amikor mindkét fél akarja és adott minden körülmény. Ha te 2 év múlva szeretnéd, akkor gondolom a párodnak sem lesz kifogása ellene, mert amit mondott, azt totál úgy is lehet értelmezni, hogy nem most rögtön akar még egy gyereket, csak eddig megelégedett volna egy gyerekkel is, most meg szeretne még egyet. De mondta egy szóval is, hogy most rögtön álljatok neki? Mert nem hiszem. Legalább is az elmondásodban ilyenről szó nem volt.
És mi az, hogy mi vagy te? Miért mi vagy? Egy önálló döntésekkel rendelkező, egyenrangú fél egy kapcsolatban, nem? Vagy mégsem?
Le kell ülni és meg kell beszélni, hogy ha szeretnétek mindketten, akkor mikor lesz alkalmas neked is, ami neki is jó. És ennyi. Normális kapcsolatban ez teljesen természetes és nem kellene, hogy gondot jelentsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!