Nem korai ha 4,5 hónaposan már ül? Hiába döntöm vissza, egyértelműen ülni akar (? )
Csak nem szeretném ha később ebből gondja lenne
Nem verseny ez...
Amit nem eroltetsz az jo... Az enyem 4 honaposan az agyban ucsorgott,5 honaposan rugozott ahogy fogtuk a kezet 7 hosan kapaszkodott mindenbe es ment 9 hosan futva bontotta le a karacsonyfankat... 1 evesen kismotort kapott
3-3es fel evesen meg nem gyoztem gyogytornaztatni... Beszedindito tornara hordani (nekunk maszas kimaradt igY a csecsemoreflexeit nem gyurte le mindet aztan hordtuk a bhrg-hez tornazni...)
A Vida Ági és sok más babákkal foglalkozó oldalak szerint, baj.
Nekem 5,5 hónapos,3,5 hónapos kora óta felhúzza magát.
Szoktam hagyni egy kis időre, hiszen ez babatorna gyakorlat is.
Akkor kell visszafektetni, mikor görbül a háta, azaz elfárad. Ameddig szép egyenesen tartja magát, addig nincs gond.
Az, hogy feláll azt kicsit korainak látom, mert a kis gerince egész biztosan nem bírja el a súlyát. Az ülés/etleg kitámasztva, azzal nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!