Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 vagyok, és a párom gyereket...

17 vagyok, és a párom gyereket akar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez egy elég egyedi eset, probálom a legrövidebben leírni.

5 hónapja vagyunk együtt, Ő idősebb nálam 11 évvel. A megismerkedésünk egy külön sztori, de tökéletesen megvagyunk, számomra ő a nagybetűs Férfi, és ő is számtalan cselekedetével bizonyította, hogy nem csak szórakozik.

A húgának van két kisgyereke (4 éves illetve 6 hónaposak), az elmúlt két hétben többször is voltak nála/nálunk, és a páromban felébredtek az apai ösztönök. Azóta rágja a fülem ezzel a témával. Tisztáztam vele, hogy 4-5 év minimum, amikor én egy gyerekre adnám a fejem, úgy tűnt, megértette, de újra és újra előjön ez a dolog. Ő kerek-perec kijelentette hogy tőlem akar babát, hogy 28 éves, szerinte már itt az ideje, készen áll rá. A legutóbb konkrétan térdenállva könyörgött....abban 100%-ig biztos vagyok, hogy csodálatos apa lenne, látom hogy bánik a húga gyerekeivel, teljesen elgyengülök, ha látom, de teljesen kétségbe esek, amikor arra gondolok, hogy gyereket szüljek, neveljek, ebben a korban...

Mindennél jobban szeretem őt, nem akarom elveszíteni, elképzeltem már magunkat egy kisbabával, de nem a 17 éves fejemmel...én azért szeretnék még élni...

Mit tegyek? Kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve...

2015. jún. 24. 20:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts! Aki így tönkre akarja tenni önzésből egy 17 éves gyereklány életét, az nem szeret! Nevetséges a hozzáállása és az önzése. TE sehol nem szerepelsz a terveiben, ő csak egy méhet akar, aki kihord neki egy gyereket. Ha csak egy picit is tisztelne és szeretne, belegondolna abba, hogy még egy érettségid sincs, és gyakorlatilag tinédzser vagy.
2015. jún. 24. 20:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

ha egy felnőtt férfi nem érti meg, hogy egy 17 éves gyerek nem akar neki gyereket szülni, akkor ki kell dobni az idiótát a francba....

amúgy borítékolom a sztorit, ha beadod a derekad...megszülöd a gyereket, beadja a gyermekelhelyezési kérelmet a bíróságra, neki ítélik a gyereket és pá

2015. jún. 24. 20:09
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán szeret akkor ugyis várni fog!:)

Mindketten fiatalok vagytok még, 28évesen mèg nem kéne paráznia, még ő is ráér! Te meg még tanulj, keress jó munkahelyet, tanulj nyelvet, űzd a hobbid, de mindenek előtt még élj!!! Ez a legfontosabb!

2015. jún. 24. 20:11
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek miatt van velem, ebben biztos vagyok...eddig soha fel nem merült ez a dolog, csak mióta többet vannak velünk a húga gyerekei.
2015. jún. 24. 20:12
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
5honap utan 17 eves fejjel kicsit korai olyat mondani hogy nagybetus ferfi.. Jo lesz az a gyerek 4-5 ev mulva. Ha var rad addig, jo a kapcsolat, akkor szuper, ha nem, akkor meg jobb is.
 6/17 anonim ***** válasza:
4%
"én azért szeretnék még élni... " Ha nálad ez azt jelenti, hogy bulibol buliba akkor nem szereted eléggé a párodat. Ha azért mert még tanulni akarsz rendesen akkor beszéld meg a pároddal.
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy szülj. Eszedbe se jusson. Tudom mit beszélek, mert én 17 évesen szültem. Azóta 4 fal közt vagyok, depresszósan, pánikbetegen. Élj, bulizz, tanulj.
2015. jún. 24. 20:15
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
*depressziósan
2015. jún. 24. 20:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
5 hónap után egy 28 éves férfi nem épeszű, ha egy 17 éves kislányt arra próbál ra venni, hogy gyereket szüljön.
2015. jún. 24. 20:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nevetséges. Komolyan mondom, szánalmas. 5 hónap után felnőtt fejjel teherbe akar ejteni egy tinédzsert! Agyam elszáll! Meséld el apádnak, hátha tesz egy szivességet neki és kasztrálja! Nehogy bevedd, hogy szeret! Naív és buta vagy, ha azt hiszed, itt bármi is rólad meg a nagy betűs szerelemről szól! Ébresztőőőőő!
2015. jún. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!