Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 vagyok, és a párom gyereket...

17 vagyok, és a párom gyereket akar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez egy elég egyedi eset, probálom a legrövidebben leírni.

5 hónapja vagyunk együtt, Ő idősebb nálam 11 évvel. A megismerkedésünk egy külön sztori, de tökéletesen megvagyunk, számomra ő a nagybetűs Férfi, és ő is számtalan cselekedetével bizonyította, hogy nem csak szórakozik.

A húgának van két kisgyereke (4 éves illetve 6 hónaposak), az elmúlt két hétben többször is voltak nála/nálunk, és a páromban felébredtek az apai ösztönök. Azóta rágja a fülem ezzel a témával. Tisztáztam vele, hogy 4-5 év minimum, amikor én egy gyerekre adnám a fejem, úgy tűnt, megértette, de újra és újra előjön ez a dolog. Ő kerek-perec kijelentette hogy tőlem akar babát, hogy 28 éves, szerinte már itt az ideje, készen áll rá. A legutóbb konkrétan térdenállva könyörgött....abban 100%-ig biztos vagyok, hogy csodálatos apa lenne, látom hogy bánik a húga gyerekeivel, teljesen elgyengülök, ha látom, de teljesen kétségbe esek, amikor arra gondolok, hogy gyereket szüljek, neveljek, ebben a korban...

Mindennél jobban szeretem őt, nem akarom elveszíteni, elképzeltem már magunkat egy kisbabával, de nem a 17 éves fejemmel...én azért szeretnék még élni...

Mit tegyek? Kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve...

2015. jún. 24. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Még 17 évesen nem is éltél igazàn.Az élet egyik legszebb dolga gyereket nevelni de nem ilyen fiatalon egy majdnem féléves kapcsolat utàn.Vàrj még hisz te is érzed hogy vàrnàl.Ha megvàr szeret,ha nem akkor lelép de ha lelép elöbb utòbb ùgyis megtenné.
2015. jún. 24. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért vesd fel neki a kérdést szerintem, hogy mi lenne a véleménye, ha a leendő lányotok 17 évesen úgy döntene, hogy gyereket vállal.

Ez a pasi egyszerűen önző, nem érdekli, hogy neked mi lenne az érdeked, csak az, hogy ő most azonnal gyereket akar. 17 évesen szerintem ne hozz életre szóló döntést, mert később még simán máshogy is gondolhatod. Amúgy meg még ha 4-5 évet is vártok, mondjuk amíg tanulsz, akkor sem lenne a barátod öreg egy gyerekhez, sőt, akár még egy vagonnyi gyereketek lehet.

2015. jún. 24. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ezért nem szabad ebben a korban ekkora korkülönbséggel kapcsolatot kezdeni. Egy felnőttnek mások sz igényei mint neked.
2015. jún. 25. 07:37
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
ő is tudta mikor veled jött össze hogy hány éves vagy és nem biztos, hogy 17 évesen az érettségi helyett inkább szülsz
2015. jún. 25. 08:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyáltalán egyedi eset, számtalan naív, buta lányt használnak ki gerinctelen férfiak, mióta világ a világ. Semmi különleges nincs ebben a kapcsolatban. Baromi nagy hibát követsz el vele, a kérdés az, hogy ezt mennyire fokozod még.
2015. jún. 25. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A pasi nem épp.. 17 éves lánynak az a "dolga" hogy tanuljon, bulizzon, éljen! Ha emiatt esetleg elhagy, hát jobb is.. ez egy önző trükk amivel magához próbálna kötni. Ha tudnád hány fiatal lányt láttam már aki végül szült, aztán megint és megint. 28 éves korukra ott voltak 2-3-4 gyerekkel egy lepusztult albérletben, a fotelben fetrengő Mr. hereállatja meg egyáltalán nem olyan férj és apa lett, mint amilyennek ígérkezett. A lányok pedig ott álltak depressziósan önértékelési, önismereti zavarukkal és nem értették hogy jutottak idáig.
2015. jún. 25. 11:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne szülj! Viszont az marhaság,hogy elvehezik a gyereket. A gyerek 3 éves koráig nem vehetik el,csak ha komoly indok van rá. Mondjuk iszol,drogozol,nincs hol laknod.
2015. júl. 3. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!