17 vagyok, és a párom gyereket akar. Mit tegyek?
Ez egy elég egyedi eset, probálom a legrövidebben leírni.
5 hónapja vagyunk együtt, Ő idősebb nálam 11 évvel. A megismerkedésünk egy külön sztori, de tökéletesen megvagyunk, számomra ő a nagybetűs Férfi, és ő is számtalan cselekedetével bizonyította, hogy nem csak szórakozik.
A húgának van két kisgyereke (4 éves illetve 6 hónaposak), az elmúlt két hétben többször is voltak nála/nálunk, és a páromban felébredtek az apai ösztönök. Azóta rágja a fülem ezzel a témával. Tisztáztam vele, hogy 4-5 év minimum, amikor én egy gyerekre adnám a fejem, úgy tűnt, megértette, de újra és újra előjön ez a dolog. Ő kerek-perec kijelentette hogy tőlem akar babát, hogy 28 éves, szerinte már itt az ideje, készen áll rá. A legutóbb konkrétan térdenállva könyörgött....abban 100%-ig biztos vagyok, hogy csodálatos apa lenne, látom hogy bánik a húga gyerekeivel, teljesen elgyengülök, ha látom, de teljesen kétségbe esek, amikor arra gondolok, hogy gyereket szüljek, neveljek, ebben a korban...
Mindennél jobban szeretem őt, nem akarom elveszíteni, elképzeltem már magunkat egy kisbabával, de nem a 17 éves fejemmel...én azért szeretnék még élni...
Mit tegyek? Kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve...
Azért vesd fel neki a kérdést szerintem, hogy mi lenne a véleménye, ha a leendő lányotok 17 évesen úgy döntene, hogy gyereket vállal.
Ez a pasi egyszerűen önző, nem érdekli, hogy neked mi lenne az érdeked, csak az, hogy ő most azonnal gyereket akar. 17 évesen szerintem ne hozz életre szóló döntést, mert később még simán máshogy is gondolhatod. Amúgy meg még ha 4-5 évet is vártok, mondjuk amíg tanulsz, akkor sem lenne a barátod öreg egy gyerekhez, sőt, akár még egy vagonnyi gyereketek lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!